Dwayne Bond 627 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:D'Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas būtų,sukurti forume Pavaduotojo sistema,rangus,kad jie galėtų tvarkyti direktoriaus temas ir panašiai,kurti savas savo darbo skiltyje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?:Naujokai žinotu kas forume pavaduotojai.Pavaduotojai galėtų būti tikrais pavaduotojais forume. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):Nėra. Terry'Black 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry'Black 16 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 Aš,už nes forume pavaduotojai atrodo kaip paprasti nariai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 Prieš vien dėl direktoriaus saugumo... Kažkoks briedas norės pakenkti direktoriui ir ištrins darbų temas o proto direktoriui atkuriant... Manau bus problemų atsisakymai ir panašiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 Aš prieš.. Pavaduotojai gali keistis dažnai, o jiems tų rangų tikrai nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Rugpjūtis 17, 2015 Ačiū už pasiūlymą, bet pavaduotojus išsirenka pats direktorius, tad temų paskirstymas ir tvarkymas priklauso jam, o pavaduotojams tai nėra labai aktualu. . Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose