Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.4.1] Telefono juodasis sąrašas

Justinas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rycle_Reeves


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi manau žaidime yra tokių žmonių kurie nekenčia vienas kito, aš tik taip manau ar tiesiog susipyke. Na netemsiu gumos. Taigi mano pasiūlymas būtų toks, kad sukurti /tb komandą kuri leistu įtraukti žaidėją į juodąjį sąrašą telefono. Parašius komandą /tb > Išmestoje lentelėje GUI Rašytu taip : "Žaidėjas nepridėtas į juodąjį sąrašą". Paspaudus ant šių žodžių išmestu lentele kitą kuriame reiktu įrašyti to žmogaus pilna V_P. Įrašius, atsirastu toje GUI lentelėje, tarkim "Rycle_Reeves pridėtas į jūsų juodajį sąrašą". Juodajam sąraše galėtu pridėti žaidėjas 3 žmones. Norint ištrinti iš juodojo sąrašo žaidėjo reiktu suvesti tą pačia komandą /tb > Ir spausti GUI esančio lango ant žaidėjo. Paspaudus, jūsų žinutėje rašytu(SendClientMessage): Rycle_Reeves ištrintas iš jūsų telefono juodojo sąrašo.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai pakeistu serverio ekonomiką, ir būtų mažiau tokių žmonių kurie lendi į akis kurių nenori net matyti. O manau jei nenori, kad jis rašytu su kiekvienu kartu juk neišjunginėsi telefono. Manau tikrai labai tiktu šis pasiūlymas serveriui.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): --


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kuom tai pakeistu serverio ekonomiką? :D

 

Kam čia papildomų tokių dalykų?

 

/blist V_P

 

/blistsrasas (MAX 40žaidėjų)

 

/isblist V_P

 

BLIST suteiktu /sms, /skamb draudima, matyma per /vchat, /achat(admin chatas, nežinau, nebuvęs adminu) žinutes, ir per normalų chata. 

 

Taspats dalykas, tik kažkoks juodasis sąrašas, imi ir pasikeiti numerį(jei taip eitu) ir viskas :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O gal geriau tiesiog padaryti draugų/priešų sistemą? Pvz. rodo draugo pask. prisijungimą, kai jis prisijungia parašo ir panašiai, o priešams neleistų tau rašyt. Arba galima padaryti per telefoną taip logiškai, pvz. parašai /telefonas ir ten kur yra draugai, gali susieti su kažkuo kitu, tik jis turės patvirtint tą draugą ir tada pas abu bus draugas ir rodys informaciją, o su priešu irgi per telefoną tiesiog pridedi ir viskas. Logiška tada būtų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.