Tony_Machalk 20 Parašė Rugpjūtis 16, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tony_Machal • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė :Jeremy_Warning • Už ką buvote užtildytas ?:Už keiksmažodžius. Pripažystu, bet jis parašė, kad per /padmins rašiau, visu pirma aš ne adminas, antra aš rašiau per skelbimų kontorą. • Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : http://i.imgur.com/LH55G9W.jpg Gvidas_Drifteris Spalvotas_Cinamonas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Rugpjūtis 16, 2015 Už įžeidinėjimus gauni 60min užtildymo, ta patį ir gavai tik su kita priežastimi, apgailestauju, kad sumaišiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Machalk 20 Parašė Rugpjūtis 16, 2015 Neatleidziu, nes per tave dabar kiek man yvikiu acitiko ir parasyt negaliu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 17, 2015 Žaidėjas nebus atblokuotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose