Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė :Paulius_Cfg Kokios pagalbos jums reikia :Su SAMP Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Taigi kai pasijungiu samp ir jį krauną man žaidimo langas nusileidžia aš jį pakeliu, kad vėl rodytų bet jis vėl man nusileidžia ir taip visala laiką ryte to nebuvo vakare bandžiau prisijungti ir negaliu žaisti dėl to dabar turiu windows 10 gal kas turite patarimų kaip susitvarkyti arba patiems taip buvo ir susitvarkėt atsilyginsiu 100.000€ valiutos padėjusiam Dar turiu pridurti, kad kai krauna rodo balta pelę kaip ji turi būti o jos pagal mane load screen turėtų nerodyti . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė :Paulius_Cfg Kokios pagalbos jums reikia :Su SAMP Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Taigi kai pasijungiu samp ir jį krauną man žaidimo langas nusileidžia aš jį pakeliu, kad vėl rodytų bet jis vėl man nusileidžia ir taip visala laiką ryte to nebuvo vakare bandžiau prisijungti ir negaliu žaisti dėl to dabar turiu windows 10 gal kas turite patarimų kaip susitvarkyti arba patiems taip buvo ir susitvarkėt atsilyginsiu 100.000€ valiutos padėjusiam Dar turiu pridurti, kad kai krauna rodo balta pelę kaip ji turi būti o jos pagal mane load screen turėtų nerodyti . Ištrynk Cleo, sampą, pabandyk įjungt GTA ir pasakyk ar leidžia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Ištrynk Cleo, sampą, pabandyk įjungt GTA ir pasakyk ar leidžia. Cleo neturiu pabandysiu likusius variantus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Ištrynk Cleo, sampą, pabandyk įjungt GTA ir pasakyk ar leidžia. Gaunu Crash dabar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_West 3 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Perinstaliuok gta san andreas į kitą direktoriją.Turėtu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Gaunu Crash dabar Bandyk atsisiųsti kitą GTA, tai būtų iš ewa*.lt žinai man rodos. Ir instaliuok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Perinstaliuok gta san andreas į kitą direktoriją.Turėtu padėti Tas pats žaidimo langas automatiškai nusileidžia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Bandyk atsisiųsti kitą GTA, tai būtų iš ewa*.lt žinai man rodos. Ir instaliuok. Bandysiu taip daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 Ačiū už bandymus padėti bet soliuciją radau internete reikėjo pasikeisti win 8 į win 98 me galite rakinti temą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Vasia 4 Parašė Rugpjūtis 19, 2015 (redaguota) Pydaraz. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 20, 2015 Rytis_Bit Unknown_Slayer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugpjūtis 20, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose