Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2014.12.31 in Pranešimai

1. 3 taškai
  2. Gerardas_Kawaii

Random snap #1

Sveiki,sukūriu Random snap temą kadangi daug kas turi savo modifikacijas ir jas nori parodyti. Taisyklės: Modas turi būti nufotkintas su ENB gali būti naudotą PS (photoshop) Toliau taisyklių nėrą.
    2 taškai
  3. Pakviesk į skype thegerkka. Tai nelys ir nebugins Colormod,tipas panašus į šitą be ne toks ss ano neturiu dėl to naktį irgi normaliai,dieną irgi.
    2 taškai
  4. Atėjo 29 diena ir dar nėra darbu, nu krč geriau jau galėjot kelti tada kaip jau būtumėt sumappine..
    2 taškai
  5. Tinką? 2 Rep'ai iš tavęs Kaip atsiskaitysi,atsiusiu linką į a-ž
    2 taškai
  6. Sveikas,nori pagrąžinti savo žaidimą įvairiais modais ? Užpildyk anketą ir jį bus surastą,per 24h. ____________________________________________________________________ Darbuotojai: 1. Gerardas_Kawaii 2.Vytas_Desert 3. ____________________________________________________________________ Anketa: 1. Jūsų V_P žaidime? (forume) : 2. Kokios modifikacijos jums reikia? (mašinos,efektu t.t): 3. Kiek ruošiatės sumokėti?(Pinigais ar forumo repais): 4. Pavyzdys? Nuotrauką su pvz: 5. Papildomi komentarai?: 6.Ar yra vietos A-Ž ?: UŽSISAKIUS MODIFIKACIJĄ BUS PATEIKIAMA NUOTRAUKA,
    1 taškas
  7. Bemwo ratai ;D Darrel aš įkėliau chuliganke su stock ratais. t.y BMW ratais
    1 taškas
  8. ATNAUJINTĄ V7 ĮDĖTĄ BMW E30 CHULIGANKĖ,VERTINKIT,KOMENTUOKIT PATINKĄ + REP.
    1 taškas
  9. Taigi užpildyk anketą pas mane į Krautuvėle,padarysiu 50% nuolaidą ir gausi kokybišką modifikaciją ?
    1 taškas
  10. Popieriniai,yra keletas gerų,ieškok gtainside,ten gal ir rasi
    1 taškas
  11. Kritikuos tie kurie moką geriau su GFX paveiksliukais dirbti,juos kurti. Man nelabai patiko šitas,darbas jis gražsus,bet nemano skonio
    1 taškas
  12. Sound'ai kurie keičia visus garsus yra tik du 2 pack'ai V1 V2 ColorMod : Colormodą turiu gerą,bet privatus.. Šitam enb yra normalus colormodas nei per šviesus nei per tamsus,išsiimti pačiam reiktu. Ginklų Paketas: v1 v2 v3 v4 v5 v6 v7 Parašiuto kartu su pack'u nėra tik atskirai.
    1 taškas
  13. V1 V2 V3 V4 Visus šios kelių modus esu bandęs su jais nekrašiną,nelagyną. 2 Rep uždėk. Atsiusiu linką.
    1 taškas
  14. 1 taškas
  15. Paskutiniai minutei nereikia pasilikti
    1 taškas
  16. Jei daug būs norinčių modifikacijų,bus bet kolkas ne.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.