Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.01.02 in Pranešimai
-
„Fuckfase North“ Xmas and New Year SPECIAL
Nuko` ir 3 kiti sureagavo į Don_Usinski už temą
Po ilgos pertraukos - dar vienas „Fuckfase North“ kūrėjų darbelis. Prieš žiūrint patarimas: NEPRIIMKIT VISKO RIMTAI! Filmuojant šį video nebuvo naudojamos modifikacijos, tiesiog „SA-MP“ galimybės ir montažas.4 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan ir 2 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž3 taškai -
Prisistatau Jean_Paul
Kulvierstukas_Tony ir kitas sureagavo į Jean_Paul už temą
ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Ernestas Kiek jums metų - 17 Jūsų nuotrauka -http://www.part.lt/img/165464fbfef24421d4c594b5c9d75732906.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Mano Vardas yra Ernestas, gyvenu Klaipedoje, megstu žaisti įvairius žaidimus pvž kaip sampas, šitas žaidimas man patinka nuo man pasidaro gerai, dar labiau kai yra vertas projektas, ir esi įsitikines jog jis bus geras ir pasieks gerus rezultatus, esu mandagus žmogus, gerai bendraujantis su žmonemis, mokantis dirbti savo darba, patyres tarp sampo, bei žinantis visų privilegijų taisyklės, realiame gy2 taškai -
Prisistatau Jean_Paul
Labas, tau taip pat sėkmės,dėkui. Labas , na gal ir kažkur matytas, man taip pat.2 taškai -
Prisistatau Jean_Paul
Sveikas, Carlosai man taip pat, man nekenkia aš megstu sedeti prie kompiuterio2 taškai -
Prisistatau Jean_Paul
Labas, man taip pat malonu, sėkmės tau.2 taškai -
Prisistatau Carlos_Riverry
Jean_Paul sureagavo į Carlos_Riverry už temą
Perkūrta. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston1 taškas -
Jamal » Avatarai #1
Johny_Rhyno sureagavo į Anthony_Whiz už temą
Ganėtinai neblogi šie tavo avatarai, tačiau tavo CC mano manymu yra prastokas mano akimis jis yra per tamsus.1 taškas -
GreenSide kalėdos
Karolis_Sudoku sureagavo į James_Chistagon už temą
Simple sigas [ nesu profas ant to ] bg - http://greenside.lt/index.php?/topic/138-low-poly-style-job/ Tekstas - Bira1 taškas -
Jamal » Avatarai #1
Kulvierstukas_Tony sureagavo į Jean_Paul už temą
Visai gražus avatarai, maladėc tobulek :1 taškas -
Pirmi avatarai
Carlos_Riverry sureagavo į Jean_Paul už temą
Gražus, kurk toliau, ir su kiekviena diena tobulėk.1 taškas -
Kai nėra ką veikti naktį.
mmm, šeip per puse ir nelabai ;/1 taškas -
GreenSide kalėdos
Man labai patiko, pavadinimus reikejo nuleisti žemiau.1 taškas -
Low Poly Style Job
Gražu, tik grafika pamačiau nelabai tokia. ;/1 taškas -
' Laba visiems ! Man taipat malonu Ačiū už palinkėjimus:)1 taškas -
D.R. Avatarai.
Deivis_Rhino sureagavo į Helly_Hansen už temą
Seniuk, su naujais avatarais nuvylei. Nu bet p*, dėk daugiau!1 taškas -
Projekto aprašymas,
Rytis'Bit sureagavo į Vitalikas'Slim už temą
Aprašymas patiko, net nustebino Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston1 taškas -
Prisistatau Lemon_Madeit
Arijus_Ltu sureagavo į Adidas_Never už temą
Swx malonu susipazint is svetur esam pazystam1 taškas -
Random snap #1
Ignas Bandito sureagavo į Gerardas_Kawaii už temą
Bemwo ratai ;D Darrel aš įkėliau chuliganke su stock ratais. t.y BMW ratais1 taškas -
1 taškas
-
Reikia modifikacijos
Taigi užpildyk anketą pas mane į Krautuvėle,padarysiu 50% nuolaidą ir gausi kokybišką modifikaciją ?1 taškas -
Reikia modifikacijos
Popieriniai,yra keletas gerų,ieškok gtainside,ten gal ir rasi1 taškas -
Truputi naujesnio stiliaus parašas.
Kritikuos tie kurie moką geriau su GFX paveiksliukais dirbti,juos kurti. Man nelabai patiko šitas,darbas jis gražsus,bet nemano skonio1 taškas -
D.R. Avatarai.
Helly_Hansen sureagavo į Deivis_Rhino už temą
ATNAUJINIMASSS ! Padariau dar avatarųų !1 taškas -
' Laba:) Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston1 taškas