Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.05.30 in Pranešimai

1. Netikėtumai? Visai ne. Tiesiog ironijos žiupsnelis. Kaip ekonomika turi juodąją rinką, taip DP turi glob. moderatorius bei t.prižiūrėtojus, kurie visuomenei paskleidžia žinias kas pildė, kas negerai užpildė, sudaro statistikas kuris būtų geriausias ir t.t. Nesmerkiu visų, bet ne paslaptis, kad tai vyksta. Tad dėkoju šioms juodadarbėms bitutėms už visuomenės informavimą, dar betrūksta kad jūs atstovautumėt ir patį lažybos punktą <šypt>. Na o antras reikalas kuom šie rinkimai neįtikėtini ir rezultatai netikėti - rinkimuose dalyvavo keturi žmonės. Tris iš jų sunku vadinti žmonėmis nes n
    6 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ieva_Beniusyte Jūsų vardas realiame gyvenime : Ieva Kiek jums metų ? : 17 Iš kokio miesto esate? : Venta Jūsų charakterio savybės : Esu tas žmogus, kuris mėgsta bendrauti, visados padedu, kai ištinka bėda, esu draugiška (bet draugų neturiu), visuomet prisiimu atsakomybę už savo padarytus veiksmus, mėgstu vadovauti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Hobiai: lankau šokių būrelį, šiek tiek sportuoju, lankau dramos būrelį. O pomėgiai, tieisiog pasiklausyti muzikos, pabūti su draugais. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios, tai kad visados vi
    5 taškai
  3. Haha gera propoganda prieš atranką į darbą
    3 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Ham Jūsų vardas realiame gyvenime : Gvidas Kiek jums metų ? : 17 Iš kokio miesto esate? : Utenos ^-^ Jūsų charakterio savybės : Esu griežtas, linksmas, draugiškas tai tikrai, kada reikia būnu ir atlaidus. Moku manipuliuoti žmonėmis realiame gyvenime, neesu profesionalas to, bet šiek tiek sugebu įkalbinėti. Žaidime mano "klyčka" kumpis. O gyvenime Gvicka. FB vardas atspindi šiuos požymius . Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pagrinde tai krepšinis, toliau beveik viskas kur galima pritaikyti mena, tai piešimas, video idėjos, tiesiog aplamai visos i
    2 taškai
  5. Gvidas_Ham

Peikiu Gvidas_Ham

1. Nusikalstomos veiklos neatlieku 2. Į gaują ėjau kuomet kuriau filmą, nes to reikėjo. Nuo tada taip ir neišėjau 3. Gauja veiksmo per gaujos racija nematyt, kad atliktų, todėl ir neišėjau, nes pamiršau , ir tai neatkreipė mano dėmėsio. 4. Aš būdamas gaujoj absoliučiai neatlieku jokio nusikalstomo veiksmo. 5. Į kalėjimą buvau pasodintas paskutinį syk prieš 3-4sav. Ir tai už važiavimą be diržo, tuo metu taip pat buvau gaujoi, nes buvo laisvadienis, ir vežiausi sau narkotikus kuomet buvo kitokia gaujų sustema. 6. Esi beviltiškas kažkoks jog mėginsi mane nuverst nuo direktoriaus posto. Tau
    2 taškai
  6. Labas Ieva! Malonu su tavim susipažinti, linksma pakalbėt su tavim! Visada laukiama esi ir būsi!
    1 taškas
  7. Uoo Ievut, jau senei buvau matęs tavo prisitatymą, bet dabar kaip manau čia pasikeitus, plaukus persidažei Sekmės tau, jei kas kreipkis į mannneee.
    1 taškas
  8. Ko, Ieva, esu maloniai nuatebintas išvydęs tave čia, sėkmės, jei reikės pagalbos - kreipkis
    1 taškas
  9. Nesakysiu tų litanijų ir t.t, tik pasakysiu, kad malonu pamatyti kaip tu atrodai, viešai galiu atsiprašyti už pykčius kurių nenorėjau, kad įvyktų malonu pamatyti tavo nuotrauką, tavo charakterio bruožus, ir viską apie tave
    1 taškas
  10. O renkasi savas kraštas, sekmės žaidime, tad imk ir čia mechanikų direktorių
    1 taškas
  11. Labas Ieva , sveika atvykus į GreenSidą , atsitemk ir sesūlką
    1 taškas
  12. Analizė tikrai super nors ir ilgai laukta, bet sulaukta, ačiū Mariau už dar viena proga vadovauti. Mano vadovavimu tikrai nenusivilsi. AČIŪ.
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Javgenij_Baryshnikov • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdo medžiaga - čia.
    1 taškas
  14. Gana tau čytint, jau atsibodai gaila nepadariau irodymų.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.