Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.07.03 in Pranešimai

1. 5 taškai
  2. Sveiki, skelbiu konkursą, kurio metu galėsite laimėti kreditų, 3 lygio premium statuso nusipirkimui. Taisyklės paprastos: 5 laimėtojai bus išrinkti šiandien 20.00 valandą saite www.wheelofnames.com. Jums tereikia komentaruose įmesti savo informacijos lentelę (/info). Sekmės dalyvaujantiems . Taip pat, jei neturite forumo paskyros, galite paprašyti draugo įkelti jūsų informaciją.
    4 taškai
  3. Taigi tavo video matosi jog tu nespėjai pagauti ir tavo sekimo laikas atsišauke, todėl aš panaudojau vipo komandas ir išsiteleportavau. Kaip ir žinom jog kai seka pareigūnas tave tu negali teleportuotis, o čia atsišauke tau pačiam sekimas, todėl aš galėjau panaudoti vipo komandas.
    4 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukis_Zip Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 3 Lygis 200m2 Norima kaina už verslą: 15 milijonų. Nuotraukos su verslo informacija: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi DL miestelyje, taip pat domina mainai į retą transportą su mano arba jūsų priemoka. Susisiekti su manimi galite žaidime/forume/ts3.
    1 taškas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukuose. Parduodamo transporto nuotraukas: Norima kaina už transportą: 400k Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Viskas nuotraukuose. Parduodamo transporto nuotraukas: Norima kaina už transportą: 500k Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Suteikite daugiau informaci
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.