Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.11.10 in Pranešimai

1. PAPEIKIMAS Jūsų Vardas_Pavarde: Laimex_Teams Darbuotojo Vardas_Pavarde kurį peikiate: Rokas_Eid Kodėl darbuotojas yra peikiamas?: Kelis kart uz nieka nusove su darbiniais gun ir uniforma Vaizdinė medžiaga įrodanti darbuotojo kaltę: https://imgur.com/a/L1wklPt Papeikimas priimtas - 1 darbo įspėjimas darbuotojui.
    2 taškai
  2. Kiekvieną dieną aplankyk pasirinktą namą ar verslą, rink saldainius ir keisk juos į įvairiausius prizus! Šios temos atsakymuose viso Helovino evento metu nurodykite žadamo aplankyti namo ar verslo ID bei trumpą eilėraštuką. Dienos pabaigoje sužinosite kiek saldainių pavyko gauti. Dalyvių sėkmė priklauso nuo jų eilėraštukų originalumo bei žaidėjo, kuriam priklauso namas ar verslas, tą dieną serveryje praleistų minučių ir pravažiuotų kilometrų. Jei į žaidėjo namą ar verslą beldėsi keli dalyviai, gautus saldainius jie dalinasi, tad apgalvokite ir pasirinkite vietą, kurią kiti žaidėjai aplank
    1 taškas
  3. Pirmiausia norėčiau pabrėžti, jog bet kokia jautria informacija nederėtų dalintis su serverio žaidėjais, kad tai neišsirutuliotų į patyčias. O jeigu jau dalinamasi, reikėtų įvertinti, ar tuo žmogumi (ar žmonėmis) galima pasitikėti. Papeikimą parašiusio asmens situacija įrodo, jog savo kolegomis pasitikėti nebuvo verta. Tą reikėtų turėti omenyje ne tik temos autoriui, bet ir kiekvienam projekto žaidėjui. Kalbant apie direktoriaus situaciją, esu labai stipriai nusivylęs savo sprendimu perleisti direktoriaus pareigas buvusiam pavaduotojui. Pirmiausia, į papeikimą atsakyta visiškai nenuoširdž
    1 taškas
  4. Dalyvio Vardas_Pavarde serveryje: Arnas_Hazer Saldainių prašyto žaidėjo Vardas_Pavarde: Colgeitas_Extra Aplankytas: 42 ID namas Laisva vieta eilėraštukui: Serveriukan užsukau Laba diena vėl sakau, Moliūgėlius surinkau, Ir darban nukeliavau Pasiemęs aš darbinę, Pasipildžiau piniginę Sutikau aš vėl barinį, Ir pasiūliau jam saldainį Saldainiuko nenorėjo, Bet nušaut mane norėjo Tai pasiekti nepavyko, Ir kalėjiman jis nuvyko
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.