Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2024.11.19 in Pranešimai

1. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: kenkejiskas ar kaip cia jum sprest jau • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: uz nieka purske, nors ryte buvau duse, lauke salta o ant manes vandeni paduoda, sirgsiu turbut... per tokius neina nieko padaryt tik purske ir purske savo negatyva su visom putom ant zaideju. https://streamable.com/d6m46b
    6 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis Jūsų atstovaujama firma: Policijos direktorius Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Black_Hand Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Iš savęs rekomenduoju Black_Hand į pavaduotojo pareigas. Jo išskirtiniai įgūdžiai yra gebėjimas dirbti komandoje, komunikabilumas, bei motyvacija dirbti sistemoje, keltis rangą kuo greičiau. Tai leidžia manyti, jog jis būtų puikus pasirinkimas šiai firmai. Black_Hand demonstruoja stiprų atsakomybės jausmą ir gebėjimą motyvuoti kolegas kontrabandoje, aš juo pasitikiu bei žinau, jog jis manęs nen
    4 taškai
  3. Marco_Guerra

peikiu smoke nord

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marco_Guerra 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Nord 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: peikiu si nedora zaideja kadangi jis naudoja /ptaisyti komandas kol yra saudomas ir manau kad is jo turetu but atimtos tokios privilegijos uz tokius veiksmus 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : prasom megaukites
    2 taškai
  4. ŠABLONAI VADOVO PEIKIMAS Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Smoke_Nord Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Vacekas_Kozlovskis ,,HAWAII POLICE'' Už ką šis vadovas yra peikiamas?:Paryškinau mano nuomone,svarbius raktažodžius. Pradėsiu nuo pradžių.Į darbą patekau Lapkričio 15d ir buvau priimtas dirbti Lapkričio 16d.Kaip ir pats Vacekas priimdamas būrį naujų darbuotojų,mane pamini kaip visišką randomą,jam nebuvau žinomas,o kiti nauji įdarbinti darbuotojai yra,kaip jis pats sako,serverio vilkai,greičiausiai pažįstami,gal ir draugai. Mane išmetė iš darbo arba tą pačia dieną arba lapk
    1 taškas
  5. Kas yra barai? Daugiau informacijos apie barus čia. Esu nusivyles buvusiu baro lyderiu ir daug žodžiu jam neskirsiu. Buvo kalbėta ne kartą dėl aktyvumo, galėjimo užsiimti pareigomis ir į visa tai sulaukta tik tuščių žodžių, kurių pasekmes matom dabar. Kandidatūra gali pateikti kiekvienas motyvuotas ir turintis laiko šiomis pareigomis. Kaip ir pastebėjote, iš 2 barų nenurodžiau į kurį barą vyksta atranka. Kadangi „Montgomery“ baras šiuo metu yra užšaldytas, būsimam lyderiui leisiu pasirinkti norima baro vietą. INFORMACIJA Kandidatūras galima pateikti iki 2024.11.22 19
    1 taškas
  6. sweeto skinas duodu 60k jei domina /sms žaidime
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.