Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mega_Pumas

Neaktyvus

  • 25

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

660 profilio peržiūros
  1. Gal kažkas video numest galėtų kaip viska absoliučiai ištrinti ?Nes kažkaip aš tik Folderi visa ištrinu kur įrašyta gta sa ir sampa
  2. Ai *cenzūra*,lievinu sampa nes žiųriu če neina normaliai palošti naujas pc ir nepaveža grc nesamonė tas samp yra.
  3. Nu aš aiškiai sakiau buvo perašytas sampas per nauja,be modų leidžiu ir crash vistiek
  4. Sveiki,man atsitiko toks dalykas jog vos į samp spaudžiu connect iškart gaunu crash samp perašytas ir yr be modų.Va video https://www.youtube.com/watch?v=owiv6GwKwns Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles); (tema sukurta ne toje skiltyje)
  5. Mldc gražus darbelis Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (kiekvienas pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas bei pagrįstas)
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M'P 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: ENB 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau: Kad bųtū nelaginantis,ryškus su keliais svarbiausia bųtū. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]:
  7. Anketa. 1. Vardas_Pavardė žaidime: M'P 2. Kokios modifikacijos jums reikia: ENB,HUD 3. Jūsų pageidaujamos modifikacijos pavyzdys [nebūtina]: - 4. Papildomas komentaras: Reikėtų nelaginančios,gražios su visomis mašinomis,keliais skinais.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime ? : M'P 2. Kokios modifikacijos ieškote ? : ENB,HUD 3. Modifikacijos nuotraukos pavizdys ? : Neturiu 4. Ar perskaitete taisykles , ir ar su jomis sutinkate ? : Taip 5. Ar tikrai atsiskaitysite už modifikacija ? : Taip 6.Papildomas Komentaras Reikėtų kad būtų nelaginanti,graži.O hudas su radaru keliais.
  9. Anketa. 1. Vardas_Pavardė žaidime: Mega_Puma 2. Kokios modifikacijos jums reikia: ENB 3. Jūsų pageidaujamos modifikacijos pavyzdys [nebūtina]: 4. Papildomas komentaras: Reikėtų kad būtu Kelių,skinų,transporto ir radaro kuris yra kairėje kampučio pusėje.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M'P 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: ENB 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau: Ieškau tokio jog bųtu keliai,radaras kuris yra kairėje pusėje kampe ir mašinų,skin ir tuo pačiu rinkinyje ginklai-efektai. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]: -
  11. Sveikas,geras HUD o per kur kelti?Tiesiog imest i gta folderi ir extract files visus?Ar tiesiog ikelt ir baigta.
  12. Gal,gali įkelti video kaip uploadinti enb moda?Nes niekaip neiseina jo įkelti i Gta san andreasa įkeliu i papke extract files ir vistiek as taip darau? Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post).

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.