Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Litas_Pitas

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Litas_Pitas sureagavo į Rokas tarp Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,   
    Prižiūrėtojai išrinkti. Oficialiai bus paskelbti rytoj diena.
    Tema rakinama.
  2. Patinka
    Litas_Pitas sureagavo į Jeremy_Warning. tarp Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,   
    • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Jeremy_Warning

    • Kiek jums metų? :15 metų.

    • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Dėl to, jog esu šiame serveryje tikrai nenaujokas, esu susipažinęs su serverio sistema, jos veikimu, visomis komandomis, bendromis serverio taisyklėmis, žinau ką galima daryti ir ko negalima daryti serveryje. Šiame projekte esu pasižymėjęs kaip aktyvi bei santūri asmenybė eventuose bei valdžios veiklose. Esu ganėtinai aktyvus, skiriu laiko ir teamspeak programai ir forumui, tačiau vistiek didžiąją savo laisvo laiko praleisto prie kompiuterio skiriu žaidimui. Žinoma neslėpsiu, iki šiol padėdavau žaidėjams kartais, tačiau vistiek mano padėjimų skaičius yra pakenčiamas ir jis tikrai gali įrodyti, jog padedu žaidėjams kaip tik galiu, net ir pinigais. Serveryje esu pasižymėjęs kaip eventų pagalbininkas, tai galėtų patvirtinti serverio administratoriai vedantys eventus. Manau pagrindinė priežastis dėl ko noriu tapti serverio dalele bei padėti žaidėjams būtų tokia, jog esu tikrai aktyvi bei atsakinga asmenybė, mąstanti logiškai, visada apgalvojanti savo padarytus veiksmus iš anksto bei pasiryžusi visada padėti.

    • Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Vidutiniškai serveriui skiriu apie 6 valandas(360 minučių), tačiau atėjus savaitgaliui ar kitai laisvai dienai aktyvumas žymiai padidėja.

    • Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Šiandieną galima sakyti lygiai 2 mėnesiai nuo 2015.01.25, kitaip sakant nuo serverio atsidarymo pradžios.

    • Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Manau direktorių, pavaduotojų ar gaujų sistemos yra tikrai pakankamai geros, tačiau administratoriams kaip ir nėra pagalbos iš sistemos pusės. Manau reikėtų sustiprinti serveryje esantį "anticheat", tai padėtų administratoriams greičiau sugauti žaidėją naudojantį neleistinas programas. Padarius šį dalyką, manau žmonės kitaip žiūrėtų į serverį, kadangi daugelis iš kitų projektų ateina tik "paskraidyti" ir panašiai. Taip pat jaigu įmanoma būtų šaunu, jog įgyvendintumėte tokią idėją, kad žaidėjui panaudojus neleistinas programas (angl.inv,no-reaload,airbrk,fly) ir panašiai būtų pranešta serverio administratoriams, tad jiems iškartų kiltų įtarimas ir jie galėtų stebėti žaidėją. Šiuo metu kiek žinau yra ribotas serveryje automobilių greitis, reikėtų ribojimą kiek padidinti, kadangi važiuojant nuo čiliado, kitaip sakant nuo everesto su bet kokia transporto priemone tave išmete už greičio viršijimo (angl.speedhack) neleistiną programą, nors tu jos nenaudoji, tad administratoriai galėti stebėti tokius žaidėjus ir traktuoti juos kaip žaidėjus naudojančius neleistinas programas, nors neturintys svarių įrodymų, tad sistema yra šiuo metu labai apgaulinga.

    • Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Taip, šiuo metu esu II lygio administratorius.

    • Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Kaip daugelis pavadintų pamenu tai buvo tik "laikinas" projektas, kuriame žaidė keliasdešimt žmonių. Atėjus į serverį pamačiau, jog vyksta atranka į moderatorius... Nežinau kodėl, tačiau pasirinkau pagalbos skilties moderatorių. Po kelių dienų parėjus iš mokyklos išvydau kvietimą draugauti skype programoje iš serverio administracijos... Galbūt pagalvojau čia kokia klaida, tačiau priėmus kvietimą, man pagrindinis serverio administratorius parašė, jog esu naujasis serverio komandos narys, tad žinojau jog tapau tikrai pagalbos skilties moderatoriumi. Žinoma pagrindinis darbas buvo forume suteikti pagalbą serverio žaidėjams ir svečiams, tačiau nenustygau ir žaidime. Projektui užsidarius, administracija nepasakė net ačiū už mano įdėtas patangas į serverio gerovę, tad teko perreiti į kitą projektą. Nuo tada neesu pasiekęs, jokių pareigų, kurios būtų panašios ar bent dalelę atspindėtų tvarkos prižiūrėtojaus.

    • Papasakokite trumpai apie save :Esu sąžiningas žmogus, nebijantis pastovėti už save, reiškiantis ir puosialėjantis laisvai idėjas. Taip pat esu kūrybinga asmenybė, kuri neturi ribų. Esu santūrus žmogus, turintis atsakomybės jausmą už savo darbus, niekados nepalieku nepabaigtų darbų, jei ką nors pradedu tai ir padarau iki galo. Taip pat niekada niekur "nepuolu stačia galva", prieš ką nors darydamas viską apsvarstau, išplėtoju savo idėjas ir tik tada nusprendžiu ar verta to imtis. Niekada negaliu nubūti vietoje tiek realiame gyvenime tiek žaidimo veiklose, labai netoliaruoju megalių ar žmonių, kurie užakyje sako vienaip, o ištikrųjų viskas yra antraip. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.