Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Carl_Extazy

Neaktyvus

  • 36

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

948 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Car;+Extazy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?: 2017-10-15, tą dieną nebuvau žaidime išvis • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Praėjo ne kelios sekundės, o visa diena. Norėčiau sužinoti, už ką tiksliai buvau užbluokuotas, bei norėčiau sužinoti, koks ip buvo prisijungęs kai mano paskyra buvo užbluokuota, nes kaip ir minėjau, tą dieną nebuvau žaidime. Jei galima iš PONO MAFIJOS_TEVO daugiau informacijos, už ką esu bane. •
  2. Lievai padarėi, seniuk. Draugiškai nusikeikiau, kritai akyse...
  3. 4:06, Carl_Extazy FTW. Visai nieko toks editukas, bus linksma prisimint ką nuveikėm per tas 3 valandas.
  4. Tegu vertina kas kiek nori, visi žino,kad pirkai už 370k ir megini kažkokią varkę prasukt čia...
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carl_Extazy 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matysis nuotraukose. INFERNUS NUMERIAI "BAUDĖJAS" 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/HOPOQ 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Elegy siūlom nuo 250k, o Infernus nuo 450k. 5. Papildoma informacija: Galite susisiekti žaidime.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carl_Extazy 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultanas išskirtinis tuom,kad ant jo yra tik spoileris ir ratai. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: http://imgur.com/a/NpPht 5. Papildoma informacija: Ieškomi tik rimti pirkėjai,tad centų nesiūlykite. Jei norite daugiau informacijos,
  7. Wow, gerai padirbėta, labai džiugu dėl mechanikų. Laukiam kitų atnaujinimų
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Carl_Extazy 2. Parduodamų patalpų dydis: 100m2 3. Verslo lygis: 2lvl 4. Verslo šaka: Technologijos 5. Norima kaina už verslą: 1'600'000 - 1'700'000 greenside valiutos 6. Nuotraukos su verslo informacija: http://imgur.com/a/CITCe 7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas yra prie pat PD, netoli mechanikų. Domina mainai, galite susisiekti žaidime.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Carl_Extazy 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Bagažinė tuščia, daugiau viskas matysis nuotraukuose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykite, pradedam nuo 300k 5. Papildoma informacija: Galite susisiekti žaidime, jei nori nusipirkti iš karto.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.