Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Karolis_Kira

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Toks vaizdas, kad jum giliai dzin kas žaidžia ir kaip žaidžia jūsų serverį. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (double post, viskas galėjo būti sutalpinta į vieną pranešimą)
  2. Jaigu žaidėjų nuomonė jums bereikšmei pranešimai atsigaukit tada.
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Kira • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Karolis_Sudoku • Už ką buvote užblokuotas ?: Už melagingus cytinimo kaltinimus ir administratoriu atmestina darba. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/ij9ys • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/XZSva Papildoma informacija : Jaigu jūsų administratoriai blokuoja žaidėjus dėl vieno cyterio kaltės ir kažkokio trylikamečio skundu tai tikrai nemokate valdyti savo serverio. Va šitas cytino http://greensid
  4. Kad sita uzbaninai tai viskas ok bet kad Boku_Pico uzbaninai kad jis ore buvo ismestas del Benorz_Papigei cytinimo tai be reikalo nes puse servo ore buvo tai ko ju nebaninai tada ka? Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.
  5. Obuoli cia va sitas http://greenside.lt/index.php?/topic/36567-vycka-flex-u%C5%BEblokavo-benorz-papigei-109/#entry213955cyteris kuris jau ban prasileido keite visu spalvas ir mete i ora
  6. Nes jaigu cia bannina uz tai kad per cyteri i ora buvai ismestas tai tada puse serverio baninkit nes visi ore pabuvojo. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas)
  7. http://greenside.lt/index.php?/topic/36567-vycka-flex-u%C5%BEblokavo-benorz-papigei-109/#entry213955va tas cyteris kur uzblokavo. Unban Boku_Pico free ban gavo uz kito nuodemes.
  8. Va sitas obuolys kur uzbaninai tas ir cytino ka tu dar civilius banini http://greenside.lt/index.php?/topic/36567-vycka-flex-u%C5%BEblokavo-benorz-papigei-109/#entry213955 Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas)
  9. Atsigauk vycka *Įžeidimas* tu gi kazkos *Įžeidimas* su sobeitu visas car i juoda spalva keite ir i virsu mete prie ko cia boku_pico. gi visus mus i virsu buvo numete su tavo logika tai puse servo cytai nes ore buvo per kazkoki avina Narys baudžiamas įspėjimu už: Draudžiama įžeidinėti kitus forumo narius.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.