Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Julius_Marlboro

Neaktyvus

  • 38

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Marlboro ✔ Koks tai pasiūlymas: Idėja kaip pagyvint gamyklas ir sunkvežimiu darbuotojams darbą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na serveryje būtu automobilių fabrikas. Tame fabrike būtu galima gamint mašinas. O jas gamint galėtu kas tik nori, bet turėtu nueit į gamyklą ir dirbti. O viskas vyktu taip Fūristai atvežę į automobilių fabriką mašinos dalių. Žaidėjai galėtu jas paiimt ir nešt iki savo konstrukcijos ir jas dėt į savo mašina konstruojama. O jei fūristai nevežtu detalių į fabriką, tai žaidėjai negalėtu konstruot mašinu. Nes nebūtu dalių.
  2. Na seniau mikrafonas veikė kuo puikiausiai. Bet viena diena norėdamas žaist su draugu Company of heroes, susikambinom ir jis manęs negirdėjo. Ir nuo tada mikrafonui galim sakyt hana
  3. Na su šituo tikrai sutikčiau, nes valydamas trukdžiau biški dėžute kurioje yra jungtys mikrafono garsiakalbio. Bet jei būčiau juos pažeidęs būtų ir kolonėles nebeveikusios bet jos kuo puikiausiai veikia. Su tavim nesutinku, nes valydamas kompiuterio dėže tebuvau atsukes tik viena detale kad nuvalyt dulkes, o prie garsiakalbio ir kolonėlių laidų net nelindau nes pas mane tai neimanoma, nes jie yra sandariai uždaryti.
  4. 1. Ne mikrafone problemos, nes bandžiau su mikrafonu ir ausinėm tas pats. Neveikia ir viskas. 2. Laidus 100% esu ten sukišes.Daug sykiu yra teke kišti 3. Na ties čia gali būt ir teisybės bet sakiau kad bandžiau su mikrafonu ir ausinėm, bet tas pats. 4. Laidai negalėjo būt patruke, nes laidų net neliečiau. 5. Mikrafonas yra prijungtas.
  5. Na ką sveiki, antra syk jau kreipiuosi į jūs dėl mikrafono. Nes jau nervina nei į kokį darbą negaliu rašyt nes reikia mikrafono. Tai šį kart ir vėl klausiu kas gali būt? Nes šnd prasivales kompiuterio dėže. Prijungiau viska iš vis nebegaudo mikrafono. Rašo kad nėra nieko prijungto. Paskambinau per skype tam Echno ar kaip ten jis. Išmetė kad kažkokios problemos su garso plokšte ar taip įmanoma? Jei turit kuom padėt rašot į Až arba į komentarus.
  6. Kur galėčiau gaut parsisiuntimo nuoroda? Nes žiauriai patiko ENB, o jei sakai nereikia galingo kompo tai iš gerai.
  7. Šiap ne mašinos gali būt kaltos dėl kai kurių vietų lagg. O gali būt dėl serverio žemėlapio. Nes kiek važinėjau po miestelius dauguma vietų yra pakeista visiškai. Tai nuo daug objektų ir texturu irgi gali būt didelis laggas. Kaip pvz PD miestelis, pd bazė turi labai daug objektu ir nuo jos kaip man pradeda laggint. Bet išvažiavus iš jos 0 laggo.
  8. Ačiū už nuomones o šiaip kaip sakiau naudotas darbas kitam serveryje, tai augalijos nereikėjo, nes kai kiti žaidėjai sodino atsirasdavo visokie žalumynai, o dėl aikštelės tai jos reikėjo kad žaidėjai galėtu pasistatyt nuosavas mašnas. O šiaip ačiū už kritikas, per kurias stengsiuos tobulėti.
  9. Taip šitie šiltnamiai yra patalpinti viename serveryje, nes tame projekte buvau mapperis tai teko duot šita darbą.
  10. Sveiki, turėdamas iš seno archyvo daug darbų tai pabandysiu čia sukelt kurie man patinka O dabar parodysiu toki senokai kurta mapp darbą t.y Šiltnamiai Kaimeliuose Mapp darbas buvo atliktaslėtokai nes buvau darbo su stiklais, užkniso galim sakyt dėliot. O šiaip darbo eiga patiko, dėl to kad nereikėjo daug ką nors imantro galvot o tiesiog kopijuoti. Naudotos programos kurime *Mapp editor *Texture studio Nuotraukos http://imgur.com/a/t1nPG
  11. Ammm. Parašyta Miestai yra visi, bet pasigedau net sostiniu kaip pvz Žemaitijos sostinės Telšius ir t.t Jusų vardas: Julius_Marlboro Kokio miesto neradote? Telšių
  12. Sveiki dabar užreikė vienos tokios programos tai yra logomotion. Programa skirta kurti animacijas. O man jos reikia sukurti porai tokių animacijų. Ir nerandu iš kur ją siūstis. Tai gal kas nors turit šita programa ir žinot iš kur parsisiust būčiau žiauriai dėkingas ji pagelbėtumėt. Atsidėkočiau +rep.
  13. Anketa : 1. Vardas_Pavardė (žaidime)? Julius_Marlboro 2. Kiek tau metų ? 14 birželio 8 15 3. Rūkai/Nerūkai ? Nerūkau.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.