Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kreighton.

Neaktyvus

  • 29

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Kreighton. sureagavo į Rokas tarp Dėl "pavogtų" vartotojų,   
    Dėl "pavogtų" vartotojų,
    Kadangi vis daugėja tokių atvejų, kai yra "pavogiami" vartotojai, tai nusprendėme visus supažindinti su jūsų ir mūsų atsakomybe siekiant pažaboti iškilusias problemas.
    Iki šiol dauguma žaidėjų, kurie paaiškindavo dėl kokios priežasties netekdavo vartotojo ir jei patikrinus tai pasitvirtindavo, tai dažniausiai vartotojas atgaudavo savo turtą. Nuo šiol jokių pasiteisinimų ir panašiai girdėti nebenorėsime. Nuo šiol už vartotojo saugumą būsite atsakingi ir patys. Mes, serverio savininkai suteikiame visišką saugumą iš sistemos pusės, todėl vartotojus visada "prarandate" tik dėl savo kaltės.
    Ką daryti, jog neprarastumėte savo vartotojų ir turto?
    • Venkite lengvų slaptažodžių, PIN kodų ir Slapto Klausimo Atsakymų, kaip pvz. 123 ir pan. Visada užmiršus svarbius duomenis galite juos susigrąžinti per mūsų automatizuotą susigrąžinimo sistemą, kuri užtikrins visapusišką saugumą ir greitą, bei patogų informacijos susigrąžinimą. Daugiau informacijos galite rasti ČIA.
    • Nenaudokite jokiuose projektuose tokių pat slaptažodžių kaip ir mūsų serveryje;
    • Neatskleiskite savo vartotojo slaptažodžio kitiems žaidėjams kad ir kaip jais pasitikėtumėte;
    • Nesisiųskite jokių nepažystamų failų iš kitų serverio žaidėjų (ypač jei apie failą, prieš jo atsisiuntimą įspėja, jog jis nėra saugus);
    • Stenkitės modifikacijas siųstis tiesiai iš jos kūrėjų nuorodos, nes modifikacijų platintojai dažnai pasinaudoja tuo ir įdeda savo failų, kurie padeda pavogti jūsų slaptažodžius;
    • Niekur kitur nenaudokite savo el. pašto slaptažodžio ir jo niekam neatskleiskite;
    • Stenkitės pinigus laikyti banke, kuriuos apsaugos sudėtingas PIN kodas vartotojo praradimo atveju;
    • Naudokite Slapto Klausimo funkciją, kurią galite įjungti su komanda /saugumas. Įjungta funkcija suveiks, kai į jūsų vartotoja jungsis kitas asmuo žinodamas jūsų slaptažodį, bet prisijungti į vartotoja negalės jei nežinos jūsų Slapto Klausimo atsakymo. Svarbu, jog jis būtų sudėtingas ir atspėjimo šansas būtų labai mažas.
    • Nesistenkite apgauti serverio savininkų sakydami, jog jūsų vartotojas yra pavogtas kai jį parduodate arba iškeičiate ir po to norite jį atgauti taip apgaudami žmogų, kuriam pardavėte ar iškeitėte savo vartotoją.
    • Jeigu manote, kad kažkuriam kriterijui esate nusižengęs, tai tuojau pat pasikeiskite visus slaptažodžius ir užtikrinkite, jog tai nebepasikartotu.
     
    Pagarbiai,
    GreenSide administracija.
  2. Patinka
    Kreighton. sureagavo į Domantas_Coffe tarp Coffe Grafikos parduotuvėlė   
    Darbai atlikti, laukiamas atsiskaitymas.
  3. Patinka
    Kreighton. sureagavo į San_Good tarp Coffe Grafikos parduotuvėlė   
    Ena  Šikt kaip gražiai, nesveikai ačiū. REP
  4. Patinka
    Kreighton. sureagavo į Domantas_Coffe tarp Coffe Grafikos parduotuvėlė   
    Grafikos parduotuvėlei galite įsigyti šiuo metu tik: AVATARUS/SIGNATURE

    Anketa:

    Norimas tekstas:
    Norimas Antrinis tekstas (Nebūtinas):
    Stock'as:
    Dydis (Patariamas 200x200):

    SIGNATURE ANKETA

    Norimas tekstas:
    Norimas Antrinis tekstas (Nebūtinas):
    Stock'as:
    Dydis: (Patariamas 450x150)
    Pageidaujami effektai arba galutinis vaizdas:


    Taisyklės:
    Privaloma užpildyti visus laukelius.

    Už kiekvieną darbą labai būsiu dėkingas jeigu atsiskaitytumėte nors +REP.
  5. Patinka
    Kreighton. sureagavo į Rokas tarp Atranka į taksi direktoriaus pareigas,   
    Atrankos rezultatų reziumė,
     
    ​Bendru kandidatų skaičiumi esu patenkintas. Esu nustebęs, jog dauguma žaidėjų nesupranta direktoriaus pareigybių ir ką konkrečiai direktorius turi daryti serveryje. Daugumos paminėtas pareigybes priskirčiau ne direktoriui, o silpnam pavaduotojui, kuris ne vadovauja, o prižiūri firmą. Taip pat esu nustebęs daugumos paminėtu atrankos mechanikos "idėja". Jeigu iki šiol direktoriai taip rinkosi darbuotojus, tai manau greitu metu teks peržiūrėti kiekvienos firmos vadovo keliamus reikalavimus atrankos metu, bei tolimesnius atrankos etapus, nes tai paprasčiausiai mano akimis žiūrint nėra efektyvu ir išsirenkami ne patys geriausi variantai firmoms.
     
    ​Sugrįžtant prie taksi direktoriaus atrankos, tai norėčiau paminėti pagrindines klaidas, kurias darė kandidatai ir paskelbti naująjį firmos direktorių.
     
    Kandidatas A,
    Nori sukoncentruoti TAXI darbuotojų darbą tik į pagrindinį jų užsiėmimą (neįtrauks lagaminų vežimo, nes tai yra nenaudinga), todėl firmoje bus dirbti nuobodu, kas reiškia didelę darbuotojų kaitą.
     
    Kandidatas B,
    Paminėtas atrankos skelbimas kai bus didelis darbuotojų trūkumas rodo, jog direktorius veiksmų imsis tik jau esant problemoms, o ne prieš joms atsirandant.
     
    Kandidatas C,
    Nepatiko paminėjimas, jog atsirinkti žaidėjus yra lengva. Kandidatūra aplamai kažkoks minčių kratinys, kuris kartais net paprieštarauja savo paties mintims. Pavyzdžiu paminėjimas, jog suteiks šansą daugumai tapti TAXI darbuotojais ir nereikalaus iš jų labai daug, nors po to paminėjo, jog rinksis tik protingus žaidėjus.
     
    Kandidatas D,
    Pradedamas save apibūdinti pirmu taikiniu pavadino save rimtu, nors kalbant apie vadovavimą kitus projektus vadina nelabai rimtais pavadinimais. Atrankų mechanikos apibūdinime įžvelgiau diskriminaciją ir nusiteikimą prieš vaikus.
     
    Kandidatas E,
    Nepatiko, jog atrenkant darbuotojus bus būtinai reikalingas TeamSpeak ir papildoma apklausa būtent per jį (nematau tame naudos, nes perskaityti informaciją moka dauguma). Kandidatūroje paminėta daug smulkių detalių, kurios nėra svarbios, nes jos ir taip aiškios.
     
    Kandidatas F,
    Kandidatūra pateikta lyg kelių žmonių mintimis, nes vietomis atrodė, jog mintys yra logiškos, o vietomis iš viso nelogiškos ir įvairūs nusišnekėjimai paprastose situacijose. Pavyzdžiui nesupratau suskirstytų vadovo pareigybių į kategorijas, o prašymas buvo suskirtyti vadovo pareigas į žemą, vidutinę ir aukštą kategorijas.
     
    Kandidatas G,
    Tarpininkavimas kandidatuojant į direktoriaus pareigas. Kandidatūra atemsta, nes kandidatas nesilaiko nustatytų taisyklių.
     
    Kandidatas H,
    Nepatiko, jog tapus direktoriumi pirmiausia bus skelbiama atranka, o tik po to kuriama firmos informacija (problema naujiems žaidėjams suprasti kas jų laukia). Taip pat nepatiko, jog vienas iš atrankos etapų bus apklausta "TeamSpeak", nes kaip ir minėjau, tai nėra naudinga, visą šią informaciją, kurią pasako kandidatas gali paminėti ir atrankos pranešime.
     
    Kandidatas I,
    Kandidatas paminėjo, jog firmoje nebus griežtų taisyklių, tai reiškia, jog tvarka nėra didžiausias prioritetas. Paminėtas prižiūrėtojų rinkimas leidžia susidaryti galutinę nuomonę, jog kandidatas kandidatuoja ne į direktoriaus pareigas, nes visą savo naštą nuo pečių siekia nusimesti ant kitų.
     
     
    ​TAXI direktoriumi tampa kandidatas H (Jeremy_Santos). Šiuo metu tai geriausias pasirinkimas iš visų kandidatų, kurie kandidatavo į šias pareigas. Tikiuosi, jog kitų atrankų metu visi norintys kandidatuoti į direktoriaus pareigas pradės analizuoti senesnes direktorių prižiūrėtojo atrankų analizes, nes šiuo metu akivaizdžiai būtent to daugumai ir trūksta.
  6. Patinka
    Kreighton. sureagavo į Aurimas Frozen tarp Forumo avatarai V6 || ◤Frozė◥   
    Sveiki visi taigi neturiu ką veikti tai sugalvojau padaryti jums avatarus. Kitas atnaujinimas pasirodys šiek tiek veliau kada turėsime tematiką. Tai dabar po šio aš pasirinkau savo tematiką. Kitame atnaujinime kokios tematikos norėtumete rašykite į komentarus.

     

    V1 ( Random )

     

            

     

            

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.