Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Only_Fague

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Only_Fague

  • Gimtadienis 1999.11.14
  1. Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Only_Fague 2 Ar paspaudėt LIKE mygtuką [savo noru] ?: Paspaudžiau. 3 Ar norit tokių event daugiau?: Jo, labai noriu, butu gerai laimeti. 4. Ar tikitės laimėti?: Tikiuosi ir labai noriu laimėti 5. Jūsų skaičiukas - 9
  2. Kodėl tu neparašai, kad pinigus gavai? Nu nenori nerašyk, Rokas logus pažiūrės ir pamatys, kad pinigai buvo pervesti.
  3. Jau žinau, kodėl nepasidarė nuotrauka, aš buvau prisijungęs per sandboxą, projekte nebežaidžiu, buvau kitame serveryje, o į GREENSIDE jungiausi per sandbox programą, todėl per sandbox nuotrauka nepasidaro. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  4. Pinigus pervedžiau, nežinau, kodėl nepasidarė įrodymai. Dioba, pats gali paliudyti, kad pervedžiau. Jis banke turėjo 5 milijonus, o dabar turi 7 milijonus. Žodžiu, net nežinau kas man užėjo, susigundžiau didele pinigų suma, bet pagalvojau, kam kenkti kitam, ir kam pasisavinti kito žaidėjo pinigus. Galite rakinti temą.
  5. šaibas turiu pas save jei Rokas parasys, kad gražinti, gražinsiu. ))
  6. Jei Rokas lieps gražinti, tai gražinsiu. Rokai, kai žiūrėsi temą parašyk ar grąžinti ar ne. Jei liepsi įkelsiu įrodymus kaip pervedžiau į banką.
  7. cia tavo zioplumas dioba Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (trigubas pranešimas)
  8. nu as ir sakau Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas)
  9. as nekaltas esu isvis kad tu tiek davei man
  10. as tau grazinau nrg rasei grazink as grazinau Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas)
  11. kaip tau gali bugintis skaiciai? ne mano bedos, kad duodi per daug as nekaltas nieko neapgavau
  12. Marko, palieki projektą? :/

    1. Marko_Escobar

      Marko_Escobar

      Palieku tik pareigas. Projekte dar būsiu matomas :)

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.