Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mangirdas_Boss

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Žiūrint iš taksistų perspektyvos - taip, tai tikrai mažina jų naudojimo paskyrtį serveryje, tačiau žiūrint iš administratorių pusės,galbūt tai būtų jau per didelis suvaržymas..
  2. Šiaip truputi trumpokas, tačiau įtraukiantis žiūrėt vidosas Sėkmės toliau kuriant!
  3. baisus veiksmas, būtų koks minimalus editas būtų dar gražiau, taip ir toliau.
  4. Už nuosavo dviračio nusipirkimo galimybę esu visiškai UŽ, tačiau dėl ridos, nemanau, kad reikia tokio dalyko. Mano nuomone, tai bereikalingas serverio apkrovimas.
  5. Pabandyk pertikrinti vardą pavardę, galbūt kažkur kokią nors raidę sumaišei ar netgi numerį..O gavai žinutę,kad taškai užsakyti?
  6. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mangirdas_Boss Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiandienos.​​ Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasižymi geromis sistemomis,valdžios aktyvumu,daug žmonęs kalba,todėl pamaniau išbandysiu.​ ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nedaro atnaujinimų,bloga anti cheat sistema,bugų pilna,pagr administracijijai neįdomus servas,tik pinigai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykd

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.