Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Aivaras_Russia

Neaktyvus

  • 4

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Aivaras_Russia

  • Gimtadienis 2001.07.13

Paskutiniai profilio lankytojai

1.712 profilio peržiūros
  1. Koks šito Frankio nickas forume ir žaidime? https://www.youtube.com/user/biglis1123

    1. Lukas_Front

      Lukas_Front

      frankis buggatiz

    2. Domas_Focus

      Domas_Focus

      dabar užsivadines Frančas

  2. Nejaugi niekas neturit? 

     

    1. Eimantas_Otero

      Eimantas_Otero

      Tavo ieškoma HUD modifikacija yra ne kas kita, o old-gen GTA:V HUD su keliais tweakais, t.y., pakeistas fist'as į songoką bei fonts kiti. Bandžiau ieškoti bent panašaus kažko, bet neradau. 

  3. pasidalinkit plz.. :unsure:

     

  4. Pasidalinkit jei kas turit :)

     

  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aivaras_Russia 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Hudo. 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Jei kas turit ir galit numeskit. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?: p.s. nuo 1.33min žiūrėkit
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aivaras_Russia 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Animacijų(Ped'o). 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: Ieškau šito pedo, jei galit numeskit kas. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_Russia Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos(2017.01.04). Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Ilgokai, apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Radau Youtubėje. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo žaisti sename serveryje, kur savininkui nusispjaut ant serverio... O sugalvojau pradėti čia žaisti kai pamačiau Youtuberį Cleme_Tean, tikrai atrodo įdomus serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.