Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Offline_Online

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

2 sekėjų

Apie Offline_Online

  • Gimtadienis 2000.05.05

Paskutiniai profilio lankytojai

1.310 profilio peržiūros
  1. >Lietuviškas hud [LIETUVIŠKAS HUD IR RAUDONAS TAIKINUKAS] Kelti į models folderį. >CS:GO ginklų paketas [HD TEKSTŪROS] Kelti norimą ginklą per SPARK IMG Editor arba per modloader. >GTA V hud [PRITAIKYTAS SAMPUI] Viską kelti į pagrindinę GTA San Andreas direktoriją. >HD Ginklai Kelti per SPARK IMG Editor arba į modloader Weapons folderį. Sėkmės naudojant.
  2. Šaunu, kad atsiranda vienas kitas protingai mąstantis forumo lankytojas, parašantis normalų komentarą nors ir ne mano temoje, spaudžiu patinka.
  3. Nesveiikaijj belekaip, ledines tiek mašinos tiek grafikos.
  4. Mes šūlėj pagerbiam pirmos pamokos pradžioj, bet neėjau tai pagerbiau prie pc tylos minute.
  5. Į šį komplektą įeina žemiau nurodyti motociklai: ~ NRG - 500 Quad bike FCR - 900 Wayfarer BF - 400 Sanchez Faggio Police bike Pizzaboy PCJ - 600 ~ Visų pirma programėlė Spark IMG editor kurią atsisiūsite paspaudę ČIA per kurią reikės kelti modifikacijas, atsidarę programą spaudžiate viršuje File>open>gta san andreas>models>gta3.img. Norint atsisiūsti modifikaciją ar peržiūrėti nuotrauką, tiesiog spaudžiate ant teksto nes jame yra linkas.
  6. Sveikas, malonu susipažinti Mike, sėkmės tau!
  7. Labas, pažinau tave iš antros foto, jau kažkur matyta, gal kitam projekte mačiau prisistatymą, be to graži, sėkmės tau.
  8. Sveikas Artūrai, malonu, kad domiesi mašinom aš irgi domiuosi tikrai įdomus hobis, tikiuosi sueisim serveryje, sėkmės tau!
  9. Sveikas Lukai, šaunu kad užsiimi sportu ir dar dirbi gerbiu tokius, taip ir toliau, matos, kad malonus ir komunikabilus esi žmogus ir žodžio kišenėje neieškai, tiesa sakant net malonu skaityt tokį prisistatymą manau jog daugelis pritartų, sėkmės tau visakeriopos gyvenime bei šiame projekte!
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Offline_Online Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-01-10​​ Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : pasake klasiokas. ​ ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes geros sistemos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : nevykdziau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : fabrike buhalinau nuobodziai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.