Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Dangyriukas_Ane

Neaktyvus

  • 75

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dangyriukas_Ane 2. Kokios pagalbos jums reikia: cytas suboomino sultana 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą:
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dangyriukas_Ane 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Ls pd officer Retas 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siulykit 5. Papildoma informacija: -
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dangyriukas_Ane 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Virsu viskas. 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulykit 5. Papildoma informacija: -
  4. Sveikas atsiparasau kad kometuoju bet 'Gaidys' Ne keiksmazodis o gyvunus . P.s pavaiksciok y sule o ne greenside losk.
  5. O kas cia blogai ?. Ka galiu daugiau pasakyt apie mentus tiesiog musaram .
  6. Sveikas db nuaik y policijos taisykles ir pasiskaityk : 2.8 Turite pasverti, kas yra įžeidimas, o kas ne. Pvz.: *cenzūra*, pomidoras, ožys, gausi papeikimą, rašysiu skundą, būsi atleistas iš darbo - tai nėra nei įžeidimai, nei grasinimai. Įžeidimai skaitomi tie žodžiai, kurie yra su ***, arba jų trumpiniai kaip pvz.: *cenzūra*, n* ir t.t. Nauja Sveikinu su isp.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dangyriukas_Ane • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Just_God • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  8. Sveikas kudel Blogas /v Tiesiog pasisveikinau ir parasiau P.s kas cia blogai?
  9. Sveikas Rasyk Rokuj y skype pagalba.greenside ir jam parasyk jis turetu sutvarkyti

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.