Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martis_Drugs

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Martis_Drugs gavo reakcijąPablo_Bandit tarp Įdėja teisėsaugininkams   
    Idėjas nebloga, papildytų teisėsaugos darbo pobūdį. Bet teisėsauga ir taip daug visko gali jau reidai ir t.t. nebent būtų, kad direktorius praneštų, kad greičio akcija. Nebent, kad baudos labai minimalios būtų nes užskristų faktiškai visi
  2. Patinka
    Martis_Drugs sureagavo į Pablo_Bandit tarp Įdėja teisėsaugininkams   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Pablo_Bandit
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na mano įdėja būtų tokia kad kiekvienas teisėsaugininkas galėtų parašyti komandą pvž /spidometras ir jam į rankas duotų fotoaparatą, su tuo fotoaparatu galėtų nusitaikyti į belekokį tr.priemone ir teisėsaugininkui rodytų: Greitis - | Vardas_Pavardė (Kas sėdi tr.priemonei) | Registruota/Neregistruota.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na manau ši įdėja palengvintų budėjimo darbą teisėsaugininkams.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  3. Patinka
    Martis_Drugs sureagavo į Edvis_Srekas tarp [0.1.6.5] Dar vienas pasiūlymas adminams   
    Žemo IQ žmonėms, taisyklingas lietuvių kalbos stilius - neįkandamas. Tikriausiai turėjau parašyti be kablelių, sukeist vietomis žodžius, o tada galbūt būtum kažką ir supratęs. Paskaityk dar kartą, jei nesupratai.( sr nejisizejsk ;]) <-- [Čia jei nesupratai ką atsakiau į tavo komentarą.]
  4. Patinka
    Martis_Drugs gavo reakcijąSit_Down tarp [0.1.7] Didelis pasiūlymas SERVERIUI   
    Nu kam reikia iš tiesų supras. Nes nelabai kitiem suvokiama yra paprasti dalykai  Dėl tų Chirurgų sakau ane? Nebūtinai turi jie būt. Čia kaip pavyzdys jei nedašilo. Galima medikams tiesiog pridėti tokiam funkcijas, kad tiesiog padarius kažkokia „Plastine Operacija“ Paaiškinsiu neigaliems (Tarkim veido operacija taikoma, kad neatpažintų kiti, žaidimo atveju, kad sumažėtų ĮTARIMO LYGIS) 
  5. Patinka
    Martis_Drugs gavo reakcijąSit_Down tarp Pasiūlymas Forumui [SideBook]   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martis_Drugs
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau forumui padaryti, kad draugus forumo galėtum pridėti ir priimti draugų pakvietimus, FRIEND LISTA's žodžiu, tarkim, kaip socialiniam tinklalapį ,,FaceBook“. Taip, pat siūlau, kad būtų vieta susirašinėjimui (Chat) Tarp forumo draugų.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Manau nemažai žaidėjų bendrauja tarpusavyje, tai tiesiog padėtu lengviau bendrauti, bei susipažinti jei pridėsi vartotoją į draugus, bei su juo bendrausi, tiesiog paprastesniu ir greitesniu būdu.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): .
  6. Patinka
    Martis_Drugs sureagavo į Maiklas_Corleone tarp AntiRyzasSystems pasiulimas 1.0.7   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Dzonsons_Beibis
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: skelbimu kontoros ajksteleje ir jos viduje padariti sauge zona kad nevarke butu saudyti (panasus zbitkas kaip ir masinu salone).
                                                                     toleu ira problema kad sveciai is ryzino nemoka parkuotis skelbimu kontoros prieeigose, ko pasekoje gaunas didele kruva metalo lauzo. siulau paprasyti mantvio dajied kad uzcielkavotu ivaziavima pr skelbimu kontoros pickupo, toliau reiketu dar karta paprasyti kad koki slakbauma sumapintu ir ivaziavimas butu mokamas tarkim kokia 100e, (pinigai man i kisene kaip idejos ismastytojuj). jo zinau turim problema kad vaikai paliks transporta ant gatves bet koral seimyna turetu sutvarkiti si reikala.
     
                                                                    toleu siulau ivest simbolini 1e mokesti norint zaisti musu serveryje nuo vasario 1d. (velgi 10% man  i banko saskaita kaip idejos ismastytojuj.) 
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  apmazetu nepageidautinu asmenu ko pasekoju ramei galetume zaisti.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  palieku tarpa tusce.
  7. Patinka
    Martis_Drugs sureagavo į Ben'Ocetter tarp Pasiūlymas visiems darbams be pakvietimo   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Benas Ocetter
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: apačioj
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: apačioj
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 




    Taigi, kaip ir visi žinome, į serverį įdėjo naują sistemą su /dpasiekimais, visi nori juos vykdyti, todėl atsiranda daug vagysčių, nesutarimų, serveryje labai daug yra*cenzūra*u, todėl to būtinai reikia.
    Pirma Siūlau padaryti taip: Kas įdėjo malkas į mašiną pirmas - tik tas į tą mašiną gali atsisėst, kas padėjo pirmas picą į pirdą, tik tas į ją ir gali atsisėst (išėmus malkas, picą ir pnš galėtų vėl visi naudotis)

    Antra Siūlau padaryti taip: Kiek esi iškepęs picų, kiek esi nupjovęs medžių, kiek esi visko padaręs, tiek to ir gali pristatyti.

    Pvz iškepiau 1 picą, bet radau sandėly 5 picas, aš jų negalėsiu pasiimt, nes aš esu iškepęs tik 1 picą.





    sori už tokius išsireiškimus, tiesiog gaidiškai bšk padarot, nes galvojat apie visus iškarto, o ne apie vieną žmogų.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.