Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Coca_Cyka

Neaktyvus

  • 11

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Dar karta aš čia nepričiom aš pirkau sultana už 190k nes buvo susprogusia. Jis man atidavę sultan netičią bet aš jam 190k daviau už jį.
  2. Sveikas mes su Mariu sėdėjome vienam ts kanale ir kaip jis pasakė kad priko sultan už 222 euru tai pasakiau gal man parduosi už 200k sako gerai tik padėk įkalbėti ir aš sutikau. O dėl pinigu tu gi pats sutikai kad 12O.OOOK duotum tau tai ką tu čia dabar verki? Beto Marius man norėjo už 200k praduot mašina bet atidavę daviau jam 190k nes buvo sprogusi.
  3. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Coca_Cyka Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-01-28 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : šiame serveryje nuo šiandien. kitam apie 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasake Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ten čytina bigna viską banina nuo serverio. O šiame ramu čia net čyteriu beveik nėra. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Buvo iškart bšk sunku bet poto ka

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.