Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Tomas_Scream

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Tomas_Scream pranešimai

  1. nu tikrai ačiū bei jūms sėkmes , beto aš ne alkoholikas draugo būvo 18 tai supranti
  2. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  3. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  4. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  5. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  6. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  7. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  8. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  9. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  10. Sveikas Malonu Susipažinti, jeigu reikės pagalbos kreipkis. Padėsiu kuom galėsiu! Negalima rašinėti tokių pat pranešimų per visas temas, kitu atveju bausim kaip už freepostinimą ir nesvarbu kiek bus ten žodžių. Vienas įspėjimas.
  11. Nu tikrai ačių ir jūms sėkmes gyvenime ir žaidime
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Scream Jūsų vardas realiame gyvenime : Tomas Kiek jums metų ? : 15 metų Iš kokio miesto esate? : Vilnius Jūsų charakterio savybės : Ną labai greit susinervinu dėl kaškokio šudo , ir be reikalo pradedu rėkti , na šeip esu lingsmas draugiškas , paslaugus ir tt Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : boxas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : greit susinervinu Jūsų nuotrauka (būtina) :

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.