Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Karolis_Minsk

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Gražus Golf :] Gal galėtai textūras ir road mod'ą į AŽ? ;/ Labai prašau reikia labai :]
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Karolis_Minsk 2.Typą kurį jus norite,kad padarytume (skaičius): 11 3.Jūsų Atlygis: Kiek parašysi tiek ir atsilyginsiu 4.Jūsų kontaktiniai domenys (skype ar kitko): Jei reiks skype tai rašyk į AŽ 5.Automobilis ant kurį,turėsim editinti: Šitą mod'ą http://www64.zippyshare.com/v/VmER5UGs/file.html, ant jo šonų reikia parašyti "Sporty APSAUGA" Tik ne juoda spalva!
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė Žaidime? : - Karolis_Minsk 2. Kokios Modifikacijos Norėtumėt? (Mašinos,Skin.... t.t/ zModeler) : - Textūrų 3. Kuo atsidėkosite kai duosime jums Modifikaciją?: - Kuo parašysi galėsiu rep'ais ir pnš. 4. Jeigu tai SKIN , ar mašina SKIN - KOKS ID O Mašina - Kokia mašina? : https://www.flickr.com/photos/120366878@N03/13430492195/Va tokių reikia ten šone matos.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė Žaidime ? : Karolis_Minsk 2 . Ko norite paklausti ? - Su kokia programa galima įkelti mod'ą kuris užima 1 failas 72MB? 3. Kodėl klausiate? - Nes noriu panaudoti tą modifikaciją ,bet nežinau kaip ją įkelti :/
  5. Kokia modifikaciją reikia paedinti [Linkas būtinas]? Mašinos šitos http://www64.zippyshare.com/v/VmER5UGs/file.html Jeigu tai nemodifikacija tai kokia mašiną? Ką uždėti? Ant šonų "Karolio APSAUGA" Tik rašykit ne su juoda spalva! Kiek būsite skolingas? Nežinau kiek parašysi tiek ir atsilyginsiu, bet ,kad būtų kokybiška.
  6. Sveiki, taigi norėčiau su jumis pasidalinti ne mano ,bet man labai patikusia modifikacija Honda Civic CRX. sa-mp-046-2 by jackcoonas, on Flickr Atsiuntimo link'as: http://www28.zippysh...64BzN/file.html

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.