Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

SakmaDeek

Neaktyvus

  • 12

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

819 profilio peržiūros
  1. Tokia gera kokybė, kad huj suprasi kokia čia spalva.
  2. Bet tai kaip jūs juokinat, aš negaliu,aš nezyziu, kad negalėjau sugrįžt, jūs čia iš prikolo dramą darot, tiesiog nieko įžeidžiamo neparašiau, gavau mute, viskas, dabar perėjom prie to, kad aš negaliu sugrįžti į darbą.. Nesijaučiu kaltas, kad kažką įžeidžiau, nes nesakiau, kad kažkas yra vergas, tiesiog, panaudojau terminą "vergauti" kuris reiškia jeigu nežinojot kažkas - dirbti per prievartą, ką tuo metu darė Vycka.
  3. Čia tai išvis pradėjai kalbėt vėjus. Jeigu vakar dirbau taxi, šiandien direktorius paliko darbą ir visus išmetė, aš nesugebu patekt į jį? Išvis, kam tokias pievas rašyt, tu man paaiškink? Pradėjai apie batus, pabaigei apie ratus... Žodžiu, jeigu prikolų nesupranti, tai pasakyk iš karto, kad kitą kartą netyčia vėl "neįžeisčiau" ar "neišprovokuočiau" tavęs. Ačiū.
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Sakma Deek • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka Flex • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Manyčiau užtildė už nieką. Situacija: priėjau prie taksisto,kuris yra vienintelis serveryje, draugiškai parašiau "kaip sekasi vergaut pačiam vienam taxi serveryje", gavau mute. Kadangi serveryje nėra nė vieno taksisto, Vycka privalo dirbti juo, todėl nėra laisvas - vergas, nes dirba vienas dėl visų. Prikolų nesupranti? tai gal išvis ta komanda nesinaudok? • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sakma Deek Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016-03-10, bet sugedo kompiuteris ir visą laiką neturėjau galimybės vėl čia sugrįžti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5-6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tiksliai nepamenu, bet manyčiau internete kažkur radau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiksliai neatsimenu koks buvo tas "RPG" serveris, nes pagrinde žaidžiu Dayz ir kitokius Custom gamemodes. Todėl palikt nepalikau, o perėjau į kitokį gamem

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.