Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

DygLas

Neaktyvus

  • 33

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

758 profilio peržiūros
  1. Kad tu pats mazinies dabar, kad "įrodymų nebuvo", laisvas. Jai nemastai su galva tai geriau jau nieko nerašyk. Getintis patys pradėjot, tai ne mūsų bėdos. Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  2. Tegu tvirtina, gali ir visą kompą tikrint, nieko neras, bet dėl vienos kulkos patvirtint tai tragiška :D. O tai tam antram video tai jau kaip ir sakiau fps ir pingas mūsų ne toks pat, todėl gali būti toks delay, dar po to kai iššoviau iškarto atsisukau.
  3. Sveikas, Delfinai. Pirmame video pasakyk tikslias vietas, kur esu "aimas", nes nematau, o antram video tai čia tik viena kulka, mūsų fps ir pingas tai skiriasi, todėl nebus 1 prie 1 animacijos su kulka, būtų didesnis tarpas tarp animacijos ir kulkos tai fair enough būtų.
  4. Pirmam video nesuprantu, kur aš čia tą aimą naudoju pagal jumis, turbūt pats priekis, tai tiesiog šaudžiau kažkokį čiuvą, nebedasiekė kulkos, atsisukau į pusę, kur per radarą mačiau ~3 *cenzūra*ius ir tiesiog nušoviau, o pradedant šaudyti Lukas_Frontas tai tiesiog nusitaikiau (kaip jau ir minėjau per radarą gi matos). iš kokios vietos jis gali išlysti. Antram video tai tiesiog buvau nusisukęs, žiurėjau į pusę, kurioje buvo Velnelis, o bėgau į kitą, nusitaikiau ir atsisukau iškarto, kame bėdos?
  5. Turiu lapd su mėlynais marškiniais, kiek siūlai?
  6. maniau, kad čia saints row 2 papostinsi, kad šiuo metu nemokamas, bet čia su tokiais websaitais pasigaut tik teletabiai gali.
  7. už kiek 230id skin parduotum jai dar yra?
  8. https://www.youtube.com/watch?v=Wrqgpw1nvx8 kažką radau, bet asiimovai jau buvo numesti. pats čj šitus pasiimsiu, nes reik kuo daugiau fps.
  9. Tai siūskis, nes čia ginklai nėra iš 1 modpacko, surinkti. Nebūtų logiška turėt modpacką su puse asiimov, puse normalių.
  10. 1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dyglas_Fingeris 2.Nuo kada žaidžiate serveryje: 2016 metų žiemos3.Skaičius nuo 1 iki 1000: 224
  11. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cleo/19871-pnevmaticheskaya-podveska.html Šitas turbūt.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.