Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Reinaldo_Costa

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Sveiki. Taigi darau Giveway kurioje bus galima laimėti SABRE, ji paprasta, bet vistiek kažkiek pasipelnyti galima. Norint bandyti laimėti jus tiesiog Turėsite parašyti savo Varda_Pavardė kokiu esate užsiregistravė žaidime. Nugalėtoja skelbsiu 2017-04-15 tartp 19-20valandos. Sekmės. Transportas: http://www.part.lt/perziura/af59e93071fe2e82e22e373681e7ddc1339.png
  2. Iškart gėjus. Kas ten pas tave toi durnoj galvoj? Tiesiog mačiau, kad darai loterija, bet tavęs serveryje pastebėti neteko, tai apie ką aš kalbu.
  3. Jūsų V_P Žaidime : Reinaldo_Costa Jūsų norimas skaičius: 30
  4. Kiek šiandien žaidžiau tavęs nemačiau serveryje,tai čia labai rizikinga tau duot, nes kas perves tai tu galėsi tam tikra laika būti neprisijungęs ir tiesiog pasisavinti tuos pinigus. Na ir dar sakai geras būdas paispelnyt naujokams, kad naujokai tiek pinigų neturi, greičiau čia tu bandai pasipelnyt.
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Reinaldo_Costa. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017-04-12. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Taip tiesiog žiurėjau samp video ir radau greenside, pamačiau geras sistemas nusprendžiau užsukti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žaidėjų trūkumas. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau apmokymus, kaikuriems apmokymams man pritrūko laiko, bet viskas gerai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.