Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Paulius_Real

Neaktyvus

  • 3

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Real 2. Kokios pagalbos jums reikia: Sveiki, šiandien su draugu norėjau pažaisti šiame serveryje, tačiau draugas nepamena savo žaidimo V_P. Įmanoma kažkaip jį atgaut? 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Parašiau 2 klausime.
  2. http://greenside.lt/susigrazinimai/ čia yra tokia funkcija. Reikia parašyti savo V_P ir emailą. Tada į email atsiųs žinutę su laikinu kodu. Žinutės atsiunčiamos per 3min. Nepamiršk patikrinti ,,Spam" folderio.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Real • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti gaisrininkam dujokaukes. Priėjus prie gaisrinės mašinos ir paspaudus Y raidę atsidarys lentelė kur gali pasidėti/pasiimti dujokaukę ir ją prisipildyti. Prie gaisrininkų darbo/pastato būtų panaši talpykla į vandens rezervuarą, tik, kad joje būtų deguonis. Tada, sėdint gaisrinėje ir privažiavus prie to rezervuaro, ir paspaudus Y raidę, būtų galimą pasipildyti deguonimi gaisrinę mašiną. Tada nuvažiuoji į gaisrą, išlipi iš gaisrinės, paspaudi Y raidę, pasiimi deguonies aparatą ir spaudinėji SPACE, kad užsidėt

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.