Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

James_Cold

Neaktyvus

  • 22

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė James_Cold

  1. Sveiki, tikriausiai čia pataikiau visgi dažnas naudoja headsetus žaisdamas žaidimus :D Pats naudoju Logitech G430. Savo headsetus rašykit į komentarus  ;) 

     

     

    James_Cold: Logitech G430

     

    Nick: Headset

     

    Nick: Headset

     

    Nick: Headset

  2. df7c6969f20571e0c6a5428fe6cfd5ff240.jpg

     

     

    Sveiki atvykę į OZ pasaulį. OZ - virtualus pasaulis, į kurį per internetą gali papulti žmonės iš viso pasaulio. Galite lengvai įeiti į OZ su kompiuterio, telefono ir netgi televizoriaus pagalba. O dabar ženkite pirmąjį žingsnį į OZ pasaulį.

     

    Mamoru Hosada sugrįžo su filmu „Summer Wars“. Jei jums patiko visiems gerai žinomas studijos Madhouse darbas „Mergina, keliavusi laiku“ (The Girl Who Leapt Through Time), manau, jus taip pat sudomins ir šis kūrinys, kuris yra tų pačių autorių darbas. Prie anime dirbo tas pats režisierius Mamoru Hosoda ir tas pats personažų dizaineris bei menininkas Yoshiyuki Sadamoto.Todėl nesunku pastebėt akivaizdaus piešimo stiliaus panašumus. Netgi kai kurie personažai vizualiai yra panašūs, o labiausiai nudžiugo identiškas įgarsinimas.

     

    Pagrindinis veikėjas Kenji , dirbantis kompiuterių techniku ir programuotu virtualiam tinklui Oz (Įsivaizduokit myspace ar facebook tolimoje ateityje), yra pakviečiamas viena iš populiariausių mokyklos merginų į jos šeimos namus. Jų vasaros atostogų įkarštyje paslaptingasis hakeris įsibrauna ir pilnai užvaldo Oz tinklą, sukeldamas chaosą visoje Japonijos infrastruktūroje. Tuo personažų atostogos ir linksmybės pasibaigia, kai jie yra įtraukiami į šį problemų sūkurį, bei pilnai pasineria į šios problemos pašalinimą.

     

     

    Anime, filmas:http://amf.lt/anime-Summer-Wars-354

  3. Sveiki !

     

     

    Sugalvojau sukurti varžybas tarp anime filmukų. Manau šie anime visiem puikiai žinomi.

     

    Savo nuomones rašykit komentarose, argumentuokit kodėl kažkuris anime yra geresnis.

     

     

     

     

     

    Dragon Ball:10

     

    Naruto:2

  4. 1db56a7675fd196f86041bdc3e3ce03b908.jpg

     

     

    Žaidimų industrijoje įvyko revoliucija kai buvo sukurtas virtualios realybės šalmas. Vienas genijus specialiai jam padarė mmorpg žaidimą "Sword art online". Pagaliau žaidėjams nebereikės gadinti akių prie monitoriaus, auginti kupras su pelėmis, klaviatūromis ir visokiais game padais. Dabar kiekvienas galės pasijausti tikru žaidimų herojumi. Tiesa, ne visi. Bilietų skaičius į stebuklų pasaulį yra ribotas ir norintys dar prieš pardavimo pradžią išsirikiavo į dideles eiles. Visai kaip mūsų laikais išleidus naują iphone ar ipadą....Kazuto jokiose eilėse stovėti nereikia, nes berniukas buvo vienas iš laimingųjų beta testerių. Pradžia nieko blogo nežadėjo. Kirito (Kazuto personažo vardas) truputi pasivaikščiojo, pamokė viena "nubą" pagrindų ir jau buvo nusiteikęs keliauti kai pamatė, kad meniu nėra išėjimo mygtuko. Žaidimo klaida? Va ir ne. Pasirodęs žaidimo administratorius paaiškino, kad jokios klaidos čia nėra. Išeiti iš žaidimo galima tik perėjus jį iki galo. Jei žaidime mirsi - mirsi iš tikrųjų. Jei kažkas realybėje bandys nuimti ar atjungti šalmą - mirsi. Žmonės sureagavo įvairiai. Vieni žudėsi, kiti bijojo kelti koją net iš pradinio miesto, o likusieji ėmė burtis į grupes ir klanus. Kirito pasirinko vienišiaus (solo) kelią, bet vienas lauke ne karys. Net jei tai yra Kirito.

     

     

    Anime:http://amf.lt/anime-Sword-Art-Online-362

  5. 811eb176ca18944f5d3cf5f8214faa5c586.jpg

     

     

    Yukiteru gyvenimas yra nykus iki negalėjimo. Jokių draugų ir normalaus paaugliško gyvenimo, t.y. jokių muštynių, cigarečių, alkoholio ir harmoninių audrų. Iš neturėjimo ką veikti berniukas rašo dienoraštį savo telefone ir bendrauja su įsivaizduojamais draugais - dievu Dzeusu ir jo tarnaite Mur Mur. Viena diena dievas pasisiūlo pagerinti Yukiteru dienoraštį. Jame bus rašoma ne kas jau įvyko ar vyksta, o kas įvyks ateityje. Auka įtarė kažką negero, bet sutiko. Gyvenimas ir taip jau nykus ir monotoniškas, gal bent truputi linksmiau bus. Iš pradžių taip ir buvo. Bent jau su testais mokykloje tai jokių problemų, stipriai pagerėję pažymiai net sukėlė įtarimų. Linksmybės baigėsi, kai Yukiteru sužinojo, kad dalyvauja žaidime, kuriame dvylika ateities dienoraščių savininkų kovoja tarpusavyje. Gyvas liks tik vienas, kuris taps dievu ir pakeis mirštantį Dzeusą. Kokius šansus laimėti turi mūsų "šaunuolis"? Jokių, bet berniukas netikėtai sulaukia pagalbos iš Yuno. Yukiteru neturi kitos išeities ir parsiduoda velniui. Vienam čia išgyventi šansų nėra.

     

     

     

    Anime:http://amf.lt/anime-Mirai-Nikki-480

  6. d260d511bbfb49f0923a5517a41a962a490.jpg

     

     

    Kaimas po lapija (Konoha), vienas iš stipriausių nindzių kaimų pasaulyje, kuriame kovoja kiekvienas už save. Atrodo, jog jėgos turėtų pakakti, kad niekas neliestų tokio galingo priešininko, tačiau vieną kartą Konohą užpuola nuožmusis devynuodegis lapinas, vienu uodegos mostu galintis nuversti kalnus.

     

    Supratęs jog nužudyti Lapino nepavyks, ketvirtasis ugnies šešėlis aukodamas savo gyvybę įkalina nuožmųjį Lapiną ką tik gimusiame kūdikyje. Taip prasideda istorija, kurios pagrindinis veikėjas berniukas vardu Narutas šešiolika metų buvo nekenčiamas kaimo žmonių, už tai, kad jame gyveno žudiko Lapino dvasia.

     

    Tačiau dabar jis mėgina tapti tikru nindze, o vėliau gal netgi penktuoju ugnies šešėliu, Valdovu Hokage kad visiems įrodytų, kokie jie jam buvo neteisingi. Besimokydamas jis randa tikrų draugų, dėl kurių jo požiūris ima keistis. Apie tai ir yra ši istorija - apie berniuko siekį tapti kažkuo, ir įrodyti jog tereikia įdėti daug sunkaus darbo, kad kažko pasiektum. Na ir dar apie draugystės reikšmę tobulėjime.

     

     

    Anime:http://amf.lt/anime-Naruto-218

  7. 50cb7038e1d90615689ceb08b2f7de79367.jpg

     

     

    Erenas nori pamatyti platųjį pasaulį, tačiau prieš šimtmetį žmonijos patirtas siaubas neleis išsipildyti šiai vilčiai. Titanai- didžiuliai intelektu nepasižymintys padarai, kurių vienintelis tikslas yra ryti žmones, kartą jau beveik išnaikino populiaciją. Tačiau šioji nepasidavė ir jos likučiai pasatatė 50 metrų aukščio Sieną, kurios įveikti negalėjo niekas... iki šiol. Kaip iš niekur išdygęs Kolosas pralaužė vartus, o užplūdę Titanai Ereno akyse gyvą surijo jo motiną. Apimtas žvėriško įtūžio vaikas prisiekia atkeršysiąs. Taip prasideda Ereno, jo įseserės Mikasos bei ištikimo draugo Armino kova už žmonijos išlikimą.

     

     

     

     

    Anime:http://amf.lt/anime-Shingeki-no-Kyojin-416

  8. a2760d1665806f273ad8d903b5e9c31b236.jpg

     

     

    Ką darytum, jei galėtum spręsti, kam lemta gyventi, o kam - mirti? Ką darytum, jei turėtum Dievo galią? Toks klausimas iškyla talentingam japonų studentui Jagamiui Laitui, kai jis vieną dieną randa „Mirties Užrašus“, nuobodžiaujančiam Mirties Dievui Ryukui priklausantį sąsiuvinį, į kurį įrašius bet kokio žmogaus vardą tas žmogus miršta. Daugeliui toks antgamtinis mirtį sėjantis įnagis keltų vien baimę, bet tik ne Laitui – šis jame mato galimybę. Galimybę išpildyti savo utopinę svajonę – sukurti pasaulį be visų, jo nuomone, nenusipelniusių gyventi individų (nusikaltėlių) ir tapti jo Dievu. Neilgai trukus Laitas pradeda savo kruvinajį žygį žudydamas visų pasaulio šalių niekšus. Tarptautinė Interpolo organizacija beveik iš karto pastebi, jog nusikaltėliai pradeda masiškai mirti paslaptingomis mirtimis, ir nežinomo žudiko pėdomis pasiunčia savo geriausią agentą, žinomą vien inicialu L – protingiausią pasaulio detektyvą. Mirtinas lošimas tarp Laito ir L prasideda, lošimas, kuriame statoma viso pasaulio ateitis...

     

     

     

    Anime:http://amf.lt/anime-Death-Note-182

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.