Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

`Fuzzka

Neaktyvus

  • 13

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Na jei neklystu liko tik LSPD iki pilno komplekto :3 Šaunuolis Modestai labai gražūs darbeliai ^^
  2. Tėtis piktas. Revanšas buvo tikrai rimtas Sėkmės Arvydui su Vėju kitą kartą.
  3. Greičiau ts sutvarkytų.

  4. Seni man atrodo Tu biškį freepostini. Nors ne ne biškį jau čia. Duokit jam kas nors įspėjimų IR draugiškas patarimas.: Nevok kitų parašų jei pats nesugebi padaryti. Ir dar vienas; Kelk visus į imgur.com ,o ne atsakinėk į savo temą.
  5. Idėja tai tikrai ne tavo. Kaip bebūtų kažkiek įdomu tos AFK zonos ir panašiai. Bet tai labai atsilieka nuo logiško mąstymo ir tikro gyvenimo. Idėjos turėtų būti kurios pagyvintų žaidimą ir padarytų jį tikroviškesnį. Šiuo atveju čia to nepastebiu. Tad nepyk ,bet prieš.
  6. Kokia to prasmė ? Aš čia nematau nieko ypatingo. Tas pats stockas ir keli paveiksliukai paredaguoti na dar žinoma ir tekstai. Kažkaip nestebina. Bet be kritikos tai kukliai gražu tikrai Šauni idėja. Primena Londono barų stendus (ar kaip jie vadinasi)
  7. Kur tu taisykles matai ? Nėra net VFX moderatoriaus ! Pritariu tam žmogeliui kuris sako ,kad savininkai nori vieni viską daryt. Jei jie vieni taip viską darys atsakau serveris greitai užsidarys.
  8. Kad jau jus čia patraukiau dėl Amy Jackson tai pirma ir leisiu jums į ją akis paganyti: (Pats žiūrėjau gal 4 kartus) O dabar Snake Eyes dėl ko čia ir susirinkom tai pavertinti mano draugo darbo.
  9. Nenoriu kiekvieno darbo kritikuoti, nes atrodysiu kaip piktas dėdė. Tačiau daina akivaizdžiai čia netiko, ir tu ją bandei dar suloopinti ,kad nesigirdėtų žodžių. Deje tai akivaizdžiai matėsi ir tau nepavyko. Toliau sync galbūt čia ir nereikėjo. Bet galėjai užmesti CC. Ir dar kokį švelnesnį overlay. Sėkmės Tobulėjant.
  10. Ties 53 sekunde overlay feilas. Jei nemoki jų uždėti tai geriau nedėk.. Čia toks patarimas ateičiai. Ir klipus sync'ink ,be to šitam klipui dar muzika tikrai netiko. Na daugiau kaip ir neturiu ką pasakyti sėkmės tobulėjant.
  11. Va mano pamoka tikiuosi pravers :DD Nežinau ar linkai veikia. Jei ne parašyk į pm. http://youtu.be/h4m1-n3sTVI
  12. Na sveiki visi. čia aš fuzzka. Pristatau jums savo darbelį. Man jis labiausiai patiko iš visų. Prašau laisvai vertinti ir reikšti savo nuomone. Trumpai: Išėjau iš editinimo gal prieš 7 mėnesius. Nes neberadau tam laiko. Mano darbuose yra tiek efektų ,kad kartais atsiranda renderinimo klaidų. Beje mano darbai yra tik OVEREDIT. Tai reiškia ,kad gali mašinos nesimatyti Čia matote battle su kito klano kitu komandos nariu. Aišku desc paskaitykit ten parašyta kokios buvo battle salygos. Ai ir be to jeigu patiko nepagailėkite "Patinka"
  13. O Eimi be abejo labai graži idėja ! Seksiu Tave ir Tavo darbus. Šaunuolis ir palinkėsiu Tau kuo didžiausios sėkmės ateityje ! Tu eisi toli sūnau

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.