Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Bojan_Martinez

Neaktyvus

  • 14

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Transporto priemonė sėkmingai parduota , galite rakinti temą.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bojan_Martinez [Praloštas] 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 450k (minimaliai derinama). 5. Papildoma informacija: Rida nebloga spalva graži LIME GREEN , Sultano parduot neskubu. 1. Jūsų Vardas_Pavard
  3. Per savo antrus acc gali nerašinėt nu tai jei daužtumas nieko nereiškia, tai kuo tavo nrg geresnis už mano ?? mažesnė rida ir daugiau vertas gal jau nebesvaik ?
  4. Spavlos gražios , bet ne retos.. ir šito rida mažesnė daužtumas didesnis už mano NRG.. ir sakai kad 280k nejuokink. Maksimali kaina būtu 210k-220k.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bojan_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): NRG-500 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Viskas matysis nuotraukoje. 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kaina nuo 220k 5. Papildoma informacija: Reta spalva , didelė rida. Už gundančia kaina parduosiu
  6. Mašina sėkmingai parduota , galite rakinti temą.
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bojan_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Pavadinimas: Sultan / Rida: 110km / Tune matysis nuotraukoje. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://www.part.lt/perziura/c1897e51d13e3f1e82b0ffc837364f37701.png 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlyti nuo 250k. 5. Papildoma informacija: Daug nevažinėta..
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bojan_Martinez Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.06.24 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Yuotube. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senas pabodo ir yra labai nykus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , nė trupučio. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko.. tik gamykloje.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bojan_Martinez Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.06.24 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Yuotube. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senas pabodo ir yra labai nykus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip , nė trupučio. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko.. tik gamykloje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.