Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Gordas

Neaktyvus

  • 178

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Apie Gordas

  • Gimtadienis 1998.02.20

Paskutiniai profilio lankytojai

4.823 profilio peržiūros
  1. Tikrai pritariu šiai idėjai nes kadangi žaidėjas ikritęs į vandenį niekaip neištraukia mašinos iš vandens jei prie kranto nėr baisiai sunkiai ištraukt o jei vidurį labai sunku (neiįmanomą)
  2. Labas vakaras, spauskite ant šios nuorodos norėdami susigražinti banko pin kodą https://greenside.lt/susigrazinimai Gero likusio vakaro.
  3. Labas vakaras, modifikaciją iš ties labai šauni, bet kylą šiuokiu tokiu klausimų Pvz: Dedame /tdeze nesibugins tune bus viskas tvarkoje??
  4. Labas vakaras @Emiss_Dark apie jūsų kreditų sakymasi SMS būdu ir jei negavote kreipkitės pas Serverio savininką @Rokas Gero likusio vakaro!
  5. Čia ir durnam aišku, kad yra kenkėjiškas modas arbą sukoreguotas neteisingai ir gadiną žaidimo malonumą patikrink failus eidamas per savo cleo papke modlooderi ir tt po viena iškelk ir žiurėk kas yra ar crash ar ne fsio paka
  6. Svarbu lietnykai ir ph galėjai priekį Juostinius ledus dėt. Nice sėkmės kuriant toliau
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gordas_Hells 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Šiap reik car ir bapkiu 3. Ką veiksite su gautais prizais? Naudosiu kur kitur.. 4. Skaičius nuo 1 iki 150: 100
  8. Sveikas, cesari įdėją tikrai gera kaip seniau jei kas atsimeną kaip būdavo sandėlis ir turėdavo gaminti gunus ir narkus tikrai Už šią.
  9. Gailą, kad nebėra :/

     

  10. GALITE RAKINTI TEMĄ TRANSPORTAS NEBEPARDUODAMAS PERSIGALVOJAU!
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Gordon_Hells2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Viskas foto.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): Spauskite4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:3.5m5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Kainą nederinama,neskubu parduot.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.