Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Saint_Martinez

Neaktyvus

  • 20

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Geltonas Buffalo, visa kita foto. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/IEf7Y 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlyti. 5. Papildoma informacija:
  2. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas būtų paprastas. Kad kai kažkieno tr.priemonė yra kraunama eco degalinėse, arba motociklui uždėtas rato blokas, virš mašinos rodytų jos savininką, nes jei bandai įlipti, rašo tik kad reikia susimokėti mokestį už elektrą ar tai rato bloką, o tada negali sužinoti, kas yra savininkas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau visi esame susidūrę su tuo, kai labai sudomina kokia nors mašina/motociklas, nori pažiūrėti, kas toks yra savininkas ir negali, dėl to, kad ji kraunama ir kai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Lb retas, OG LOC. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): http://imgur.com/a/37xIi 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Nuo 200k 5. Papildoma informacija:
  4. Majestic už 15, raudona sabre už 50, Glendale už 15.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Geros spalvos, geri ratai, legendiniai numeriai 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/uUgZg 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit. 5. Papildoma informacija:
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Reta, raudona spalva, bagažinėje yra nemažai ginklų, 600km ridos, 0 daužtumo. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/55vHW 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit. 5. Papildoma informacija:
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Bomžas, 230 ID, pilkas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): http://imgur.com/a/mhY7i 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykit. 5. Papildoma informacija:
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Admiral su reta salotine spalva. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit. 5. Papildoma informacija:
  9. Jei premier yra vm, tai ten galima ją pakeisti į kokią kitą, o kad ji reta, tai nežinojau aš
  10. 100% už, nes tokiu būdu jei nori išlošti pinigų, tai reikia gerokai mastyti.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saint_Martinez • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų toks, kad mašinų turguje/salone būtų galima nusipirkti mašiną "Premier". • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na, mano manymu ši mašina tikrai turi būti parduodama, nes ji turi daug pliusų... Gan greita, stabili, keturdurė, manevringa ir tt. Žinau, ši mašina yra vairavimo mokykloje, bet manau daug žaidėjų norėtų ją įsigyti... • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią t

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.