Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Lewis Johnson

Neaktyvus

  • 4

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Lewis Johnson gavo reakcijąJustaz_Kill tarp Emigruoju Lewis_Johnson   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lewis_Johnson
    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.05.27
    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1-2 metus.
    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš pažystamų daug kalbėjo apie šį serverį sakė įdomus pamaniau reikia ateiti pažaisti.
    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Žaidžiau dm tipo serveryje palikau, nes atsibodo šaudyti ir gaudyti, ir norisi ramesnio žaidimo.
    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku, nes buvo viskas trumpai ir aiškiai paaiškinta ką reikia daryti.
    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko dar nei viename serveryje žaisti.
    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Visiškai nesunku, nes su taxi pagalba suradau.
    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :  Keleta kartų.
    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne
    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Taip tikrai pakanka, nes kikviename miestelyje yra po 1-2 dviračių nuomos vieta. Nesudetinga, nes tiesiog vainėjausi per miestelį ir atradau. 
    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau
    Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko, suregavo gan greitai bei nuvežė kur tik pasakiau.
    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Be abejo pakankamas ir aiškus.
    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano manymų nieko nereikia keisti viskas yra gerai, tik reikia noro turėti pradėti žaisti, o ne ateitį į serverį š pamalti.
  2. Patinka
    Lewis Johnson gavo reakcijąS'C tarp [1.8.1] Pasiūlymai serveriui   
    Mano nuomone,
    Mechanikės ir automatinės mašinos būtų ūnikalus dalykas ir nematytas nei viename serveryje, bet dauguma ką tik atėję žaisti naujokų į serverį nežinotų, kaip pavaras junginėti ir sukeltų problemų, bet šia problemą galime išspręsti, kai vygdai apmokymus naujoko būtų padarytas pasirinkimas mechanikė pavarų dėžė ar automatinę ir būtų parašyta, kad patartina naujokams daugiau varuoti automatinę pavarų dėžę ir kai vygdai apmokymus būtų apmokoma, kai junginėti pavaras, kad naujokai žinoti sistemą. Nes jeigu nebus apmokymų, kai reikia viską daryti į /padmins administratoriams ateis daug nusiskundimų ir reikės daug pagalbos. Ir yra kitas būdas, kai laikai teises įsėdęs į Vairavimo Mokyklos tr. priemonę būtų ten apmokoma kaip naudotis pavarų dėže. "Dažniau remontuoti" manau žaidėjams, kurie nemoka gerai junginėti pavaras tiems reikėtų daugiau remontuoti automobilį, o kurie moka jiems visiškai nereikėtų. 
    Automobilio posukiai irgi taip pat būtų ūnikali sistema ir nematyta nei viename serveryje. Bet iškiltų problema visi pamirštų jungti posukį, kaip ir diržą užsidėti, bet galima problemą išspręsti, jeigu esi įsijungęs automobilio šviesas tada automatiškai sukus posukį įsijungti pvz kairės posukio šviesa, bet posukius eitų sudaužyti, kaip ir priekinės, ir galines šviesas (kai kuriuose mašinose eita sudaužyti ir galines šviesas, ir priekines).  Manau ši sistema nesukeltų daug rupesčio reikėtų tik važinėtis su šviesomis. 
    Padangų susidėvėjimas būtų nebloga įdėja, bet kaip jūs rašote "Kas 7 kalendorines dienas, reikėtų keisti padangų komplektą , nes jo susidevi". Jeigu žaidėjas nusipirkę daug mašinų su viena nesivažinėja,  tik taip turi garaže pasistatęs jam reikėtų keisti padangas tia neapsimokįtų laikyti mašina, nes su ja nesivažinėji ir į ją reikia investuoti. Reikėtų geriau padaryti, kad kas kažkiek kilometrų reikėtų keisti padangas pvz kas 100-200 kilometrų, nes taip būtų logiškiau ir normaliau. ]
    Žaidimo visiškai nepadarysi, kaip realybes, nes jau skaitytūsi kaip rl tipo serveris, o čia toks nėra.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.