Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

S'C

Neaktyvus

  • 59

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

S'C paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 17 2017

S'C turėjo mėgstamiausio turinio!

2 sekėjų

Paskutiniai profilio lankytojai

1.371 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Garetth'Waynne 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Siūlo pardavėjas, viskas tinka. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Iki 50k 4. Papildoma informacija: Siūlo pardavėjas pageidauju: Admiral, Tahoma, Elegant, Savanna ir pnš.
  2. Iš dalies pritariu, dėl kompiuterių. Ne visi yra išgalintys nusipirkti geresnį kompiuterį, bet yra žmonių kuriems to nereikia, jiems užtenka paprastesnio kompiuterio žaidžiant SA:MP, kuris velka stabiliai 60-80fps, bet skundžiasi, dėl lago, bet čia yra serverio problema, nes kituose projektuose asmeniškai man nelagina, išskyrus čia. Miesteliuose krenta iki 50fps, o tarkim kitame serveryje SanFierro ir kt. kur daug daugiau objektų vienoje vietoje, laiko 70fps'o, tad kompiuteris nelabai čia kuom ir kaltas.
  3. Taip, serveris tikrai laggina, patiriu pats šią problemą keletą kartų per savo žaidimo sesiją, stabiliai laikosi 30-40ping'o, bet komandos atsilieka, objektų nekrauna.
  4. Anketa Vardas_Pavardė serveryje : Garetth_Waynne Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? : Stuntinsiu, važinėsiu, reikia tr.priemonės, taip noriu, nes nėra pinigų ant NRG, Galbūt tapčiau NRG klubo nariu. Nuomonė apie Jake Paul (Nebūtina atsakyti) : Asmeniškai nebendravęs, bet iš keletos draugų pasakojimų gan maladiec čiūvelis
  5. Pilnai sutinku su šiuo pasiūlymu gražinti seną gaujų sistemą, būtų daugiau darbo pd, bei įdomiau, kaip ankščiau, kažkada.. tais laikais. UŽ.
  6. Tai turbūt čia ne fps problema, manau, dėl to kaltas internetas. Man kartais būna, kad sukyla pingas ir pradeda strigti žaidimas, perkraunu internetą ir viskas vėl normaliai veikia.
  7. Galvoji turiu daug xp ir žinojau? Plius kam darytis ss, jei ir taip matosi, už ką.
  8. Čia tik žaidimas, bet kai stengies pasiekt kažko serveryje, ir užbanina, tai soo..
  9. Nežinau, ir kas? Ateik į ts galėsi man pacypt. Good luck laikyt adminą. Bei laukiu unbano.
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Garetth_Waynne • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Enrique_Quintero • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklamavimą • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Iš kart išjungiau sampą, nespėjau nieko pasidaryti, nes reikėjo eiti trumpam, galvojau, nereikia darytis įrodymų tik gavus baną. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  11. Kas tas s.a.r.g? Koks čia reklamavimas? Slaptųjų agentų rengta grupuotė? meh?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.