Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jeff_Tea

Neaktyvus

  • 137

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Kle_Bonas tarp unban Tomas_Dirt   
    beto Armiux_Malade,Eko_Mad ir jauciu Jeff_Tea yra tie patys zaidejei bet jeff jauciu jo daugas
     
     
    Žaidėjas yra įspėtas už:
    Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    (Double post)
  2. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Rokas tarp Nuotraukos konkursas,   
    Apžvalga,
     
    Ačiū visiems dalyvavusiems, rinkti konkurso nugalėtojus buvo tikrai įdomu ir linksma, tik gaila, jog dalyvavo toks nedidelis žaidėjų skaičius. Tikimės, kad kitą kartą dalyvių dalyvaus šiek tiek daugiau. Dėkoju visiems žemiau paminėtiems žaidėjams už dalyvavimą, paguodos prizas visiems dalyviams 600 kreditų ir 7500 € mūsų serveryje! Dėl atsiėmimo prašau susisiekti su manimi asmeniškai.
     

    • Dave_Destiny
    • James_Stephen
    • Karka_Pitt
    • Domantas_Bumeris
    • Aivaras_Acme
    • Jimmy_Cold
    • Arnas_Bulsonas
    • Velnelis_Camel
    • Matt_Inside
    • Eimis_Show
    • Sabas_Brown

     
    Nuotraukos konkurso nugalėtojai,
     
    ​# Originaliausi:
     
    1. Tunex_Smith 2900 kreditų, automobilis ID:504 ir pasirinkta apranga (prašau susisiekti asmeniškai);
    2. Karolis_Neon 2400 kreditų, automobilis ID:504;
    3. Jeremy_Warning 1900 kreditų, automobilis ID:504;
     
    ​# Linksmiausi:
     
    1. Gvidas_Huf 2900 kreditų, automobilis ID:504 ir pasirinkta apranga (prašau susisiekti asmeniškai);
    2. James_Corleone 2400 kreditų, automobilis ID:504;
    3. Zukas_Ots 1900 kreditų, automobilis ID:504;
     
    Klausimas,
     
    Ko norėtumėte sekantį kartą? Konkurso, evento su registracija? Parašykite visas idėjas/pasiūlymus, kurie jums šauna dabar į galvą.
  3. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Eko'Mad tarp [Pasiūlymas serveriui] Įdėja mechanikam   
    Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.
    ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eko_Mad
    ✔ Koks tai pasiūlymas: Viską aprašysiu apačioje.
    ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na manau reikėtų padaryti tokį dalyką mechanikams, kad tarkim iškvietusiam žmogui kuriam reikia fix automobilį iki 500% mechanikas transportą galėtų taisyti vietoje, o 500% ir mažiau, jau reikėtų transportą prikabinti ir nutempti į mechanikų bazę, žinoma joje reiktų sumappinti nemažą garažą su pakylom ir panašiai kad būtų panašu į mechaniko garažą kur atsidarytų vartai ir įvarai tą transportą į interjerą, pastatai ant pakylos, ir tuomet per /mechanikas komandą tvarkai jį. O su motociklais būtų kaip iki šiol, nes tikrai ne kiekvienas serveryje turi motociklą. Pagrindas toks, kad sumappini mechanikam garažą kuriame jie remontuotų iškvietėjų stiprokai dužusį transportą. Žinoma tuos % nuo kada galima tvarkyti garaže galima įvairiai keisti arba išvis padaryti, kad nuo betkiek % ją reiktų ten taisyti, o moto kaip iki šiol, prigalvoti galima įvairių gudrybių.
    ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Manau mechaniko darbas būtų įdomesnis, būtų daugiau norinčių jį dirbti.
    ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
    EDIT: Dar manau prie šitos pačios įdėjos būtų galima pridėti ir tai, kad mechanikas turėtų su savim pvž. pasiimti kuro bakelį, kad įpilti kuro į transportą, jei bakelio neturi, vėlgi tempia transportą iki bazės.
  4. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Gvidas_Ham tarp Pamėginau pirmą syk montuoti su vegasu 13.   
    Labai nesmerkit, pirmas mano video.. Ir dar su vegasu 13. Sunku.. 3 valandas dirbau, o video trunka vos 55 sekundes . Kitą kart kurdamas jau daugiau žinosiu. Įvertinkit ką manot. Aš pats manau pirmos 10 sekundžių geriausią ką padariau. O toliau viskas .. *uine 

     

    Galit ir HD pasijungt.

     



  5. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Aivaras tarp 2015.04.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.4)   
    Sutvarkyta klaida su mokesčių mokėjimų vyriausybėje. Mokesčiai bus anuliuojami, jei namas bus panaikintas po 30 dienų neaktyvumo. Verslo mokesčių mokėjimo principas pakeistas. Mokesčius atskaitys nuo jūsų uždirbtos sumos 5%. Atsiimti uždirbtą sumą gausite kas 2 dienas, kitaip verslas taps neaktyvus ir iš jo nebus gaunamas uždarbis.
    Kaip matome, šiuo atvėju pelnas negaunamas, nes per 2 dienas nė kartą nebuvo atsiimtas pelnas. Atsiėmus pelną, verslas vėl taps aktyvus 2 dienas.
    Sutvarkyta klaida, dėl kurios perkant paslaugas / išeinant iš darbo galėjo nutikti įvairiausių nutikimų, pvz dirbant taxi parašyti į chatą, kad jūs keleivis ir atsijungėte ir t.t. Serveryje įdiegti admin draudimai, gavus admin draudimą, žmogui nebebus galimybės kažkokį tai (nustatyta) laikotarpį gauti administratoriaus statuso. Perdarytas baldų valdymas su pele, nuo šiol ten bus puslapiai, todėl į per jį galėsite valdyti visiškai visus esančius name baldus.
    Administratoriai tegalės blokuoti, tik kas 3minutes. (Tam, kad negalėtu išbaninti viso serverio už nieką iš karto). Į serverį atvyko ir darbų kontraktai. Direktorius prieš kviesdamas žaidėją į darbą, turės taip pat nurodyti ir kontrakto laiką. (Nuo 1 iki 7 dienų). Įsidarbinus žaidėjui į darbą pradės skaičiuotis kontraktas, jei paliksite darbą savo noru (/paliktidarba), kol nesibaigs kontraktas jūs niekur kitur įsidarbinti negalėsite (į darbus be pakvietimų galėsite). Jei direktorius jus išmes / būsite pašalintas dėl įspėjimų, tokiu atvėju, kontraktas automatiškai anuliuosis. Laivų prieplauka kurioje galėsite pirkti nuosavus laivus.
    Naujokai kurie prisiregistruodavo, atsijungdavo ir po ilgo laiko prisijungę nebeturėdavo sveikatos pažymos, dabar ją gaus vėl automatiškai. Taip ji bus gaunam iki 300 patirties taškų, nuo tiek patirties žmogus turės pirkti jau pats sau sveikatos pažymėjimą. Jei būsite surakintas negalėsite patekti į verslo valdymo meniu/namo vidų. Papildyti topai, "iš viso pravažiuota rida". Šita rida skaičiuosis nesvarbu su nuosava/darbo ar dar kokia transporto priemone keliaujate, rida bus skaičiuojama, visada, kada judėsite su tr.priemone.
    Naujos varžybos, kurių principas panašus į praėjusių, tik šiuose jums reikės daryti kai ką kito. Varžybose laimėtojas bus tas, kuris per dieną su bet kokia transporto priemone pravažiuos daugiausiai kilometrų. Varžybų topą galite pažiūrėti /varzybosrida . Prizai už vietas 2x mažesni, nei už pražaisto laiko varžybas.
    Nuo šiol būnant saloje, per langą matysite, kas yra įėjas viduje, taip pat iš vidaus matysite, kas vyksta lauke. Turint kolektorių ant namo, už namą mokesčiai nebus duodami. Nusipirkus aprangą iš SKIN parduotuvės, jums bus uždėtas toks SKIN su kokiu įėjote prieš tai. (Jei įėjote su paprastu, tai būsite su tokiu kokį nusipirkote). Policijos darbuotojas palikęs darbą ir turintis liemenę, ją praras.
  6. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Ignas_Image tarp GreenSide atributika žaidėjams! Nr. 2   
    Nauja tema, nes nebeina ten daugiau dėt. Tikiuosi patiko, pildysiu. :3
     
    Darbų parašai
     

     

     

     

     

     

     
    Profilio viršeliai
     

     

     

     

     

     

     

     
    Šiuo metu tiek, pasiūlykit kokių nori coverių ir kitų dalykų, su kokaisi tekstais, nes nebe žinau kokius dėt jums.
  7. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Deivis Stifleris tarp Sexy Golf Modas   
    http://adf.ly/1Ck1p3

    Patiko?

  8. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Edis_Kingston tarp Jeremy_Warning lbanned Lukas_Speed   
    Anketa netvarkinga. Event prizinė dalis jau buvo pasibaigusi.
  9. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Vitalikas'Slim tarp Vitalikas_Slim || Banned Jeff_Tea   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vitalikas_Slim

    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Tea

    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytus.

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

     



  10. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Vitalikas'Slim tarp Vitalikas_Slim || Banned Jeff_Tea   
    Atsiprašau, tuojaus įkelsiu per naują, viską sugadino youtube.
  11. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Edis_Kingston tarp Vitalikas_Slim || Banned Jeff_Tea   
    Anketa tvarkinga.
  12. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į remigijus tarp Peikiu taksi direktoriu Pofka_Srd   
    DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

    (2015.01.28)

     

    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Remiga_Pijus

    • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd

    • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Taksi direktorius

    • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:Pavoge is manes 5k

    • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Apgaudinejimai

    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus :Edga_Kesa patere parasyti papeikima irodimu nespejau padaryti

  13. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Aivaras tarp 2015.03.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.1)   
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei DPD darbuotojas rankose laikys baldus / kitas prekes į DPD transporto priemonę įlipti negalės. Direktoriams / Pavaduotojams / žiūrint bendradarbius darbuotojų statistiką rodys tiksliai. Palikus darbą / būnant išmestam iš jo / kiekvieną dieną 24h atsinaujins darbų statistika. Parašius /vaziuoju žmogui atnaujins žmogaus buvimo informacija minimape kai jis pajudės ir taip visada žinosite tiksliai kur jūsų klientas. Matuokliai fiksuos žaidėjus viršijusius greitį su paklaida pačiuose miesteliuose. Atvykus pas iškvietėją praneš visiems darbuotojams, kad tai įvyko sėkmingai. Prie darbų statistikos darbams kuriems yra iškvietimai rodys, kiek yra sėkmingai priimtų iškvietimų (priimtų ir nuvažiuotų pas iškvietėją). Pašautas tazerio jūs būsite sufreezintas ir gulėsite 10 sekundžių ant žemės. Iš /bausti išimtas baudimas už non-rp. Direktoriai turės galimybė nustatyti darbo atlygį pagal rangą (minimaliai, kad neįtakotu žaidimo nuo 45€ iki 60€ min.) Atlyginimus galėsite matyti užlipus paskaityti ant iconos skirtos darbams su pakvietimais.
    Išimtas darbo mašinų autorestartas vykstantis kas 30 minučių.(Galbūt padaugės truputį daugiau darbo mechanikams). Gaujos nariai policijos pastate negalės susimokėti baudų už nusikaltimus. Gavus VIP/ADMIN įspėjimą ir parašius /priezastys komandą pamatysite detalesnę informaciją. ​
    Pakoreguotas tazerio veikimas. Namai / verslai bus tikrinami kiekvieną dieną 24:00, t.y ar jų savininkai aktyvus ar neaktyvus ir taip bus pašalinti neaktyvių savininkų namai / verslai. Nauja komanda /saukti su kuria aplinkiniams didesniu atstumu parodys ką parašėte, bei rodys šaukimo animaciją, kad žaidimas taptu realistiškesnis.
    Sutvarkyta klaida sprogus transporto priemonei. Jei būsite išalkęs neberodys policijai, kad jūs esate girtas. Paskyrus pavaduotoją direktorius turi galimybę keisti ką gali daryti pavaduotojas. Pavaduotojas turės visas direktoriaus funkcijas, bet jos veiks tik tada jei direktorius jas nustatys.
    Naujas mašinų salonas, pakeistas vietoj senoje.
     
    Nuo šiol jei būsite apsidraudęs tr.priemonę ir jei ji sprogs, jums ją reikės mašinų salone susiremontuoti už 3% visos kainos sumos. Jei mašina turguje kainuoja 5000€ ir jei ji sprogs apdrausta, už remontą teks mokėti 150€. Draustis tr.priemonę vis dar turėtumėte, nes neapsidraudus ir jai sprogus, mokėsite daug didesnes sumas t.y 30% visos mašinos kainos už remontą. Jei mašina kainavo 5000€ teks mokėti 1500€, tai skirtumas šioks toks yra ypač su didesnėmis sumomis.
    /vaistinele komandos naudoti negalėsite transporto priemonėse. /komandos komandoje rašys daugiau komandų, bei bus kitaip išdeliotas sąrašas, kad matytų visas komandas, su visokiais ekranais žmonės Patvarkyta /ats komandą, kad norint atsakyti, negalėdavo atsakyti, dabar tas tikrinimas perkeltas kur ir turi būti t.y į /padmins .(Adminai adminų pagalbos per /padmins prašyti negalės.) Vyriausybėje naujas pickup "Nekilnojamojo turto agentūra". Užlipus ant jo galėsite pažiūrėti informaciją apie esančius serveryje namus /verslus.
  14. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Aivaras tarp 2015.03.22 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2)   
    GREENSIDE.LT # UPDATE 0.1.2
     
    Kodėl nebuvo atnaujinimo praėjusįjį savaitgalį?
    - Ruošiausi kalbėjimui, todėl daug laiko skyriau ruošimuisi jam.
     
     
    Sutvarkytos rašybos klaidos. Gaujos vadas savo gaujos palikti negalės, nes taip galėjo susibuginti gaujos. Jei administratorius iš jūsų atims ginklus, parodys žaidėjui koks administratorius tai padarė. Valgant maistą iš maisto mašinėlių stovinčiu miesteliuose pinigai bus nuskaičiuoti. Raudoni/Žali rutuliukai prie namų turėtu veikti tiksliau (atsijungimo/prisijungimo statusai). Parduodant verslą žmogui ir jei jis nepriima pasiūlymo, jūs neliksite verslo pastate be jokių lentelių.(Būsite iškeltas prie verslo). Jei paslauga būnant žaidime pasibaigs, tai ji bus nuiimta nesulaukus kito prisijungimo. Ligoninėje mušant vienas kitą viršyti HP > 100 negalės. Grobiant HOOD negalėsite naudoti /pzu komandos. Išėjus iš gamyklos jums bus uždėtas toks SKIN su kokiu įėjote. Nuėjus AFK ir leidžiant vandenį su cisterna bei grįžus, jums neturėtu būti prifloodinta, kad baigėsi vanduo ir buvote išmestas. Susitvarkius mašiną su kokia nors funkcija, jūsų mašina neturėtu užgesti už stiprų atsitrenkimą. Jei jus išmes iš darbo jums turėtu rašyti tinkamą darbo pavadinimą iš kurio buvote išmestas. Jei KMA mašina atsiras ne KMA ribose, ji sugrįš į KMA. Jei žmogus gaus IP baną, į tą vartotoją su kitu IP prisijungti negalės kol neatsiblokuos/nebus atblokuotas. Atvežus picą gausite tiek pinigų, kiek parodyta tekste. Pasibaigus papildomam verslo boostui, 3D tekstas turėtu atsinaujinti 1 minutės laikotarpyje. Pasibaigus verslo papildomo uždarbio laikui, jūs papildomai pinigų iš uždarbio negausite kol iš naujo neaktyvuosite paslaugos. Savo mašiną nuo šiol atrakinti galėsite su Y mygtuku būnant prie mašinos. Policininkai negalės sekti serverio savininkų dėl ieškojimo evento. Kiekvienas darbas su pakvietimus turės atitinkamus savo darbo statistikos kaupimo duomenis. Juos galės pažiūrėti direktorius prie darbuotojų sąrašo(keik atvežė perdieną car, kiek pagydė žmonių, kiek KM keleivių nuvežė ir pnš). Kiekvieną dieną 24:00 statistika atsinaujins. ​
    Prie bendradarbių darbų su pakvietimais rodys daugiau informacijos apie bendradarbius ir prisijungusius ir atsijungusius.
    Naujas vyriausybės interjeras.
    /akomandos sąrašę būs sužymėti lygiai. Taksi firmą gavo 3 skirtingas transporto priemones.(Dabar iš viso turi 4). ​
     

     

    Namuose galėsite turėti iki 200 baldų. Palikus gaują jums nerašys tekstų kurių jums rašyti neturėtu. VIP nariams pasigydžius / susitvarkius tr.priemonę apie tai aplinkiniams praneš. Tr.Priemonėse negalėsite naudoti /veiksmai komandos. DPD kurjerių firma turės galimybę atvežti naujų prekių į "motociklų parduotuvę" tai būtų šalmai. DPD nuo šiol norėdami iškrauti baldus turės atvykti į pasikrovimo vietą išlipti iš transporto, pasiimti dėžę, įdėti ją į mašiną nuvykti į vietą, išlipti iš mašinos pasiimti dėžę ir taip iškrauti atvežtą dalyką. DPD transportas buvo pakeistas iš vieno į kitą ir ant jo uždėti pagražinimai.
    Medikų transportas (ne sunkusis) buvo pagražintas.
    Fūristų priekabos buvo pagražintos kurios atitinka fūristų darbą.
    Prašnat pagalbos per /padmins ir įrašius heal/gydyt/get žinutė į pagalbą bus neišsiųsta. Kitam administratoriui atsakius į /padmins visą tai pamatys ir kiti administratoriai neišjungę /padmins rodymo per /ats. Medikams nauja galimybė pardavinėti vaistinėles kurias galės naudoti paprasti žmones. Jei kas nors atsiteleportuos / panaudos ginklų komandą / pagydys / pasigydys / suvartos narkotikų / suvartos vaistinėlę virš galvos tai rodys 15 sekundžių. Jei rankose laikysite DPD krovinį teleportuotis negalėsite. Administratoriai negalės prašyti, administratorių pagalbos. Policininkai galės paspaudus H klavišą "prašyti sustoti" žaidėjų, ar žmogaus kurį vejatės ir jis jūsų nepastebi.
    Užmušus žmogų su ginklais / rankomis į chatą parodys mirties informaciją mirusiąjam.
    Jei jus nužudys kalėjime su admin komandomis jūs ten mirinėti neturėtumėte. Jei važiuosite taxi ir atsijungsite, jums pinigai vistiek bus nuskaityti. Vienas iš didesnių atnaujinimų direktoriams. Direktoriai turės galimybę per /dpultas komandą nustatyti "rangus mašinoms". PVZ: Nustačius pasirinktai darbo transporto priemonei 3 rangą, tą transportą galės vairuoti 3, 4, 5 rango darbuotojai, nustačius 5 rangą, jį galės vairuoti 5 rango darbuotojai ir taip toliau. Matuokliai negaudys policijos / medikų / taksistų tik tuo atvėju jei jie vairuos savo darbo transporto priemonę, važiuojant su nuosavomis jie bus gaudomi. Pakoreguoti matuokliai nuo šiol jie gaudys žmones kurie yra jau nusikaltę ir taip dar daugiau taps nusikaltusiais. Taip skatinsime žmones nežudyti kitų / nenusižrengti policijai už ką gaunate pirmuosius įtarimus dėl kurių būsite gaudomas matuoklių. Patrauktas matuoklis prie spawno, kuris sulįsdavo į mašiną. Jei vienas gaujinis nušaus kitą gaujinį tai jie įtarimo lygio negaus. Pradėti statyti reklaminiai stendai.
  15. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Misha_Morozov tarp Greenside - fūristų veikla   
    Sveiki, sukūriau trumpai apie fūristus, prašau daug nesmerkit ir sakykit klaidas .

     

    https://www.youtube.com/watch?v=YavXwIEP658&list=UUKVSD3q02-M7tO-5GspOFkw

  16. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Kostas_Nba tarp Tai kaip manot kuris taps geriausiu LKL tritaškininku? + mini konkursas   
    Tai va nutariau paklaust tų kurie domisi krepšiniu ir LKL ko tikitės iš LKL tritaškio konkurso? Kaip manot kas laimės? Rašykit atsakymus ir tuo pat nutariau surengti tokį kaip mini konkursą kas atspės kas laimės šį konkursą gaus prizą 10000 eurų žaidimo valiutos. Renginys vyks kovo 29 dieną todėl turite daug laiko apmastyti. Sėkmės!

    Naujiena galite rinktis ir tą patį žaidėją jeigu net ir jau jis yra paminėtas, bet tuo atveju jūs gausite mažiau pinigų. Pinigus gaus tie kurie pirmi trys paminėjo tritaškio konkurso nugalėtojo vardą tokia sistema:

    1 vieta 10000 (pirmasis atspėjo nugalėtojo vardą)
    2 vieta 5000 (antras atspėjo nugalėtojo vardą)
    3 vieta 2500 (trečias atspėjo nugalėtojo vardą)


    Taisyklės:

    1. Užpildyti mini dalyvio anketą ir paspausti rodyti kas redagavo.
    2. Paprašyčiau žaidėjo vardą ir pavardę užrašyti teisingai, kad veliau nebūtu nesusipratimų.
    3. Kad konkursas įvyktu ir prizą laimėtume turi dalyvauti minimum 10 žmonių.
    4. Atsiminkite laimės tas kuris pirmas paminės laimėjusio žaidėjo vardą.
    5. Nepatingėkite paspausti like


    Dalyvio anketa:

    Vardas_Pavardė:
    Kokį žaidėją renkatės:

    Štai sąrašas ir pataikymo procentas:
    „Neptūnas“ – Justas Sinica (45,22%)
    „Lietuvos rytas“ – Billy Baronas (39,1%)
    „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas (31,15%)
    „Juventus“ – Nikita Barinovas (45,5%)
    „Pieno žvaigždės“ – Benjaminas Brustas (46,07%)
    „Dzūkija“ – Fedoras Dmitrievas (44,79%)
    „Šiauliai“ – Rokas Giedraitis (39,86%)
    „Lietk*cenzūra*“ – Mantas Kazonas (43,5%)
    „Prienai“ – Vidmantas Sragauskis (36,45%)
    „Nevėžis“ – Justas Tamulis (34,88%)
    „Mažeikiai“ – Arvydas Gydra (42,54%)
    „Lietuvos rytas“ – Adas Juškevičius (48,15%)
    LMKL – Ela Briedytė
    Šio konkurso dalyvių lentelė:

    1.Tomas_Bielka „Lietuvos rytas“ – Adas Juškevičius
    2.Mafijos_Tevas „Šiauliai“ – Rokas Giedraitis
    3.Colin_Sarkys „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas
    4.Rafael_Nadal „Lietk*cenzūra*“ – Mantas Kazonas
    5.James_Stephen „Neptūnas“ – Justas Sinica
    6.Eimis_Show LMKL – Ela Briedytė
    7. Johnny_Torreno Fedoras Dmitrievas
    8.Hot_Anonymous „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas
    9.Aurimas_Quantus „Neptūnas“ – Justas Sinica
    10.Nerka_Boy „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas
    11.Deivis_Rhino „Pieno žvaigždės“ – Benjaminas Brustas
    12.Jeff_Tea „Lietuvos rytas“ – Adas Juškevičius
    13. Young_Weed „Prienai“ – Vidmantas Sragauskis
    14.Lucas_Patriot „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas 
    15.Matthew_Bennett „Žalgiris“ – Jamesas Andersonas 
    16. Lavonas_Best „Lietk*cenzūra*“ – Mantas Kazonas
    17.  Jason_West „Lietuvos rytas“ – Billy Baronas
    18. Paulius_Sweet „Juventus“ – Nikita Barinovas
    19.Justas_Heittis „Lietuvos rytas“ – Billy Baronas
     
     
     
    Eimis_Show ir Ela Briedytė laimėjo galite rakinti tema su prizu atsiskaityta
  17. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Rokas tarp Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui,   
    Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui,
    Maža apklausa mūsų serverio žaidėjams.
    Už naudingiausias ir geriausias idėjas (kurios yra tikrai naudingos žaidimo kokybės gerinimo atžvilgiu) žaidėjai bus apdovanojami kreditais serveryje (už 10 tikrai naudingų idėjų galima gauti net iki 3000 kreditų). Svarbu, jog pasiūlymai būtų suformuluojami trumpai ir aiškiai.
     
    Pildymo šablonas,
    • 1 idėja,
    Siūlau...
    • 2 idėja,
    Siūlau...
    • 3 idėja,
    Siūlau...
    • 4 idėja,
    Siūlau...
    • 5 idėja,
    Siūlau...
    • 6 idėja,
    Siūlau...
    • 7 idėja,
    Siūlau...
    • 8 idėja,
    Siūlau...
    • 9 idėja,
    Siūlau...
    • 10 idėja,
    Siūlau...
     
    Jūsų pranešimus matys tik projekto administracija, todėl neišsigąskite, jog jums jų nerodys,
    Pagarbiai GreenSIDE.LT administracija.
  18. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Modestas_Wolf tarp Peikiu Mediku Direktorių   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Modestas_Wolf
    • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Arvydas_Torres
    • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Mediku
    • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Eilini karto šaudo, skelbia kažkokius karus. free jailina, na aišku čia jau admin ne direktorius,
    • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Prieš tai esančiame punkte išvardinau.
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :
    https://www.youtube.com/watch?v=Vy4gm_f21Ns&feature=youtu.be
    Irodymai jog viskas vyko MANO namuose
    https://www.youtube.com/watch?v=flPbZBpEfzg
  19. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Marko_Escobar tarp Peikiu Mediku Direktorių   
    Visi tie šaudymai... Įkalinimai... Būtų galima išsiversti su įspėjimais ir panašiai. Bet.... Visa tai, ką gero apie tave maniau, kad esi brandus ir t.t. nuėjo veltui.
    Pats tiek meluot pradėjai, kad pats patikėjai.

    Nuotrauka iš video: http://prntscr.com/6elwf5
    Nuotrauka kaip atrodo tekstas apsilankius svečiuose: http://prntscr.com/6elx1f

    Per tiek laiko kiek esu DP (o esu jau kokius 8-9 mėnesius) - manes dar už durną niekas nelaikė.
    Maniau būsi pakankamai subrendęs, kad sakytum "*cenzūra* marko nepasisekė... aš bėgu nuo šūdo, o *cenzūra* mane gaudo ir suranda pats. davai išsiverskim tik su įspėjimai, ta bus man spyris į *cenzūra*ę". Bet neee... Tau atrodo geresnis kelias  meluoti tokiose situacijose.. Wolfai - antro video, kad būtent tavo vidus nereikia, aš įrodymuose žiūriu kiekvieną elementą.
     
    Taigi, nepyk Torresai - bet nesijaučiu profesionalus turėdamas komandoje žmogų, kuris mane laiko už durnių ir meluoja.
     
    Atranka į naujus direktorius nenumatoma, pareigos bus siūlomos antrąją vietą rinkimuose užėmusiam kandidatui.
  20. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Sabas_Brown tarp SA:MP Žaidimo Komandos | S'B   
    Labas Vakaras , neturėjau ką veikti , todėl nutariau sukurti temą , kurioje bus surašytos visos GreenSide serverio komandos ir jų paaiškinimai .Manau pravers daugumai šios komandos ______________________________________________________________________________________________________________________________
    GTA žaidimo komandos
    /dl - Komanda kuri parodo visą informaciją apie mašiną ( gyvybes , poziją ir t.t)
    /timestamp - Komanda kurią parašius prie žaidimo CHAT atsiranda laikas .
    /pagesize 10-20 - Komanda kurią parašius nuo 10 iki 20 yra padidinamas CHAT eilučių kiekis.
    /headmove - Komanda kuri Įjungia/Išjunga žaidimo žmogeliuko galvos judėjimą .
    /fpslimit 20-90 - Komanda su kuria nustatomi FPS /q - Greitas atsijungimas .
    /interior - Komanda kuri parodo interjero ID kuriame yra žaidėjas.
    ______________________________________________________________________________________________________________________________ 
     
    GreenSide serverio komandos
     
    TRANSPORTO KOMANDOS /tvaldymas - Transporto priemonės valdymas . /transportas - Nuosavo transporto valdymas . /sviesos arba NUM6 - Įjungiamos / išjungiamos transporto šviesos .
    /variklis arba NUM4 - Užvedamas / Užgesinamas transporto variklis .
    /dirzas arba N - Užsisega / atsisega saugos diržą . /salmas - Užsidedamas/Nusiemamas šalmas .
    /radijas - Įjungti/Išjungti radiją , pasirinkti norimą stotį .
    /autopilotas - Autopiloto režimas .
      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

    Administratoriaus komandos
    /akomandos - Visos Administratoriaus [i,II,III lygio] komandos .
    /padmins - Pagalbos žinutė administracijai .
    /admin - Parodo prisijungusius ADMIN'us .
    /aisp - Pažiūrėsite administratoriaus įspėjimus 
     
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

    VIP nario komandos
    /vkomandos - Visa informacija apie VIP narystę .
    /vip - Komanda kuri parodo prisijungusius VIP narius .
    /vip [TEKSTAS] - Žinutė VIP nariams .
    /visp - Pažiūrėsite VIP nario įspėjimus .
     
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
     
    DARBŲ KOMANDOS
    /bendradarbiai - Pamatysite darbo bendradarbius , bei jų darbo informaciją .
    /paliktidarba - Paliekamas darbas .
    /kviesti > Policija/Medikus/Taxi/Mechanikus/Picerija - Iškviesite norimą tarnybą .
    /r - Darbo racija .
    /disp - Parodys darbo įspėjimo priežastis .
    /dismet - Parodys darbo išmetimo priežastis .
    /dzinute - Parodys darbo žinutę .
    MEDKIRČIAI : /malkos - Padėsite / Paiimsite malkas iš tr. priemonės .
    PICERININKAI : /picapaimt - Paimama pica nuo PizzaBoy motociklo .
    POLICIJA : /policija - Visos policijos darbo komandos .
    MEDIKAI : /medikas - Mediko veiksmų pultas .
    MECHANIKAI : /mechanikas - Mechaniko veiksmų pultas .
    TAXI : /vaziuoju Vardas_Pavardė arba ID - Priimamas iškvietimas . TAXI Darbuotojams
    /iskvietimai - Darbams kurie turi iškvietimo sistemą , galima pažiūrėti iškvietimus . TAXI Darbuotojams .
     
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
     
    Kitos komandos
    /tpagalba - Pagalbos žinutė tvarkos prižiūrėtojams .
    /direktoriai - Serverio Direktorių/Pavaduotojų sąrašas .
    /priziuretojas - Serverio prižiūrėtojų komandas ( paprasti žaidėjai negali to pažiūrėti ) .
    /paslaugos - Informacija apie serverio paslaugas .
    /raktas - Atrakinamas serverio namas .
    /namas - Nuosavo namo valdymas .
    /telefonas - Telefono valdymas .
    /dpultas - Direktoriaus valdymo pultas .
    /ppultas - Pavaduotojo valdymo pultas .
    /gpultas - Gaujos valdymo pultas .
    /g - Gaujos racija .
    /kursorius - Įjungti/Išjungti pelytę žaidime .
    /slepti - Nustatymai , išjungti nereikalingus dalykus .
    /veiksmai - Serverio judesiai , kiti veiksmai .
    /maistas - Informacija kokį maistą turite , čia galite jį suvalgyti .
    /nparduoti - Parduodami savo turimi narkotikai .
    /vartoti - Suvartojami narkotikai .
    /pginklas - Parduodamas savo turimas ginklas .
    /zvejoti - Pradėsite žvejoti .
    /pasaras - Pabersite žvejybos pašaro , su juo 2x didesni laimikiai .
    /saukti - "Šauksite" jūsų pranešimą rodys didesniu atstumu .
    /likop - Pamatysite kiek laiko liko dirbti naftos platformoje .
    /persirengti - Persirengsite į norimus drabužius .
    /kauliukai - Galėsite žaisti kauliukais .
    /mapp - GPS Navigacijos sistema .
    /vaistinele - Sunaudosite turimą vaistinėlę , pasigydysite .
    /varzybos - Praleisto laiko varžybos .
    /varzybosrida - Pravažiuoto kilometražo su mašina varžybos .
    /flakonas - Gausite dažų flakonėlį [Tik gaujos vadams]
    /saugumas - Užsidėsite slaptą klausimą , ant savo vartotojo ..
    /saugoti - Išsaugosite savo žaidimą .
    /tdeze - Tuningavimo dežė
     
    Created by : Sabas_Brown
    ______________________________________________________________________________________________________________________________
       
    Galbūt čia nėra visos komandos , į ateitį papildysiu .
    Jei pasigedote kokios nors komandos , parašykite į komentarus papildysiu .
  21. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Jason_Morrello tarp [ŽAIDIMAS] Paskutinė žodžio raidė.   
    Tokių temų kurti negalima, nes tai neturi jokios prasmės. 

    Tema rakinama.

  22. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Arijus_Ltu tarp Paulius_Micro(Tarakonas) VS Ivan_Petrov   
    Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo



     

     

     

  23. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Johnny_Bravo tarp Laimėk VERSLĄ vienu paspaudimu.   
    Sveiki, kadangi esu geras žmogus ir čia šiame projekte nežaidžiu, nusprendžiau atiduoti savo verslą tam laimingajam kurį išrinks random.org sistema. Taigi, tau reikės tik paspausti LIKE (+r3p) ant šio mano posto ir tu jau pretenduoji laimėti šį verslą :
     

     
     
    Laimėtoją išrinksiu 2015-02-27
     
     
    Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už
    Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);
     
  24. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Ban_Kai tarp [Pasiulymas serveriui] aiksteles prie zvejybos   
    ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aretas_Winchester

    ✔ Koks tai pasiūlymas: Siulau ideti nedideles aiksteles prie zvejybos vietu. 

    ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau ideti nedideles aiksteles prie zvejybos vietu. kadangi dabar nėra kur pasistatyti kiti stumia mašinas i vandeni ir siaip yra labai nepatogu.

    ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Bus daug patogiau atvaziavus surasti masinai vieta ir ja saugiai laikyti.

    ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

  25. Patinka
    Jeff_Tea sureagavo į Arvydas_Torres tarp Tiesa yra viena!   
    Laba diena,
     
    Galbūt po šios temos paviešinimo manęs daug kas pradės nemėgti (bent jau visa Modestas_Wolf pusė), tačiau aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio, ir man vakar buvo labai neskanu, kuomet Deivis_Original be jokios priežąsties užblokavo Pofka_Srd, todėl nuspręndžiau sudėti taškus!
     
    Apie ką ši tema? Apie žmogų kuris man tikrai bandė pakenkti man bei visiškai nekaltiems žmonėms - Modestas_Wolf. Nemėgstu daug kalbėti, bet žinokit dar labiau nemėgstu kuomet yra bandoma pakenkti man bei mano žmonėms. Žodžiu išvadas pasidarysite patys, na, o aš Jums dar noriu priminti, jog šis žmogus sakė, kad čytų neturi ir nenaudoja:
     
    https://www.youtube.com/watch?v=-0JN57MQXqY

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.