Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jack`Stafford

Neaktyvus

  • 31

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. UAB "Minkšta duona" baigė savo veikla, toliau kimbam į darbus :) 

    efc22bd8675eee259d71cdbf57009383366.png

  2. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Jack_Stafford Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis.
  3. Visai sudomino tavo istorija, ne tik gaujų, bet ir komandos siekimo. Jau daugiau nei puse tavo paminėtų žaidėjų nebežaidžia čia, gaila. Lauksiu istorijos pratęsimo / papildymo.
  4. https://imgur.com/a/vP4Sj Pigesnis variantas, jeigu domina susisiek.
  5. Tavo nurodytame link'e radau enb, ačiū, galbūt išbandysiu, bet tai pat ieškau dar gun, gun sound, skin, hud ir kt. modifikacijų.
  6. Jūsų Vardas_Pavardė - Jack'Stafford Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - Ieškau kuo gerų hud'ų, ginklų modifikacijų, ginklų garsai, Los Santos Vagos skinai ir t.t Dar geriau būtų, jog numestumėt savo naudojamų modpackų, arba bent kokius patartumėt naudoti. Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - Paminėjau viršuje. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] [nebūtina] -
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tankistas_Benas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  8. Sveikinu pasigavus su neleistina programa (wh), anketa tai pat nieko neirodo
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jack_Stafford 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Laura_Zvinkyte 3. Už ką buvote užtildytas: Flood / spam 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą: https://imgur.com/a/5Qdnt Administratorės galit ir nebaust, nes kaip supratau ji norėjo galbūt užmutinti Jack_Side ar nickai panašūs ar id sumaišė, bet nenoriu jog administratorė būtų baudžiama, nes ji yra aktyvi ir padeda tiek naujokams tiek kitiems žaidėjams.
  10. Šaunuolis, tobulėk ir toliau. Žiūrėk jau mane toj nušausi

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.