Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jamal_Garret(senas)

Neaktyvus

  • 41

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.044 profilio peržiūros
  1. * Darbas: Avatar * Dydis (pikseliais): 150x250 * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): jamal apačioj garret. Per vidurį j raidė * Išsaugoti .PSD failą?: * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: 3 * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: nu * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): jamal viršuj, apačioj garret per viduri j raidė.
  2. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Toks kaip ir avataro. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): http://www.part.lt/img/6db86dcdfc802a4fd1bbcacd39bb9f2c232.jpg * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Anthony_Davis * Išsaugoti .PSD failą?: kaip norit. * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės. * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: taip * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Gražų tekstą noriu matyti, tiesiog reikia avataro forumui.
  3. http://www.part.lt/perziura/8a33f11259c5addc66a2074423ca9546783.jpg
  4. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): 150x250 abudu. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): http://www.part.lt/perziura/8a33f11259c5addc66a2074423ca9546882.jpg . O kitas, toks pat kaip Jimmy_C avataras ar bent panašus. * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Anthony_Davis * Išsaugoti .PSD failą?: Taip * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: iš viso 10 pasistenksiu. * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Ant geliko, užrašykite nick Anthony_Davis. O antrą avatarą sukurti kaip Jimmy_Cold avatarą, bet su
  5. Paėmiai sumažinai ir skaitosi kaip avataras? Gal tutorialų pažėk, manau padės.
  6. Zdarova kentai, plbm grįžau.

  7. Mldc misha, šitas vienas iš geriausių tavo darbų.
  8. Tokio dydžio atnaujinimai, tiesiog - Wow. Labai patiko kiekvienas atnaujinimas lauksime grįžtant žaidėjų.
  9. Zjbs, pasiimsiu ir aš ;P Sėkmės toliau, ieškoti avatarų.
  10. Nesveikas enb, nesmerkiu, bet tekstui reikėtų kitokių spalvų, priderinimų ir t.t. Sėkmės toliau photoshopint, bei modint!
  11. Jūsų Vardas_Pavardė?: J_G Kokio darbo norite?: Avataro Darbo paveikslėlis?: Kaip sabo ar jakuzos. Darbo tekstas bei sub. tekstas?: Emilis Darbo pavizdys(nebūtina)?: Sabo, karolio avatarai. Papildomi komentarai?: Dėkočiau.
  12. Būtinai, už neblogai padirbėta! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.