Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Hanas_Swet

Neaktyvus

  • 7

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Hanas_Swet

  • Gimtadienis 1999.03.12

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Sveikas Jamal, na gyvenasi tikrai neblogai, turiu visko ko man ir reikėtu paprastai dienos rutinai. Dėl grįžimo į Lietuvą, tai nelabai, draugų vistiek Lietuvoje nebėra visi išvažinėję po užsienį. Dėl ekonominės pusės tai žinoma jog yra geresnė, daugiau paprastas civilis sau gali leisti. Tikiuosi susimatysime serveryje!
  2. Aš esu už paįvairinimą žaidimo, tačiau galbūt būtu geriau jei ši idėja atsotu tiesiog kioskus? Jog žaidėjai galėtu pardavinėti viską ką pardavinėja kioskuose (papildymai ir t.t.?) - tačiau tai tik mano nuomonė.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė - Hanas_Swet. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - Winter Mod. Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - Sveiki mieli forumiečiai, esu vienas iš žaidėjų kuris jaučia silpnybę modifikacijoms ir kadangi jau žiema už lango, norėtusi tą pačią nuotaiką matyti ir žaidime. Išmėginau jau keletą modifikacijų rastų internete, tačiau arba jos neveikė, arba būdavo su klaidomis! Galbūt yra forumiečių kurie turi šiokio tipo modifikaciją ir norėtu ja pasidalinti, būčiau labai dėkingas! Vaizdo medžiaga [Foto
  4. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Hanas_Swet.Jūsų tikrasis vardas: Ignas.Jūsų amžius, gimimo diena: Man yra 18-a metų. Esu gimęs Kovo 12-a dieną.Jūsų gyvenamasis miestas: Norvegija, Drammen. Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Skype. bmxlyder Facebook: Ignas Jonas Lomsargis.Jūsų hobiai, pomėgiai: Dėja, turiu tik vieną hobį, tai lankytis labai dažnai po mašinos kapotu, tikrinti, keisti detales. Kadangi esu baigęs medicinos mokyklą ir šiuo metu dirbu pagr Drammen ligoninėje, laiko per labiausiai neišeina atrasti kitiems hobiams kaip krepšinis ar kitas sportas.Trumpas jūsų
  5. Aš nusprendžiau pasiimti tą merginą kuri rūko! Gražūs coveriai! Ačiū labai! Ps. būtu neblogai jei coveriai būtu šiek tiek ilgesni, tai traukia mano akį labiau!
  6. Skinai galbūt būtu tikę senesnio tipo SA-MP žaidimui, tačiau dabar kai jau esame 2017-uose, tai manau jog reikėtu kažko geresnio! Tačiau, kad ir kaip, priglausti šiuos skinus yra galima! P.s. čia man vienam tas vienas skinas buginasi, su raudonom spalvom?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.