Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jimmy_Chesterfield

Neaktyvus

  • 16

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Jimmy_Chesterfield sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr5   
    Nr. 5
    Saulė šviečia, karšta, paukščiai čiulba, visur ŽALIA, žydi gėlės, o tas alyvų kvapas! Eini ir apsineši. Nepaisant skraidančių drugelių – nusikaltimai nesiliauja. Šį kartą pateikiu kriminalinį straipsnį. Šie nusikaltėliai buvę GS direktoriai, ir yra ieškomi už savo nešvarius darbelius.
     

     
    Ar pamenate ex fūristų direktorių Mister_Crime?
    Kažkada jam buvo problemos su pilvu, į tualetą ėjo per visą dieną didžiojo reikalo net 5 kartus, tikėkimės ši baisi liga jau praėjo. Tai va, dabar Mister_Crime bando įsilaužti ir apvogti Marko_Escobar, be signalizacijos ir kamerų, vilą. Mister_Crime juda nepastebimai, visai kaip nindzė. Paskutinį kartą jis galimai pastebėtas trečią valandą nakties, bandant perlipti didžiulę Marko nuosavybės tvorą. Kol kas dingo tik brangūs sodo įrankiai. Mister_Crime niekaip nepagaunamas policijos pareigūnų. Pasikartosiu, jis lyg koks nindzė!
     
     

     
    Rolling_Paul – kadaise buvęs medikų direktorius.
    Sritis – chirurgas. Rolling_Paul atlikinėdavo plastines operacijas ir vyrams ir panelėms, tačiau pagrinde panelėms. Į jį buvo galima kreiptis dėl lūpų putlinimo, riebalų nusiurbimo, krūtinės didinimo ir panašiai. Rollingas tapęs turtingu metė medikų darbą, susirado 20metų jaunesnį supermodelį ir su ja išskrido į Turkiją. Dabar jis kiekvieną dieną deginasi prie baseino su savo panele, mėgaujasi masažiukais ir rūko pypkę. Rolling_Paul ieškomas už nelegalią veiklą savo operacinėje su klientėmis ir tikriausiai bus greit rastas.
     

     

     
    Matt_Payne
    Buvęs policijos direktorius  – atėjęs ne emocijų reikšti, o padaryti tvarką. Matt_Payne po atsistatydinimo parodė kelis manevrus su mašina – kiek pagreitinęs skrido tarytum raketa per močiučių gėlynus, kelio ženklus ir galiausiai numušė dviratininką. Tada nusprendė nepastebimai pasišalinti iš įvykio vietos, jį vijosi vokiečių aviganis ir pasak liudytojų – įkando į užpakalį. Kaip ten bebūtų, pabėgimas iš įvykio vietos – sėkmingas. Vyksta tyrimas – Matt_Payne ieškomas.
     
     

     
    Billy_Jack (ex mechanikų direktorius)
    Išsilavinimas – automechanikas ;
    Darbas – automobilių remontas;
    Hobis – viskas kas susiję su automobiliais;
    Namai – garažas;
    Mylimoji – GRAŽUOLĖ GELTONA HUNTLEY;
    Teisės – praradęs;
    Rankos neatsiplauna nuo tepalų.
    Pats eksportuodavo mašinas iš Vokietijos, pigiomis detalėmis suremontuodavo ir bandydavo perparduoti. Prieš pusę metų suko varkę bandydamas verslininkui pramušti nevažiuojančią mašiną, viskas vyko ne pagal planą ir buvo pasodintas į kalėjimą. Tačiau tai ne viskas – Billy_Jack nesenai pabėgo iš kalėjimo, palikęs raštelį:
    „Nukilinsiu Nico_Moretti“. 

     

    Tai paskutinysis Selijos laikraščio numeris.
    Kiti numeriai:
    Nr1
    Nr2
    Nr3
    Nr4
     
  2. Patinka
    Jimmy_Chesterfield sureagavo į jeremis malboro tarp [1.8.7] cbugas gaujų veiksme ir DM arenoje.   
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy Malboro
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano nuomone zonas reiktu padaryt random budu šaudymo stiliu zonų metu. Vienoje zonoje būtų leistinas cbugas, kitoje jau draudžiamas. Panašiai kaip ir su zonos stilimiu [Top Holdas/Last Hitas] Tai būtų papildoma lentele. Cbugas leistinas / Cbugas draudžiamas
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairintu gaujų veiksmą, butu daug įdomiau, nes daugelis ilgisi cbugo  Tačiau mūsų administracija yra visiškai prieš, todėl mana šis 50/50 variantas tenkina visų žmonių poreikius.
     
    Serverio pasiūlymų skilties anketa:

    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy Malboro
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dm šiuo metu dm arenoje yra 10 arenu, ko pasekioje retai būna 2-3 žmonės. Manuo nuomone reikėtu padaryt 5dm arenas, kuriose būtų galimas cbugas ir palikti 5 arenas, kuriose būtų draudžiamas cbugo vartojimas.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Velgi paivairintu žaidima, DM arenoje ir vėl atsirastu lankytoju.
  3. Patinka
    Jimmy_Chesterfield sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr3   
    Nr. 3
    Selijos laikraščio redakcijai buvo prigrasinta, kad parašytume straipsnį apie žinomą šio serverio žmogų. To atsisakėme, bet tada imtasi šantažo, tačiau esame stiprūs ir vėl atsilaikėme tokioms machinacijoms. Šmaikštauju, paprasčiausiai po praeito skandalo, dėl blizgančių batų, kepurės, per kurią nesimato galva ir t.t. Marko Escobar pats susisiekė su mūsų redakcija — maloniai nusiteikęs.
    Šis žmogus yra vienas iš GS serverio savininkų, taip pat, vadinamas geriausiu DP Lietuvos samp‘o istorijoje, o nepaisant Marko kasdieninių apsilankymų viešnamiuose ir pats yra visai nieko žmogus. Ai, nors ką čia kalbu! Įtartinas jis, kas ten žino kur pradingo kolega gerb. Vincas Kudirka po Marko Escobar neaiškių darbelių!!!

     
    ||||Interviu su Marko_Escobar (šį kartą neužmynėme ant jo didelės išmieros batų)||||
     
    Ankščiau ilgai žaidei kitur, kaip sužinojai apie GS serverį ir kokia buvo pradžia jame?
    Anksčiau žaidžiau LMG projekte pakviestas savo bendrakursių pasišaudyti ir perpardavinėti butus <šypsausi>, taip savaime atsidūriau dylerių gretose (iki šiol niekas manęs iš ten dar neišmetė). Tapus žinomu kriminaliniame e-pasaulyje buvau paskatintas sudalyvauti atrankoje į komandos gretas. Ir čia mane pastebėjo Rokas. Kiek aš ten komandos gretose sukausi... kokius metus maždaug. Tada tas pats Rokas man skypėje numetė reklamą jog naujo projekto kūrimo darbai link pabaigos.. Taip atsidūriau šio projekto testuotojų gretose. Šiuo projektu visados tikėjau, todėl projektui atsidarius tapau pirmuoju DP.  Ir dabar sugrįžau lygiai dėl tos pačios priežasties. 

    Kuris direktorius, tik GS serverio, visų laikų, labiausiai patiko? Kodėl?
    Praėjo daug laiko, natūralu jog ne viską prisiminsiu, gal kažko nepaminėsiu, tačiau... Jeigu po tiek laiko atsimenu tik būtent juos - matomai jie iš tiesų ir yra geriausi, arba pasisekė patogiausios sąlygos, firma tokiems tapti, arba man mažiausiai yra tekę kištis į jų virtuvę. Tai būtų Gvidas_Ham ir Madd_Dogg. Jie yra iš tų žmonių, kuriems mintys, idėjos ateina iš kažkur giliau. Geba sukurti kažką itin unikalaus iš visiškai primityvių dalykų kurie egzistavo projekte iki šiol, bet jie tai pastebėdavo visai kitu kampu, savitu suvokimu. Dar į galvą peršasi mintis apie Mister_Crime, bet jam laurų kaip vienam iš geriausių nesuteiksiu, nes...  jis to paties Gvido mokinys, pratęsęs tą pačią firmos konceptą, o ir į virtuvę teko dažnai lįsti, tačiau man labai  džiugu, kad dabar jis viską suprato, ane? <šypt>. Dar manau atsirastų žmonės, kurie paklaustų "o kur Nico_Moretti?". Negaliu jo statyti į tą pačią lentyną, nors simbolinius prizus jau yra gavęs už gerą direktoriavimą. Jis tiesiog man yra "another me" atradimas.
    3 žodžiais apibūdink save.
    Charakterio tipas ENTJ. Pagooglinus rasit ten viską apie mane, jei kam įdomu <šypt>.
    Kuri firma labiausiai tave traukia, įdomiausia dirbti?
    Klausimas skamba taip, kad tarsi nebūtumėt pasiruošę? <sarkastiškas juokas>. Nežinau, konkretaus atsakymo neturiu, visos turi savo žavesio. Firmose esu buvęs tik tam, kad stebėti direktorius, pakalbinti darbuotojus, sukurti idėjų ar kažką ištestuoti. Visi darbai yra stipriai pažengę į priekį, neskaitant vieno kito niuanso ką apšlifuoti... Firmos sėkmė lygiagrečiai priklauso nuo direktoriaus fantazijos bei įgūdžių. Firmos atnaujinimai, ypatingos sistemos gali sukelti tik laikiną populiarumą, bet pats firmų žavesio motoras yra direktorius ir paslaugos kitiems žaidėjams. Labai gaila, kad dažnam direktoriui ar darbuotojui paslaugos < ridos kėlimas.
    Ką pakomentuotum apie serverio globalių forumo moderatorių komandą?

    Koks pats juokingiausias prisiminimas samp‘e? Turi ilgalaikę patirtį, todėl smalsu sužinoti ko esi prisižiūrėjęs!
    Hmmm... Būtum paprašiusi įdomių istorijų realybėje... O čia samp'e... Neturiu užsandeliavęs kokių istorijų, juokingų prisiminimų. Tiek daug visko yra buvę, bet neturiu ko išskirti skaitytojams. Ir šiaip, man labiau patinka paprastumas, smulkūs dalykai. Geras humoro jausmas, žvitrus protas ir bendravimas su įvairiais žmonėmis - pati geriausia aplinka kuomet gimsta netikėčiausi smagiausi momentai.

    Kas čia per SUITS serialo avataras? Autoritetas? Kur tavoji Donna?
    Ai, aš kostiumus mėgstu <šypt>. Esu klasikinės aprangos fanatikas, bet čia jau atskira tema. Kad autoritetas - negaliu pasakyti, kad taip, nes man tai įtakos nedaro ir nesilygiuoju, bet iš kitos pusės - pagarba personažui irgi didžiulė, tai teoriškai autoritetas. Mano labiausiai mėgiami personažai yra Harvey Specter, Gustavo Fring, na ir Frank Underwood kažkas panašaus. Na vien jau į juos žvelgiant galima pastebėti jog tuo pačiu ir panašūs, ir skirtingi. Lygiai taip pat tarp manęs ir tų personažų siejasi bendri dalykai: charakterio tipas, panaši problematika, vertybės... Na juk visi randame kažkokią dalį savęs kituose personažuose. Ir iš viso, apie žmogaus identitetą galėčiau daug kalbėti, bet atskira tema čia jau.  
    Kokia antra klausimo dalis? Ai, manoji Donna.... Dažnai vis kas nors klausia manęs kur mano šeima, antroji pusė, čia tau tiek metų... <šypt>. Kąžinau, žmonės, tėveliai nuo mažens kalba, kad va 24m baigsi studijas, darbą rasi, pradėsi kurti šeimą ir t.t. viskas apskaičiuojama kada kas turi būti, kada kas jau nelaiku. Kiekvienas žmogus turi savo vidinį jausmą kada jam yra jo laikas. O aš žinau, kad man dar tas laikas neatėjo ir dar turiu daug laiko. O šiuo metu aš esu visiškai atsiribojęs nuo emocinio pasaulio. Čia irgi galėčiau dar daug ką pasakot, bet sugadinsiu tavo laikraštį, niekas neskaitys čia tiek jau, o dar kiek klausimų neatsakytų <šypsausi>.
    "Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts." - Albert Einstein.
    Esi vienas iš serverio savininkų, o ir realybėje atrodai užsiėmęs žmogus. Ar lengvai randi laiko samp'ui? 
    Ir realybėje esu pakankamai užsiėmęs asmuo, bet prie to apsikrovimo dar vis prisideda ir tai, kad dar turiu daug ko išmokti planuojant laiką. Vienu periodu kažką vieną labai nuoširdžiai kažką darau kuriam laikui įnykęs, po to ateina 'hype' kažką kitą daryti... Bet taip darbais save ir realizuoju. Šiuo metu mokausi magistrantūros studijose, turiu karts nuo karto įvairaus darbelio, ir pagal specialybę ir ne, dabas ir šis projektas prisidėjo, darbų netrūksta, 'deadline' irgi spaudžia, bet tuo pačiu stengiuosi jog tai man išliktų malonumas, hobis, kad neprarasti harmonijos ir užsidegimo.

    Ar girtas dalintum savo turtus žaidėjams? „Nu Markoo, tik milijono man reikia, nusipirksiu namą, mldc bahūras juk esi, visad man patikai, arba sultano norėčiau iš LUXUS salono“ 
    Visų pirma, ar aš išgėręs, ar girtas, ar blaivas - niekados neprarandu blaivaus proto. Niekada niekam nieko nedalinau, net kai buvau 'leavinęs'. O kalbant apie pinigus užrakintus namo seife - tai dėl projekto dirbau per daug jog po to imčiau jį gadinti... Klausimas toks, atrodo, tarsi atėjot nepasiruošę, baisu.
    Ką galėtum pakomentuoti apie serverio ateitį?
    Šiuo metu gliaudom projekto silpnas vietas, jas tobulinam ar iš viso keičiam. Darbai juda, bet neišsiplėsiu, nieko nežadėsiu, nes tada visi kažko tikisi grandioziško, tai nedideli elementai būna nuvertinti. Šiaip man patinka tai, kad keturi savininkai, nėra svetimų žmonių todėl ir 'chemistry' geras. Džiaugiuosi šia privilegija kurti projektą. Žmonėms ką galiu pasakyti... Mėgaukites žaidimu, bendradarbiaukit su mumis, išlikit lojalūs, nes mes tikrai nestabdom!
    Ko palinkėtum Selijos laikraštukui?
    Žinau, kad esi be galo kūrybinga, tai nelinkėsiu tų pačių dalykų ką jau kiti prilinkėjo. Linkiu, jog laikraštis pasiektų savo skaitytojų auditoriją. O kam skaitymas svetimas, gal kada rasi alternatyvų kaip viską perteikti vaizdinėje medžiagoje. O tam, kad skaitytojų būtų daugiau - reikia palinkėti įdomių pašnekovų, kurie nebijotų kalbėti nuoširdžiai, neatsakinėtų į klausimus po porą žodžių.

     
    *ŽAIDIMAS!
    Ką vestum, kam kastuvu trenktum per makufelį ir su kuriuo romantiškai praleistum naktį. Pasirinkimai: Nico_Moretti, Billy_Jack, Mafijos_Tėvas.
    Kas jau kas, bet Bilis pats profilaktiškai prašosi būti užvožiamas su kastuvu <šypt>. Vesčiau Nico_Moretti, nes nu "another me", sutartumėm... Kas čia lieka - Rokas. O kas su šituo nenorėtų romantiškos nakties kartu <rofl>.
    Ir atskirai iš merginų. Kurią vestum, nužudytum ir kurią lyg koks supermenas išgelbėtum per gaisrą? Pasirinkimai: Rebeka_Sander, Bonnie_Rosa, Vilmante_Star.
    Tikėjausi bus SUITS personažai kaip Donna, Rachel ir Scottie.... Bonnie_Rosa mano išrinkta direktorė - dar reikalinga, tai aišku, kad išgelbėčiau. Vilmantės visiškai nepažįstu, tai šnai, pradanginam. Rebeką tai aišku, kad vesčiau, o kas nevestų? <šypt>. Dar panašių bruožų turim, čia tas pats kas su Nico_Moretti. 
     
    Dėkojame, kad sutikai duoti interviu! 
    Privilegija būti Jūsų svečiu, jauki atmosfera, tikiuosi kas nors skaitys! Šypsokitės vieni kitiems!
     

     
    ||||Klouno maniako nuotykiai tęsiasi. 2 dalis||||
    Šį kartą klounas pastebėtas nemiegančio naktį fermerio. Pasak liudytojo, klounas, nuo kurio, beje, sklido alkoholio kvapas, įsibrovė į neužrakintą kombainą! Klounas net nearė žemių, paprasčiausiai važinėjosi kombainu piktai traiškydamas kiekvieną krūmelį, o prieš užvedant transportą, nuošaliau pasislėpęs fermeris dar spėjo išgirsti jo niūniavimą : "Aš nežinau, iš kur ta meilė, tokia beprotiškai tauri''.

    KAS IŠ TIKRŲJŲ YRA ŠIS KLOUNAS?????
    Atėjus apšvietimui priėjau prie išvados – reikia pamėginti maniaką pačiai slapta užtikti ir tiesiogiai iš įvykio vietos, nufotografuoti!
    Parą su fotoaparatu tykojau Montgomery miestelio miškuose, it Golumas klaidžiojau olose, vienu metu buvau net pasiklydusi, bet kelią į civilizaciją, vis tiek, radau. Nepaisant to, šios išvykos metu įvyko dar didesnė tragedija! Man neliko maisto atsargų, todėl aš, saiko nejaučianti, pasidaviau... Jau visas tyrimas ėjo toli toli, pilvas gurguliavo, spardžiau kiekvieną kelmą, keikiausi mintyse visais keiksmažodžiais, kuriuos žinau, IR TADA...krūmuose išvydau kažkieno didelį užpakalį! 
      
     Laukite tęsinio...
     

     
    1 numeris
    2 numeris
  4. Patinka
    Jimmy_Chesterfield gavo reakcijąJeff Alvarez tarp Laurynas_Leigon užtildė Poke_Monas   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Laurynas_Leigon
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Poke_Monas
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/g50TiYs
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/FJ3t9yW
  5. Patinka
    Jimmy_Chesterfield sureagavo į Elburro_J tarp Prisistatau Igne_Vasa   
    Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Igne_Vasa
    Jūsų tikrasis vardas:Ignė
    Jūsų amžius, gimimo diena:15
    Jūsų gyvenamasis miestas:Kedainiai,Druskininkai
    Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina):-
    Jūsų hobiai, pomėgiai:Leisti laiką su draugais  būti kieme,dabar pradėjo žaisti šitą puikų žaidimą ,dar mėgstu "shopintis"
    Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas:Linksma "nepasikėlusi" mėgstanti pajuokaiti <3
    Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?:Na nežinau kiek girdėjau šitas žaidimas yra įdomus nors realiai aš kompiuteriu nežaidžiu bet manau užkabino.
    Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?:Taip,turi Auksaspalvį retriverį Pūkį ir akvariumą su daug gražių žuvelių.
    Turite seserų, brolių?:Turi Sese Martyną.
    Kaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?:Kai draugavau su Kipru slapyvrdis @Jeff_Bistro jis man parodė šitą žaidimą.
    Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės. Kokie jūsų serverio tikslai?:Dar nežinau mažai žaidžiau serveryje bet tikuosi autoritetas bus @Jeff_Bistro  
    Jei norite dar plačiau papasakoti apie save, rašykite čia: Kad kaip ir neturiu ką be pridūrti  !
    Jūsų nuotrauka (privaloma):
  6. Patinka
    Jimmy_Chesterfield sureagavo į Selija tarp Selijos LAIKRAŠTIS. Nr1   
    Į viešumą atkeliauja pirmasis SELIJOS LAIKRAŠČIO numeris. Šis laikraštis pradėtas leisti kaip savaitraštis, kuris išeina savaitės pabaigoje, dažniausiai ketvirtadieniais arba penktadieniais. Laikraščio leidyba teikia malonumą, leidėjui svarbu ne tik tam tikri rezultatai, tačiau ir geros emocijos. Malonaus skaitymo!
     
    TURINYS
    ‘‘LUXUS‘‘ automobilių salonas; Interviu su fūristų direktore - Bonnie_Rosa.  

     
    |||| ‘‘LUXUS‘‘ automobilių salonas. Brangiausias automobilis už 40 mln € ||||
    Luxus salono automobiliai – skrieja gatvėmis it raketos, kaip žaibo blyksniai ar pats viešpats vairuotų jas. Juokauju, aišku.
    Šio salono pelnas yra net 51.100.000 € ! Kas LUXUS salono savininkas tikriausiai visi žinote. Turtingas oligarchas raudonu nicku. Prisistato esąs verslininkas, vaikšto iškeltu ponišku smakru, nors veido beveik nesimato, kadangi skrybėlė didesnė už pačią galvą. Šis žmogus įkūrė ‘‘autosaloną‘‘, kurį valdydamas tapo vienu turtingiausiu serverio žaidėju, nors nepamename apskritai, kada šis buvo vargšas. Norėjome paimti interviu iš pačio Marko_Escobar, tačiau vienas iš reporterių NETYČIA užmynė ant Mariaus nublizginto bato, tad visi planai iš kart buvo nutraukti. Išsiskirti, ačiū dievui, nusprendėme ramiai, be konfliktų. Kaip ten bebūtų, Marko laisvalaikį leidžia paskendęs turtuose bei šlovės spinduliuose. Tikriausiai negali naktimis ramiai miegoti, dėl savo sukauptų brangenybių gausybės, YPAČ mašinų įvairovės. Vieną dieną vairuojamas įspūdingo grožio sportinis bulletas, kitą antikvaras, vyšninis – hotknife.
    Einant prie esmės, tai Marko Escobar jaučiasi NET išskirtinis, mat būdami LUXUS klientu, tampate visuomenės išskirtine mažuma, tampate pripažintu, kur patenka tik retas, nes ne visi sau tai gali leisti. Cituoju: „Harmonija, pergalės džiaugsmas. Tai Jūsų unikalumas, išskirtinumas“. Verslininkas įsitikinęs, jog nusipirkus jo salono automobilį, Jus ir jūsų LUXUS modelį liaupsins aplinkiniai, tapsite pavyzdžiu ir švyturiu.
    Tuo metu, pati brangiausia ''LUXUS'' salono mašina yra sultanas - FireGold. Jo kaina siekia 40 mln €.
     
    Ar šį sultaną kas nors nusipirks? Ar jo nuotrauka dulkės forume it dekoras? Ar kas nors iš vis parduotų sultaną už 40 mln €?
    Savaime suprantama yra žmonių nusiteikusių prieš "LUXUS" saloną, tačiau Marko apramina jų „kakarynes“.
    ( )

     
    Pamiršau paminėti, jog ‘‘LUXUS‘‘ salonas remiamas pačio Mafijos_Tėvo. Išskirtinė pozicija, ar ne?
    MARKO ESCOBAR KAIP KOKS SUKTAS GYVATĖ, SLIDUS LYG ŽELĖ. O jo salono IŠSKIRTINIŲ automobilių išmetamosios dujos juk tikriausiai netgi kvepia levandomis! : )))))
    Taigi, taupykit - pirkit, ir būsite nukelti į naujas pojūčių "aukštumas", na arba...nepirkit.
    Sėkmės savininkui versle!
     

     
    |||| Interviu su naująja fūristų firmos direktore Bonnie Rosa ||||
     
    Kas labiausiai patinka tavo kaip direktorės veikloje? 
    Kaip direktorės veikloje, man labiausiai patinka atrankos žaidime ir buvimas ts3 programoje. Klausytis kaip žmogus yra pasiruošęs, ką yra sužinojęs, yra labai įdomu. Tokiais momentais nutinka labai komiškų ir verčiančių susimąstyti įvykių. Vienas iš komiškų, tai apklausinėji žmogų ir šalia jo sėdi gal brolis, o gal draugas, kokiais 4-5 metais vyresnis ir pasakinėja atsakymus, taip tyliai, tačiau viskas puikiai girdisi, tuomet paklausi ar tau niekas nepadeda, ir žmogus tiesiog pasišalina iš atrankos, o po jos pabaigos pasako, kad turėjo "trumpam išeiti". Tuo metu viskas atrodo labai jau juokingai, nors ką gali žinoti, gal tikrai reikėjo išeiti? . Na o buvimas programoje, leidžia susipažinti su naujais žmonėmis, įvairios diskusijos, problemų sprendimai, pagalbos suteikimas ir kt. yra maloniausias dalykas.
    Padėti savo darbuotojams – malonė ar pareiga?
    Galiu pilna gerkle rėkti, kad padėti savo darbuotojams yra malonė, jeigu tai neperžengia tam tikrų ribų. Matyti savo darbuotojus patenkintus po suteiktos pagalbos, yra didelis motyvacijos gurkšnis judėti toliau.
    Kodėl išsirinkai būtent fūristų firmą?
    Fūristų firmą išsirinkau, nes praeitasis direktorius Rokas_Lays, dabartinis Direktorių Prižiūrėtojas, sudarė labai palankias sąlygas ten dirbti. Darbe visuomet dirbdavo draugiški ir malonūs žmonės. Kita pusė, tai serveryje sukurtos patrauklios sistemos. Nors ir darbas nėra pats lengviausias, tačiau maloniausias dirbti, atlyginimas, taip pat patrauklus. Susumavus visa tai, nusprendžiau, kad noriu padaryti kažką panašaus ką padarė Rokas_Lays.
    Ar domėjaisi buvusiais ‘‘fūristų‘‘ firmos direktoriais? Jei taip, koks tavo asmeninis požiūris į juos?
    Iš trečio punkto, galima suprasti, kad buvusiais direktoriais domėjausi. Žinoma nevisais ir tikrai ne puse iš jų. Labiausiai pažįstamas yra Rokas, o apie kitus esu girdėjusi iš kitų žmonių. Požiūris yra labai įdomus. Na, direktoriai išbūdavo ilgą laiko tarpą, kas yra nemenkas iššūkis, tuo labiau, jog firma visada būdavo NR. 1. Tad manau, kad buvę direktoriai turėjo labai daug valios, jėgų ir buvo kupini idėjų/minčių, kaip firmą išlaikyti aukštame lygmenyje.
    Ar atsirado įvairių ‘‘mačo‘‘, kurie bando parodyti savo lovelasišką dėmesį?
    Na ir įdomus klausimas. Žinoma, tokių mačo yra labai daug. SA"MP žaidime daugiau vyrauja mūsų stiprioji lytis ir pastebėjus panelę, į ją daugelis žiūri, kaip į saldainį.
    Kokių tikslų turi ateičiai?
    Tikriausiai pratęsti fūristų firmos tendenciją ir pareigoms save atiduoti mažiausiai 4-5 mėnesiams. O dėl toliau negalvoju. Per daug tikslų užsibrėžti nėra labai gerai.
    Užbaik sakinį : Norėčiau, kad mane prisimintų už/dėl…
    Norėčiau, kad mane prisimintų dėl užimtų dviejų pareigų žaidime (taksi ir fūristų direktorė), neblogo tų pareigų atlikimo ir pakankamai malonaus charakterio. 
     
     

     
  7. Haha
    Jimmy_Chesterfield gavo reakcijąJeff Alvarez tarp Prašau užblokuoti Skerdikass_Ltu   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Chesterfield
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Skerdikass_Ltu 
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.