Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jeremy__Malboro

Neaktyvus

  • 22

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Idėja tikrai gera,serveriui butu gerai pritaikita,kad jei nebutu ka veikt tai stebėti čyterius.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Eivis_Carter• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :@Vycka_Flex• Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinima• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Kimba_Marcius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Saulius_Onex 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood/spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Kimba_Marcius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Crossed_Lee 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  5. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Kimba_Marcius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Parkour_Lukas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Kimba_Marcius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Ponas_Zero 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  7. Jūsų Vardas_Pavardė - Eivis_Carter Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skinai, HUD, kita] - Deaglo skin Komentaras apie ieškoma modifikaciją [Kuo išsamiau] - video matosi kaip atrodys kaip glock dar su skin Vaizdo medžiaga [Foto/Video] [nebūtina] - @Jeremy Santos
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Eivis_Carter Kam bus naudojamas kanalas?:kanalas bus naudojams žaidimams ir pasikalbėjimais su draugais,nes kitur nėra mums vietos tai būtų mums naudingiau. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Taip
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eivis_Carter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Būtų Xp,kaip daugelis žinom į gaujas norint eiti reik surinkti pakankamai xp tai 20k xp ,mano pasiulymas būtų sumažynt iki 10-15k xp ,nes 20k xp yra sūnkų surinkti ypač naujokams,nes del paslaugų vip/admin aišku prideda xp grč ,bet pvž kiti žmones neturėdami paslaugų sūnkų surinkti reikiama patirties kieki ,manau žymiai geriau būtų negu 20k xp,nes atsibosta rinkti. 2. Būtų Rangai - Būtų rangai tik 3 galbut nes tiek skin ir yra pasirinkimų ,tai nuo rango priklausomi skin pagal Lyderio standartus
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eivis_Carter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2018 metų, 01 mėnesio, Diena:25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Nuo 2013.02.04 Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Draugai pasiūle užsukti į ši naudinga ir gražų serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes ten Max_Tosha paliko pgr.admin ir Keša nedaro atnaujinimų,o čia atėjau nes čia draugiški + yra daug atnaujinimu padeda adminai ir patys Savininkai yra aktyvus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.