Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Arnas_Torreto

Neaktyvus

  • 165

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Red County Ligoninės valdžia,   
    Naujoji Red County Ligoninės valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 8 kandidatūrų, iš kurių 6 vertos dėmesio ir detalesnio laiško analizavimo. Atrinkti kandidatai dalyvavo I-ame etape ir buvo įtraukti į rinkimų vertinimo lentelę. Jų slapyvardžiai koduojami data, kada buvo paskelbtas kandidatūros pranešimas. Jeigu neatsimenate, kada skelbėte pranešimą, galite pasikonsultuoti forumo asmenine žinute. Iš šešių, į antrą etapą pateko 2 kandidatai, kurie gavo papildomą užduotį.
     
    I-ASIS ETAPAS
     
    II-ASIS ETAPAS
    Iš 6 tikrai stiprių kandidatų teko atrinkti 2. Atrinkti kandidatai sužavėjo gera savo laikysena serveryje, laiške pasižymėjusiu kritiniu mąstymu, konkretumu, sudomino mane, kaip Direktorių prižiūrėtoją. Pasirinkau tęsti rinkimus kartu su @Benito_Cartel ir @Ema_And. Abu kandidatai šiek tiek panašūs, abiems svarbus aktyvus darbuotojų įveiklinimas, abu turėjo pasiruošę preliminarią firmos struktūrą, ko pritrūko likusiems 4 kandidatams. Kadangi kandidatų laiškuose buvo galima rasti panašumų, abiems Discord žinute buvo pateikta užduotis konkrečiau nupasakoti, kaip veiks darbuotojų veiklos. Tiek vienas, tiek kitas rinkimų dalyvis pasirodė labai gerai, tačiau Emilijai pavyko įtikinti mane labiau.
    Pasveikinkime naująją Ligoninės direktorę!

     
     
  2. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Quanas_Sheesh tarp unban Quanas_Sheesh   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Quanas_Sheesh
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Mafijos_Tevas
    • Už ką buvote užblokuotas?: "čytinimas (vėlykos)"
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:  Neturiu,pries 1metus ban'as
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/olJXnxy
    Sveiki,norėčiau gauti unban'ą ,nes tikrai esu kitas žmogus ,praėjo jau vieneri metai.Pasitaisiau,daugiau taip nebedaryčiau. 
  3. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąQuez_Junior tarp parduodu/keiciu traktoriu   
    siulau 3mln ir is manes parukom
  4. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Bitee_Maja tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Bitee_Maja
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų firmos direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 253 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: 
    Laba vakarėly GREENSIDE, atėjo ta diena, kuri ateina ir kiekvienam direktoriui – paskutinioji valdžios kėdėje...  Teko pasidžiaugti 1 metus laiko – kaip medikų darbuotoja bei 9mėnesius ir 9dienas kaip MEDIKŲ firmos direktore. Per tą laikotarpį kurį ėjau kartu su Medikais šiame serveryje įgavau tikrai geros patirties, medikai buvo mano pirmasis darbas su pakvietimu, kurį dirbau šiame serveryje, čia aš atradau save, bet nusprendžiau užleisti šią vietą naujam žmogui, nes kaip sakoma kas per daug tas negerai. Per visą savo direktoriavimo laikotarpį turėjau tris pavaduotojus, su kuriais turėjau skirtingą patirtį, bei norėčiau ištarti didelį AČIŪ, nes kiekvienas iš jūsų prisidėjo prie medikų firmos. Taip pat svarbų vaidmenį visame šitame laikotarpyje užėmė ir žmonės, kurie turėjo daug pykčio ant medikų firmos, bandė kenkti ar šiaip nemėgo dėl tam tikrų priežasčių, tai turėjo irgi didelę įtaką mano motyvacijos taurelėje direktorės pareigose. Taip pat norėčiau padėkoti ir žaidėjams, kurie naudojosi medikų paslaugomis ar parėmė finansiškai medikų pelną. Manau per mano direktoriavimą nei vienas medikas neliko nusivylęs savo savaitiniu atlyginimu, stengiausi suteikti galimybę kiekvienam darbuotojui susirinkti gerą algą medikų firmoje (savo asmeniniu pinigų nedėjau į medikų fondą čia tiems kurie galvojo, jog medikai gyveną iš mano pinigų 😊 ) Taigi užbaigdama šį atsisveikinimą norėčiau padėkoti visiems medikų darbuotojams kurie ilgiau ar trumpiau pabuvo medikų firmoje visų neprisiminsiu, tad nepykit, kurių neprisiminsiu, nes jūsų per visą laikotarpį buvo labai daug... Ir vienas iš svarbiausių padėkų būtų tai direktorių prižiūrėtojams @Emilisvn_Samp ir @Dwayne_Jahseh, už suteiktą šansą bei pasitikėjimą naujam žmogui duoti direktoriaus pareigas, tikiuosi nelikot nusivylę mano darbu bei rezultatais. Taip pat noriu palinkėti naujajam medikų valdžios atstovui - didžiausios sėkmės, kantrybės, motyvacijos, noro, bei gerų tikslų medikams! Kelk medikus į aukštumas. 
    TAG geriausiems:

    Pavaduotojai - @Tomukas Tomas; @Uncle_Drew; @Camo_Bear.
    Darbuotojai – @Kamile_Blue; @Vika_Bond; @David_Wrestler; @Charlie_Gambino; @Jake_Willson; @Martin_Gossard; @Gruzinas_Tortilla; @Tnt_Edwax@Safari_Mesh; @Fergus_Maklaud; @Jostalis_Plaipalis; @Mark_Corres; @Nedas_Krosas; @Justas_Jucius; @Beniux_Subas; @Andrius_Nike; @Hariune_Collins; @Ltu_Pasaulis; @Faustis_Faustas; @Bebras_King; @Benito_Cartel; @Carlos_Quattro; @Adam_Frank.
    „Discord“ siaubai – @Andej_Jojo; @Black_Hand; @Nic_Shot.
    Padėka už bendradarbiavimą - @Nikita_Provotlov; @Migelis_Zhebtuvelis; @Ekem_Slamstas; @Arnas_Torreto; @James_Vercceti; @Mantvis_Bmw; @Henris_Makarov; @Vitaminas_Adb.
    Atsiprašymas @Rokas, už scamintą premiumą
    „BEE MEDICINE“ OUT 

  5. Liūdnas
    Arnas_Torreto sureagavo į Quez_Junior tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Quez_Junior
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai, Pavaduotojas. "Tej's Garage''
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 3 mėnesiai ir 18 dienų.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Motyvacijos stoka ir tam tikros asmeninės priežastys, tai nusprendžiau palikti pavaduotojo postą. Ačiū @Emilisvn_Samp, bei @Arnas_Torreto, kad leido išbandyti save. Linkiu didžiausios sėkmės firmai ir direktoriui susirasti gerą pavaduotoją. 
  6. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Dovis_Gtx tarp perku daug auksiniu /tdeze   
  7. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Edvinas tarp Informacija apie tr. priemones, spalvas ir /tdeze,   
    INFORMACIJA APIE TR. PRIEMONES,
    Mūsų žaidimų serveryje kiekvienas žaidėjas gali turėti savo nuosavą transporto priemonę, ją valdyti bei bandyti savo sėkmę su „tiuningavimo“ dėžėmis. Serveryje yra daugiau kaip +80 skirtingų modelių! Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti išsivaręs iki 2 transporto priemonių iš garažo į virtualų pasaulį, žaidėjai taip pat gali padidinti šį limitą iki 3 transporto priemonių vienu metu su „Papildomas mašinos slotas“ paslauga (/paslaugos) žaidimų serveryje. Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ji yra vienkartinė, tai reiškia jog ji niekuomet nesibaigs!
    Nuo 0 XP iki 10,000 XP, žaidėjas gali turėti 5 transporto priemones serverio garaže. Nuo 10,000 XP iki 20,000 XP, žaidėjas gali turėti 10 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 20,000 XP iki 30,000 XP, žaidėjas gali turėti 15 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 30,000 XP iki 40,000 XP, žaidėjas gali turėti 20 transporto priemonių serverio garaže. Nuo 40,000 XP iki 50,000 XP, žaidėjas gali turėti 25 transporto priemones serverio garaže. Nuo 50,000 XP, žaidėjas gali turėti 30 transporto priemonių serverio garaže. TRANSPORTO PRIEMONIŲ SPALVOS,
    Projekte iš viso yra 255 spalvos, kurias galite gauti ant savo transporto priemonių dėdami „tiuningavimo“ dėžės (/tdeze), tačiau tik 24 spalvos yra retos, kurias rasite žemiau, lentelėje:



    INFORMACIJA APIE „TIUNINGAVIMO“ DĖŽES (/TDEZE),
    Žaidime iš viso yra 3 skirtingos rūšys „tiuningavimo“ dėžių, kurias galite laimėti „eventuose“, gauti už aktyvumą serveryje (/abonusas), pirkti iš kitų žaidėjų arba už kreditus (/paslaugos).
    Bronzinės „tiuningavimo“ dėžės - pačios pigiausios, kurių kaina vyrauja nuo ~ 11'000 iki 15'000 € už vienetą. Šias dėžes rekomenduojama dėti ant transporto priemonių, kurios turi nedaug „tiuningavimo“ detalių.  Sidabrinės „tiuningavimo“ dėžės - sidabrinių kaina vyrauja nuo ~ 15'000 iki 23'000 € už vienetą. Šias dėžes taip pat rekomenduojama dėti ant transporto priemonių, kurios turi nedaug „tiuningavimo“  detalių, tačiau labai paklausios nes dažnai sutinkamos norint gauti „edition“ transportą. Auksinės „tiuningavimo“ dėžės - pačios brangiausios, kurių kaina vyrauja nuo ~ 25'000 iki 33'000 € už vienetą. Šias dėžes rekomenduojama dėti ant transporto priemonių, kurios turi daug „tiuningavimo“  detalių. Visos „tiuningavimo“ dėžės turi skirtingus šansus gauti komponentus ant transporto priemonių, kuo geresnė dėžė - tuo didesnis šansas gauti visus komponentus ant nuosavos tr. priemonės, (dėžės rūšis neįtakoja spalvos ir ratų, kuriuos gausite jas dėdami, visų spalvų, bei ratų gavimo šansai vienodi).
    Visą informaciją apie „tiuningavimo“ dėžes rasite serveryje → /tdeze → dėžės rūšis → sužinoti tiuningavimo dėžės galimybės.
  8. Liūdnas
    Arnas_Torreto gavo reakcijąQuez_Junior tarp Parduodu ''Infernus'' edition   
    parduotas, tema galit rakint
  9. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąSaras_Tema tarp Parduodu ''Infernus'' edition   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Torreto
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): https://imgur.com/a/l7eKoMn
    • Norima kaina už transportą: 13.5m (su normaliu pirkeju derinama)
    • Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/kX2q6Dg
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): discord - xslityy
  10. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Rokas_Eid tarp Parduodamos auksinės tune dėžės   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokas_Eid
    • Parduodamų tune dėžių rūšis ir kiekis: Auksas 170vnt.
    • Norima kaina už tune dėžę: Sutartinė.
    • Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių (/tdeze): 🔽
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Susisiekti žaidime.

  11. Haha
    Arnas_Torreto gavo reakcijąKeyate Marshall tarp Parduodu ''Infernus'' edition   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Torreto
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): https://imgur.com/a/l7eKoMn
    • Norima kaina už transportą: 13.5m (su normaliu pirkeju derinama)
    • Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/kX2q6Dg
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): discord - xslityy
  12. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Tadas_Pakruojis tarp Parduodu ''Infernus'' edition   
    Siulau 10 milijonu
  13. Liūdnas
    Arnas_Torreto gavo reakcijąQuez_Junior tarp Parduodu ''Infernus'' edition   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Torreto
    • Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): https://imgur.com/a/l7eKoMn
    • Norima kaina už transportą: 13.5m (su normaliu pirkeju derinama)
    • Parduodamo transporto nuotraukas: https://imgur.com/a/kX2q6Dg
    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): discord - xslityy
  14. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Naujasis miestelių šerifas jau čia,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Kai jau pradėjo kilti mintys, kad apžvalgą teks rašyti tik apie vieną kandidatą, paskutinėmis dienomis kilusias baimes nuramino dar du kandidatai. Šį kartą turėjome gana aršią kovą tarp dviejų kandidatų - tarp sukauptos patirties projekte, ypač darbe bei šviežių minčių ir nematytos motyvacijos pareigoms.
    KANDIDATAI
    Antrasis - daug skaitymo nebuvo, taip pat ir istorijos ypač daug sukaupęs projekte neturi, tad ir aptarti nėra ko labai daug. Esi, palyginus, šviežias žaidėjas, todėl norint pasiekti pareigų tokiomis sąlygomis, turėtum labai pasistengti ir įtikinti savo laišku, nes kitaip mums susipažinti su tavimi bei pasverti kaip kandidatą tiesiog nėra įmanoma. Standartiškai galėčiau pasiūlyti bandyti taikyti į pasyvesnes firmas ar, realiau, žemesnes pareigas nei direktoriaus, taip įgyti ne tik patirties, bet ir pasitikėjimo kaip kandidatu.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Naujo vadovo postui buvo pasirinkti du kandidatai - Nikita_Provotlov(Aivaras) bei Misteris_Erikas. Du kandidatai, visiškai išsiskiriantys savo laiškais, idėjomis bei vizijomis juose. Pradėsiu nuo Aivaro. Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad tai bus eilinis bandymas pasiekti pareigų šaunant aklai, tačiau turiu pripažinti, kad stipriai klydau. Kandidatas nusiteikęs pareigomis apsiimti rimtai - išdėstyti argumentai, įžvelgtos problemos, net sudaryta statistika bei apskritai visas turinys verčia susimąstyti ir pagaliau prisiminti mūsų naudojamą frazę, kad pareigos pasiekiamos ir nepatyrusiems žaidėjams. Žinoma, toks pasirinkimas yra didelė rizika iš mūsų perspektyvos, kandidatas pats tą minėjo laiške, todėl tai lieka apsvarstymams. Ne ką mažiau nusileido ir Erikas, jo laiške buvo galima rasti daugiau turinio susijusio su pačiomis firmos sistemomis, ne tik tematika, o daugiau, žinoma, laiške prikibti nebuvo prie ko, viskas tvarkinga bei pagrįsta. Neramina tik vienas dalykas - praeitis, nors ir matosi, kad iš jos išaugai, tačiau patirtis su praeitais vadovais parodė, kad tai bet kada gali sugrįžti, todėl kelia šiokį tokį nepasitikėjimą. Apibendrinus viską, kai turime pasirinkimą, o jį šį kartą tikrai turime, pareigose norisi skirti išsibandyti šviežius, motyvuotus žaidėjus, kurie tą puikiai parodo savo pastangomis. Taip, pasikartosiu, tai yra nemaža rizika lyginant su Eriko kandidatūra, tačiau manome, kad šie rinkimai yra puiki proga parodyti, kad visi turi lygius šansus pareigose. Sveikiname naująjį vadovą ir linkime viską, ką aprašei parodyti ir realiais rezultatais, sėkmės!
    Naujasis policijos departamento vadovas - @Nikita_Provotlov

  15. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Quez_Junior tarp Parduodu 200m verslą.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Q'J
    • Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 200m, energijos šaka, 3 lygis. (79id)
    • Norima kaina už verslą: 10.000.000 $ 
    • Nuotraukos su verslo informacija: 

    • Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): dc - .lauryinas
  16. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Laukinis_Simonas   
    "vidurį susišaudymo nepulsiu tikslintis nuostatų", manau pries pildant i direktoriaus posta tu jau turejai pilnai buti susipazines su nuostatomis, bet pagal vaizdo irasa matosi kitaip, darbuotojas daugiau taisykliu/nuostatu zino nei tu. O del keiksmazodzio niekas gal ir nesupyko, bet paskui kaip tavo pavaduotojas juos naudojate viesai ir prisirenkat papeikimu :D. Vaizdas superinis, prisijungi i pd firma, o ten direktorius "labai graziai" kalba racijoje.
  17. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Laukinis_Simonas tarp Peikiu Laukinis_Simonas   
    Sveikas, keiksmas racijoje išsprūdo ir nei vienas darbuotojas nesupyko ir nesureikšmino jo, todėl didelio nusikaltimo ties tuo nematau. Kaip ir minėjau tau a.ž, vidurį susišaudymo nepulsiu tikslintis nuostatų. Darbuotojas buvo pasiustas pritrypti, nes aš jau buvau pasiruošęs imti enf ir važiuoti tavęs rakinti į ligoninę, deja aplinkybėms susiklosčius pasirinkai galimybę būti užblokuotam. 
  18. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Titas_Titurnikas tarp Peikiu Laukinis_Simonas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Titas Titurnikas
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Policijos Direktorius
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Keikiasi racijoj, paskui paraso "man rods galima lyst i vidu sulest nesu tikras" o atsakymas "*** nzn as", kaip suprantu direktorius nera susipazines su nuostatomis o direktoriaus statusa kazkaip turi, pats pritrypti manes neina o siuncia savo darbuotoja kuris net neturi armor 😂
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: darbuotojas istrine video, bet gerai, kad atsisiunciau is anksto https://streamable.com/5axr4q
  19. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Dainida_Prn tarp Dainida_Prn (Salvatore_Bufalino) užblokavo Jack_Howard   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: [Čia}
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/nrIBWNC
  20. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąQuez_Junior tarp parduodu 200m versla   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Torreto
    • Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 200m2, 3lvl technologijos.
    • Norima kaina už verslą: 13.500.000$ (minimaliai derinama)
    • Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/wCLHISh
  21. Patinka
    Arnas_Torreto sureagavo į Taduse_Jrg tarp Parduodu 3id Infernus EDITION   
    Parduota!

    Tema galima rakinti.
  22. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąDioba_Launch tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas
    Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Torreto
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Quez_Junior
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus vasarai turiu mažiau laiko prižiūrėti firmą, tad reikalinga pagalba, tuo labiau kai senasis pavaduotojas atsistatydino. Tokie greiti pokyčiai gero įvaizdžio nesudaro, tačiau viską darau arba bent stengiuosi daryti į firmos naudą. Žmogu pažystu jau labai labai ilgą laiką, juo pasitikiu visu 100% ir noriu jam suteikti šansą parodyti ką gali pareigose.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  23. Haha
    Arnas_Torreto sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Policijos departamentas sulaukė naujojo vadovo,   
    VADOVO PAIEŠKA
    Vasaros pradžia bei jos teikiami puikūs orai daro savo, tad nenuostabu, kad aktyvumo čia daug sulaukta nebuvo. Kandidatūras pateikė du žmonės, iš jų vieno išsiskiriančio lyderio pasirinkti nėra įmanoma, kadangi tiek vienas, tiek kitas turi savų pliusų bei minusų, kurie nusveria vienas kitą. Kandidatūrose kažko labai įspūdingo bei inovatyvaus nebuvo, ko ir buvo galima tikėtis, todėl pati apžvalga taip pat yra gerokai mažesnės apimties nei įprastai.
    NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
    Pradėsiu nuo pirmojo kandidato - Laukinis_Simonas, pats laiškas nėra stiprus ir lyginant su ankstesniuoju tikrai nežavi, tačiau ties būtent tuo ir norėčiau sustoti. Iš to, kad rinkimuose savo sėkmę bandai ne pirmą kartą bei atsižvelgiant į praėjusį laiką nuo to, susidaro įspūdis, kad nesi linkęs pasiduoti, puikiai parodai savo motyvaciją bei, visų svarbiausia, pastovumą pareigoms, kas šiam metui manau yra svarbus kriterijus. Antrojo kandidato, Benito_Cartel, laiškas buvo gerokai išsamesnis už konkurento, turintis žymiai daugiau argumentų, minčių bei idėjų. Be viso to, vienas dalykas užkliuvo, iš tavo veiklos serveryje atrodo, jog nori kone persiplėšti per visas serverio sritis, kas nežinau ar tikrai pasiteisina. Žinoma, išbandyti kuo daugiau dalykų serveryje nėra blogai, tačiau viską pasvėręs visgi pirmenybę suteikti norėčiau žmonėms, nusistačiusiems konkretesnius tikslus. Per daug neišsiplėsdamas norėčiau pasveikinti pagaliau pareigas pasiekusį naująjį vadovą bei palinkėti sėkmės diriguojant firmą!
    Naujasis policijos departamento vadovas - @Laukinis_Simonas

  24. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąCharles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas
    Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Torreto
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Quez_Junior
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus vasarai turiu mažiau laiko prižiūrėti firmą, tad reikalinga pagalba, tuo labiau kai senasis pavaduotojas atsistatydino. Tokie greiti pokyčiai gero įvaizdžio nesudaro, tačiau viską darau arba bent stengiuosi daryti į firmos naudą. Žmogu pažystu jau labai labai ilgą laiką, juo pasitikiu visu 100% ir noriu jam suteikti šansą parodyti ką gali pareigose.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  25. Patinka
    Arnas_Torreto gavo reakcijąMigelis_Zhebtuvelis tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas
    Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Torreto
    Jūsų atstovaujama firma: Mechanikai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Quez_Junior
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Atėjus vasarai turiu mažiau laiko prižiūrėti firmą, tad reikalinga pagalba, tuo labiau kai senasis pavaduotojas atsistatydino. Tokie greiti pokyčiai gero įvaizdžio nesudaro, tačiau viską darau arba bent stengiuosi daryti į firmos naudą. Žmogu pažystu jau labai labai ilgą laiką, juo pasitikiu visu 100% ir noriu jam suteikti šansą parodyti ką gali pareigose.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.