Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Martin_Giaccherini

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Martin_Giaccherini sureagavo į Rokas tarp Ketveri metai? Kuo tapome ir kuo žadame dar tapti?   
    Ketveri metai? Kuo tapome ir kuo žadame dar tapti?
    Jau keturi metai, kai „Greenside“ yra vienas iš nedaugelio SA-MP projektų Lietuvoje, kuris pasižymi pastovumu ir aktyvia veikla. Todėl galime padėkoti žaidėjams, jog jie vertina mūsų darbą ir renkasi mus, nes be Jūsų nebūtų mūsų! 
    Kokie buvo šie metai? Neslėpsime, šie metai nebuvo patys produktyviausi iš mūsų pusės. Mažai dėmesio skyrėme tobulėjimui, neradome savyje pakankamai motyvacijos, jog pateisintumėme Jūsų ir mūsų keliamus lūkesčius, todėl už tai sumokėjome prarasdami žaidėjus, kuriuos galėjome išlaikyti, bet dėl priimtų atitinkamų sprendimų privalėjome kažką paaukoti. Tikimės, jog mūsų aukos tai tik investicija į ateitį, į geresnę ateitį, kuria nuoširdžiai tikime ir labai norime kad visi mūsų žaidėjai tuo tikėtų.

    Kokie bus artėjantys metai? Artėjantys metai mums bus labai svarbūs. Kertiniai metai. Tai turbūt bus patys svarbiausi metai per visą „Greenside“ egzistavimo laikotarpį. Svarbiausi, nes prižadame daug naujo turinio tiek forume, tiek serveryje, tiek kitose mūsų platformose. Nekantraujame kol galėsime viską įkelti „gyvai“ ir sulaukti Jūsų įvertinimo.
    Vienas iš pagrindinių tikslų šiais metais - serverio atnaujinimas. Kaip ir daugelis žinote, jog šiuo metu dirbame ties serverio atnaujinimu, kuris turėtų pakeisti labai daug dalykų. Tikimės, jog per šiuos metus pavyks įgyvendinti visas idėjas ir startuoti iš naujo su naujais tikslais ir naujais žaidėjais. Iki tol esame pasiruošę aukoti viską, nes tikime savo idėjomis ir savo potencialu, todėl prašome suprasti mus ir kantriai laukti. Prižadame, jog laukti, to ką turime jums paruošę, tikrai verta!
    Per šiuos metus taip pat planuojame dar kartą permastyti kuriuo keliu projektas turėtų toliau judėti. Taip. Mes nesame patenkinti skaičiais atsižvelgiant į tai, kiek darbo ir laiko įdedami į projekto administravimą ir tobulinimą. Rezultatai mūsų tikrai netenkina, nes dirbame tik dėl didžiausių svajonių.
    „Greenside“ administracija,
    2019, sausio 24d.
  2. Patinka
    Martin_Giaccherini gavo reakcijąJeremy_Rawson tarp Cruchy's Modpack'ai !   
    Puikios modifikacijos, pabandysiu išmėginti. Dėkui, kad daliniesi.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.