Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kevin_Paco

Narys

  • 57

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Kevin_Paco

  1. 9 valandas prieš , Jarek_Gold rašė:

    Nežinau kas čia atsitiko,tiesiog aš laukiau skolos ir viskas.

    Sveikas,


    Kiek jis tau dabar yra skolingas? Jei tau atidavė 100k+, mašiną, bei tau Rokas dar pusę sumos persiuntė.

    Parašyk man žaidime, atiduosiu jo likusią skolą.

  2. Tu pats rašai, jog jis sakė, kad gal tr. priemonėje bus ginklų, tai tikriausiai jis negalėjo patikrinti ir nebuvo užtikrintas ar tikrai yra. Bei tu nusipirkai tr. priemonę už daug mažesnę kainą, nei jos reali vertė. O dėl kelių ginklų, manau net neverta dėt skundo, o lengvesnis sprendimas, būtų susisiekti su juo žaidime ir permestų jis tau tuos ginklus.

  3. 2 valandas prieš , Marjancik_Buffer. rašė:

    prie ko čia žioplis ? tai žmogus nepastebėjau gal greit reikėjo išeiti , o tu iškart stumi , prilaikyk žodžius prie savęs , o tu kita karta kai pirksi kažka įdėmai žiūrėk ką perki .. ir labai blogai kad neturi įrodymu , gali būt kad ne gražins tau nieko , nes be įrodymu nieko negali daryt

    Kas čia sakė, jog tai buvo stumimas ? Kodėl jei aš noriu išsakyti savo nuomonę, turiu tai pasilikti sau? :D Pasakiau ką manau šiuo atvėju ir viskas. Perki transporto priemonę neįsidėmėjas ką tau siūlo, o tai ir yra žioplumo klaida. O kad bausti Ernestą, tai nepritariu, tiesiog tegu lieka pamoka žmogui, kitą kartą žinos.

  4. Jei mane kas nors nušauna, tai aš galiu eit pildyt užblokavimo anketos ir tas žaidėjas sedės bane? Dafak jug čia sampas ir dar tas žmogus pats to prisiprašė yra logai, jei dar galvojat, kad pakeisti, tegul administratorius patikrina per serverį... Tu nors esi teisus, bet neturi įrodymų, tuomet savo tiesos neįrodysi, blem dar jei nusi.ši.k.t eini ir palieki afk žaidime tai gal irgi reikia įrodymų ? 

  5. Kaip smagu kaip pats žaidėjas save prisigauna, kad naudoja s0beit :)

     Turėjimas nereiškia jog jis jį naudoja. Kaip pavyzdį pateiksiu save, kaip turėjau prastesnį kompiuterį aš s0beitą laikydavau dėl fps didinimo, nes tik jį įjungus man žaidimas nestrigdavo.

  6.  

    • Jūsų Vardas_Pavardė : James_Stephen
    • Kokios pagalbos jums reikia : Neįsijungia ENB
    • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą Įsimetu ENB betkoki ir nepajunge vpš nieko nereguoja o kai tik colormoda tai viskas ok. kame bėda? PADEJUSIAM REP LIMIT IR 50K Į RANKAS

     

    O mygtukų kombinaciją naudoji ENB įjungimui? F12 ar SHIFT+F12. Galbūt s0beitą turi įsirašęs ir jis blokuoja ENB. O jei nori turėti abu yra YouTubėj pamoka kaip pasidaryti jog veiktų abu.

  7. Abejoju kad yra geresnių už Dimką  , žinau iš savo patirties praitam serveryje. Btw , sklinda gandai jog Vaidas gavo titulą vien per Matthew , kadangi draugai , o vieno žmogaus paprašius parodyt kaip Vaidas driftina , pradėjo mazintis , kad jis jam neprivalo.

    Na nežinau kaip Vaidas slysta. Bet kaip žiūrėjau Dimkos video, man jo driftas nepasirodė gražus :)

  8. Nu bardiurai tavo draugai tai garantuotai iš video. Sėkmės krc Martinis tave, kaip sluonyką į sieną sudaužys. p.s pagalvok ar tikrai to nori.

    Kad paliečia šaligatvį čia nieko blogo. Į  patį slydą reikia žiūrėti, kuris nėra gražus :D

  9. Na nežinau ar čia reikia save taip iškelti. Tokio tipo video žiūriu gana dažnai ir pats galiu pasakyti jog tavo driftas nėra gražus, dabar aišku bus komentaras jog tu taip nesugebi. Man neįdomu ką jūs manot, pamatau jog nori dėmesio, tai išreiškiu savo nuomonę apie driftą :)

  10. Koks tai būtų darbas(Avataras,parašas..) ? : Avataras


    Stock'as (BŪTINA ĮKELTI) ? http://prntscr.com/96iy6d


    Darbo dydis ? : 170-180x300 


    Tekstas ? :


    SUBtekstas ? :


    Ar paspaudėt patinką ant šio pranešimo? ( privaloma ) Paspausta


    Jūsų komentaras ( NĖRA BŪTINA) ? : Norėčiau jog padarytumėt avatarą kaip šitą SPAUSTI ČIA , jo dydis yra 150x300 , tai norėčiau jog maždaug tokio pačio tamsumo , tik šiek tiek platesnio avataro , atsiskaitydamas duosiu kuo daugiau reputacijos taškų.


GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.