Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kevin_Paco

Narys

  • 57

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Kevin_Paco

  • Gimtadienis 1999.04.07

Paskutiniai profilio lankytojai

1.509 profilio peržiūros
  1. Aš Ernestui skoloj esu, tai va. Atiduodu už jį skolą tau. Dabar jau atsiskaitę, viskas?
  2. Sveikas, Kiek jis tau dabar yra skolingas? Jei tau atidavė 100k+, mašiną, bei tau Rokas dar pusę sumos persiuntė. Parašyk man žaidime, atiduosiu jo likusią skolą.
  3. Tu pats rašai, jog jis sakė, kad gal tr. priemonėje bus ginklų, tai tikriausiai jis negalėjo patikrinti ir nebuvo užtikrintas ar tikrai yra. Bei tu nusipirkai tr. priemonę už daug mažesnę kainą, nei jos reali vertė. O dėl kelių ginklų, manau net neverta dėt skundo, o lengvesnis sprendimas, būtų susisiekti su juo žaidime ir permestų jis tau tuos ginklus.
  4. Kas čia sakė, jog tai buvo stumimas ? Kodėl jei aš noriu išsakyti savo nuomonę, turiu tai pasilikti sau? Pasakiau ką manau šiuo atvėju ir viskas. Perki transporto priemonę neįsidėmėjas ką tau siūlo, o tai ir yra žioplumo klaida. O kad bausti Ernestą, tai nepritariu, tiesiog tegu lieka pamoka žmogui, kitą kartą žinos.
  5. Žioplys, nu pats kaltas esi.. Pasižiūrėt reikia, kaip tau pasiūlo, o ne iškarto pirkti. Paskui eina į forumą ir ieško kaltų, nors pačio klaida..
  6. Jei mane kas nors nušauna, tai aš galiu eit pildyt užblokavimo anketos ir tas žaidėjas sedės bane? Dafak jug čia sampas ir dar tas žmogus pats to prisiprašė yra logai, jei dar galvojat, kad pakeisti, tegul administratorius patikrina per serverį... Tu nors esi teisus, bet neturi įrodymų, tuomet savo tiesos neįrodysi, blem dar jei nusi.ši.k.t eini ir palieki afk žaidime tai gal irgi reikia įrodymų ?
  7. Prie ko čia tu? Leisk spresk aukštesniam už tave administratoriui, o ne pirktiniui banus bereikšmius mėtyt.
  8. Jei pats vogi darbines tr. priemones ir kaip tave nužudo, bėgi rašyt užblokavimo anketos tai nežinau... Pagal viską įrodymų trūkumas, kad būtų patvirtinta. Dar čhate matosi žinutė, kaip prašai, jog šautu...
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Paco • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jack_Sperow • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/118b6c310dc324261ef73b5d44b3b3a9807.png
  10. Turėjimas nereiškia jog jis jį naudoja. Kaip pavyzdį pateiksiu save, kaip turėjau prastesnį kompiuterį aš s0beitą laikydavau dėl fps didinimo, nes tik jį įjungus man žaidimas nestrigdavo.
  11. O mygtukų kombinaciją naudoji ENB įjungimui? F12 ar SHIFT+F12. Galbūt s0beitą turi įsirašęs ir jis blokuoja ENB. O jei nori turėti abu yra YouTubėj pamoka kaip pasidaryti jog veiktų abu.
  12. Na nežinau kaip Vaidas slysta. Bet kaip žiūrėjau Dimkos video, man jo driftas nepasirodė gražus
  13. Su bansheee :PP Gražutis video, gal joypado modelį pasakytum?
  14. Kad paliečia šaligatvį čia nieko blogo. Į patį slydą reikia žiūrėti, kuris nėra gražus

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.