Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kennys_Axe

Neaktyvus

  • 38

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Ir kodėl aš negaliu padekoti administratoriui ??? Kas tau trugdo kad padekoju administratoriui ???
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Beam • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas/apgaudinėjimas ir kt. Nors labai ilgai nežaidžiau greenside tad šiandien nusprendžiau prisijungti ir žiuriu ban tad norėčiau unban • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu nes nebuvau prisijunges ilgai o dabar ban. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Beam Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. kai uzblokavai Bmw_Best as negaliu žaistu su Jack_Beam unban Jack_Beam plz. Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Kai buvau užblokuotas nebuvau tuo metu serveryje. Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Beam Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. kai uzblokavai Bmw_Best as negaliu žaistu su Jack_Beam unban Jack_Beam plz. Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Kai buvau užblokuotas nebuvau tuo metu serveryje. Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : .
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Beam Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas/Apgaudinejimai ir k.t Norėčiau unban. Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nera. Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : .
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kiskis_Winston • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Egidijus_Keza • Už ką buvote užblokuotas ?: Net nežinau jungiausi į serveri ir užblokavo. Ir rašo kad užblokuotas buvo Jack_Beam bet bane aš. Unban mane. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kiskis_Winston Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykit forume skilti krioje galėtu visi kurti savo gaujas. Ir išrinkti reikia gauju priž. Kuris nuspręstu ar atidaryti gauja ar ne. Serveryje būtu daugiau gauju būtu įdomu. O ne tap kaip dabar gaujos nedaro jokio veiksmo. Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtu įdomiau daugiau veiksmo. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tar
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Beam 2. Užduoties numeriukas kurią įvykdėte: 1,5,9 3. Kiek turėtumėte gauti pinigų?: 3000eur. 4. Jūsų TAB lentelės nuotrauka: 5. Įrodymai įvykdytų užduočių: .
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kiskis_Winston 2. Užduoties numeriukas kurią įvykdėte:1, 12, 9, 3, 16. 3. Kiek turėtumėte gauti pinigų?: Nepilnai įvygdžiau 12 nes sušaudė. Bet liko nebedaug taigi už 12 duokit bent 2000. Išviso 7000eur. 4. Jūsų TAB lentelės nuotrauka: 5. Įrodymai įvykdytų užduočių: Rida Rida. Laikrodis Tlf/kortele GPS [/URL] Darbo patirtis. Pražaid-iau 230min.
  10. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Kiskis_Winston 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Norėčiau kad gražintumet 11500 € arba nupirktumet man ta mašina ir atiduotumet. Nebent pasakysit ką daryti. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Aš užsisakiau (Elegant mašina) bet furistai neatvežė pralaukiau 30min bet vistiek mašinos negavau taigi PADĖKIT.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kiskis_Winston Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/08/11 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Youtube-je. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senas serveris atsibodo tas pats per tapati, noriu konors naujo. Ir pasirinkau jus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip atlikau visus apmokymus ir sunku tikrai nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningia
  12. Sveiki, parodysiu keletas savo GFX darbeliu, žiauria nekritikuokite. Patiko? Spausk patinka AČIŪ. Mano parašai- Parašas GreenSIDE.lt serveriui- Parašas {ECO Taksi} firmai- Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: ​• Draudžiama pirkti reputacijos taškus iš kitų forumo vartotojų;

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.