Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Nojus_Frank

Neaktyvus

  • 11

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Nojus_Frank sureagavo į Aurimas_Makvynas tarp Lebronas_Jamesas užblokavo Hehius_Curry   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lebronas_Jamesas
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hehius_Curry
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (aim)
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 
     
  2. Patinka
    Nojus_Frank sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!   
    „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!
    Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais Metais! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais sugalvojome atitinkamai paminėti šias šventes ir serveryje.

    Šv. Kalėdos,
    Žiemos užduotis. Tai užduotis, kuri serveryje pakeis pinjatą per visą žiemos laikotarpį. Per šventines dienas dalyvaujant šioje užduotyje turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Norint dalyvauti užduotyje jums reikės sulaukti laiko, kai atitinkamoje serverio vietoje pradės lipti sniegas. Apie tai bus pranešta visisiems prisijungusiems serverio žaidėjams. Sulaukus pranešimą apie užduotis pradžią ir įvedus komandą /dalyvauti nuvyksite į vietą, kurioje limpa sniegas. Iš sniego statysite senį besmegenį. Už pastatytą senį besmegenį gausite atitinkamus prizus ir turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas valandą.
    Dovanėlės danguje. Kaip ir praeitais metais, taip ir šiais metais šventiniu laikotarpiu ieškokite dovanėlių danguje! Norint išpakuoti dovanėlę, jums reikės ją nuleisti žemyn. Kad nuleistumėte dovanėlę turėsite susprogdinti ją laikančius balionus. Paskutinis žaidėjas, kuris susprogdins paskutinius balionus, kurie laiko dovanėlę laimės atitinkamus prizus. Šios užduoties metu taip pat yra galimybė laimėti Šv. Kalėdų dėžę! Dovanėlių danguje ieškokite kaimelių teritorijose! Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas pusvalandį. 
    Paaukok! Nuvykus į serverio „spawn“ vietą kiekvienas žaidėjas gali paaukoti atitinkamą kiekį pinigų. Šventinio laikotarpio pabaigoje išrinksime tris serverio žaidėjus, kurie laimės unikalias tr. priemones. Kuo daugiau pinigų paaukosite, tuo didesnį šansą laimėti turėsite! Visos surinktos aukos bus sunaikintos vardan serverio ekonomikos gerinimo. Laimėtojai bus renkami sausio 1d.

    Naujieji Metai,
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais serveryje galėsite grožėtis nepaprastais fejarverkais, kurie paminės Naujuosius 2020 Metus! Kad metai būtų dar geresni, kiekvienas žaidėjas asmeniškai prie to galės prisidėti iššaudami fejerverką su komanda /fejerverkas. Už iššautą fejerverką žaidėjas gaus atitinkamą atlygį ir galimybę laimėti tiuningavimo dėžę!
    Linkime jaukių ir smagių švenčių!
    „Greenside“ administracija, 2019

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.