Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Lewis_Corrado

Narys

  • 122

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Lewis_Corrado

  1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lewis_Corrado

    Jei laimėsite, ką veiksite su vila: pirma susipazinsiu tada nusivesiu i pasimatyma o tada kartu soksim breika o seip darysiu sokiu aikstele viloje

    Laisva vieta išsireikšti (pageidautina be keiksmažodžių ar įžeidinėjimų): nerioskes obuoliai

  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Lewis_Corrado
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Luna_Baryga
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Už įžeidinėjimus, keiksmus.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Įkeliu visą laviną įžeidinėjimų: e46fbeee8e88410e333a807ebd7f3001578.png 

    054be6010634dff1eff664f0a275ba94598.png

  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Lewis_Corrado
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užtildyti Vardas_Pavardė serveryje: Luna_Baryga
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Už įžeidinėjimus, keiksmus. 
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Įkeliu visą seriją įžeidimų:  1150c158beb50762befd5d10f52b3991345.png 

    2e08c506586cd3722ae90b80f07dbda1466.png

  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lewis_Corrado
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Lee_Bond
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Surakinau šį žaidėją, uždėjau vieną įtarimą, dar buvo likę uždėti už neapdraustą automobiliį, tačiau šis asmuo atsirakino su viela, pradejo važiuoti, aš prašoviau jo padangas ir jis atsijungė sekamas.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/njkldd

  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lewis_Corrado
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Gong
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Pamačiau šį pilietį per /gaudomi, pradėjau jį sekti, davažiavau prie jo ir jis atsijungė. Šis žaidėjas turėtų būti užblokuotas už relog.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  https://imgur.com/a/fgIa2u6

  6. 31 min prieš, Max_Toshi rašė:

    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Max_Toshi
    2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Lewis_Corrado, Alex_Toupane
    3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:  Masinis dm nakti kai nėra prisijungusiu pd. Taip pat bus pateikti ir draugo ss žodžiu žudė mus abu. 
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:  https://imgur.com/a/ardJNpQ?fbclid=IwAR2iEERHtWiUBbxoE67w9S9_QfxPJ6N4bzrN_E-ZkSf8mY8VbeoTD05gsdwhttps://imgur.com/a/PhRQuqH

    Tikrai nesitikėjau, jog jūs, tokie kieti, storžieviai serverio žaidėjai sugebėsite verkti dėl šito...Viskas prasidėjo, kai mes su draugu atvažiavome į skelbimų kontorą ir jūs iš niekur nieko pradėjote mus daužyti, kas privedė prie to, kad mums reikėjo išsitraukti ginklus ir pradėti jus šaudyti, kadangi nebuvo prisijungusių policininkų. Galvojom, kad aprimot, bet prie ligoninės vėl pasirodėt tačiau mirėt abu nuo mūsų, kitaip sakant prasileidot. Norėdami jus pamokyti nužudėme 2 ar 3 kartus.

  7. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Santoz 
    • Perkamų patalpų dydis: 100m2
    • Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: Labiausiai domina technologijos, tačiau tinka ir kitos šakos, 2 lygis.
    • Siūloma kaina: 1400000 eur.
    Papildomi komentarai: Svarbu, kad būtų produktų.

  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Santoz
    Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Automobilis ką tik iš Olandijos, pakeistas variklis, amortizatoriai,visa perdažyta, uždėti MEGA ratai, įdėta hidraulikos sistema, bei nitro. Automobilis buvo eksplotuotas tik vasarą Olandijos keliais, nebuvo padaryta nė viena avarija, daužtumo žymių nematyti, rida nedidelė, vairas kaip naujas. Taip pat šis automobilis yra varomas elektra, nes atsibodo vis užgesti naudojant nekokybišką Greenside benziną. Elektros ryja nedaug, tik 1 procentą kas 500 metrų.  Šis automobilis gali išvystyti 183km/h greitį vos per kelias sekundes. Taip pat šiame automobilyje stovi galingas 550kw variklis, tad bėgant nuo policijos nebus problemų. Ai, dar įdėta nauja sankaba, kadangi senoji pradėjo degti. Bagažinėje parsivarant iš Olandijos buvo rastas miręs šermuonėlis, ginklų, bei narkotikų nerasta.
    Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): e7da744d4f7d0d0c621dc7bc76333799657.png 

    0c8b975e502edd38b93c5ccf3544f00b210.png 

    8a7614e0b4a03bbe8465ed7c90e93702934.png
    Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: 200k
    Papildoma informacija (nebūtina): Su šiuo automobiliu jūs nevažiuosite, jūs PLAUKSITE.

  9. 21 minutes prieš, R̡̲a̪̠͔i͙͕̘̬͠d̗̞as̖͔̰͢ rašė:

     

    • Kalbant apie pirmąją idėją, nenoriu nuliūdinti, tačiau tokia sistema jau egzistuoja žaidime, išskyrus statistiką, kuri nemanau kad labai daug ką pakeis ir iš jos nemanau kad bus daug naudos
    •  

    Tokia sistema žaidime egzistuoja, tačiau sunaikinus motociklą jokio atlygio negauni, 

  10. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Santoz
    • Perkamų patalpų dydis: 100m2
    • Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis: Labiausiai domina energijos arba tech šaka, pageidautina 2 lygis, Bent kažkiek prodų gamybai.
    • Siūloma kaina: 1,2 - 1,3mln

  11. Aš neturiu tau ką pasakyti :D Tavo pačio įrodymuose matosi, kaip prie tavo motociklo stovėjo dviratis, aš bandžiau įsėsti į dviratį, tačiau netyčia tave numečiau, Taipogi taip pat matosi įrodymuose tavo, jog man užlagino, pasirodė tas afk ženklas ir motociklas išskrido nuo  pastato. Man tiesiog pakilo pingas. Tai atsitiko netyčia ir nemanau, kad už tokį menką dalyką reikėjo užblokuoti mane, kitavertus, vistiek niekas nebandė užšokti, o tu galėjai atgal užšokti iš pačio pirmo karto... Taipogi net nežinau kaip aš galėčiau nustumti motociklą būdamas priešingoje pusėje, iš kurios motociklas galėjo būti nustumtas. Visa situacija: Buvau netoliese, važinėjau su dviračiu, pamačiau eventą, tai tiesiog nuvažiavau pasižiūrėti kas vyksta, užšokęs pas tave, atsitrenkiau į sieną, nukritau nuo dviračio, spaudžiau F raidę ir tave netyčiomis numečiau.

  12. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tony_Santoz 
     Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šiuo metu mechanikams serveryje nėra labai daug veiklos, taigi siūlau išimti tune dėžes, ir duoti mechanikams galimybę tiuninguoti kitų žaidėjų automobilius. Mechanikai galėtų įdėti nitro, paint jobus, spalvas, hidraulikas ir kitus komponentus. Spalvos  kaina priklausytų nuo jos retumo, pvz: būtų tokios kaip ir spalvų grupės:  nereta, beveik reta, reta, labai reta ir t.t., su ratais principas tas pats. Visi komponentai turėtų tam tikrą kainą, kuri priklausytų nuo to komponento retumo. Kuo automobilis brangesnis, tuo brangesni jo komponentai. Taip pat būtų toki apdailos komplektai, pvz: x flow, alien, slamin ir t.t. Aišku, mechanikams tos spalvos ir komponentai taip pat būtų mokami, tik jie parduotų juos brangiau, pvz: 6id spalva mechanikui ant mašinos uždėti kainuoja 14500, o žaidėjui reiktų sumokėti 15000. Tiuninguoti automobilius būtų galima mechanikų garaže, užvažiavus ant tam tikro CP.
    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galės pasirinkti savo automobilio įvaizdį už pinigus, o mechanikai turės daugiau veiklos.  

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.