Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tankistas_Benas

Narys

  • 232

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Tankistas_Benas sureagavo į Tautvydas_Udravich tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvydas_Udravich
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: ROSE Clinic, direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 2023.12.11 - 2024.02.11 (63 dienos)
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
     

     
  2. Patinka
    Tankistas_Benas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis medikų vadovas,   
    ANTROJO ETAPO REZULTATAI,
    Antrasis etapas vyko praktinės užduoties principu. 2 kandidatai (Marco_Guerra ir Tautvydas_Udravich) po vieną parą praktikavosi medikų pavaduotojo kėdėje. Atlikdami pareigas, jie turėjo stengtis kuo labiau įsijausti į direktoriaus vaidmenį, užimti darbuotojus ir rodyti potencialaus valdžios atstovo pavyzdį. Abu varžovai buvo vertinami pagal forume užpildytą ataskaitą (kam įdomu paskubėkite, nes tema anksčiau ar vėliau dings), laikinosios medikų firmos direktorės bei firmos darbuotojų įžvalgas. Galiu drąsiai teigti, kad abu varžovai pasirodė itin stipriai ir išpildė ir priimti sprendimą nebuvo lengva. Tiek Tautvydas, tiek Marco stengtųsi kuo labiau užimti darbuotojus, kas yra labai pavyzdinga ir šaunu. Kad ir kaip įdomu būtų dirbti tiek su vienu, tiek su kitu, medikų direktoriaus pozicija yra viena. Šį kartą labiau nurungė Tautvydo kandidatūra. Pagrindinis užkliuvimas dėl Marco buvo per daug griežti metodai, kas mano nuomone nėra itin veiksminga 2023-iaisiais metais. Bet kokiu atveju, Marco pasirodė labai gerai ir turi labai daug potencialo ateityje - raginu nenusivilti ir toliau siekti valdžios atstovo pareigų, nes tikiu, kad gavęs savo šansą, būtum naudingas serveriui.
    Pasitikite naująjį medikų direktorių @Tautvydas_Udravich

  3. Haha
    Tankistas_Benas sureagavo į Avery_Carrington tarp kombinato judesys   
    xxx
     
     
  4. Haha
    Tankistas_Benas sureagavo į David_Edyionii tarp Pasiūlymas su barų fondu, bei papildoma veikla barams   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: David_Edyionii
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 
    1. Pasiūlymas būtų toks, jog žaidėjai turėtų galimybę į barų fondą paaukoti pinigus tokiu pačiu principu, kaip ir darbams - darbo biržoje yra galimybė paaukoti, kadangi dabar žaidėjai neturi galimybės tokios ir turi asmeniškai per lyderį tą padaryti.
    2. Pasiūlymas įdėti sistema, jog baro lyderis / D/K rankos turėtų komanda surišti serverio žaidėja, įvykdyti jo pagrobimą, viskas vyktų tokiu pačiu principu kaip ir banko grobimas, jog būtų reikalingi 5 aktyvūs policijos pareigūnai, bei valdžia. Tikslas būtų pagrobti žaidėją, vežtis jį į spec vietą, ar baro bazę ir ten jį laikyti tam tikrą laiką, o policijos tikslas būtų jį išlaisvinti. Baras išlaikęs tam tikrą laiką žaidėją - gautų tam tikrą sumą į fondą pinigų tarkim 100.000e, o jei policija išlaisvina jį tai į policijos fondą 100.000e. Barams būtų komanda pvz; /suristi, /isodinti (veiktu tik suristam zaidejui), o policijai /islaisvinti V_P (komanda veiktu jei aplink surista zaideja nebutu nei vieno barinio). Taip manau butu papildomos veiklos policijai, bariniams.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Papildomas užsiėmimas Policininkams / Bariniams
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): -
  5. Patinka
    Tankistas_Benas sureagavo į Rokas tarp Apie pastaruosius porą mėnesių,   
    Apie pastaruosius porą mėnesių,
    Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.
    Pinigai,
    Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.
    Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.
    Tune dėžės,
    Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.
    Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
    „Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

    Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
    Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.
    Kokie veiksmai?
    Kaip atstatysime ekonomiką?
    Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.
    Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.
    Kas laukia beždžionių?
    Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

    Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
    Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.
    Apibendrinimas,
    Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!
    Tema atvira diskusijoms.
  6. Patinka
    Tankistas_Benas sureagavo į Emilisvn_Samp tarp Advento kalendorius 2023!   
    Advento kalendorius 2023!
    Kiekvieną dieną, gruodžio 3 – 24 dienomis specialūs pasiūlymai ir pramogos!

    Serveryje kiekvieną dieną bus paskelbti įvairūs renginiai bei pasiūlymai. Į tai įeina unikalių aksesuarų, retų transportų bei verslų aukcionai, įvairios proginės transportų komplektacijos, lagaminų kodai bei administracijos organizuojami Derby, Find, Klausimanijos, DM ir kt. renginiai, kurių metu bus galima laimėti vertingų prizų.
    Pasiruoškite netikėtumams! Dienos advento informacija gali būti paskelbta bet kuriuo dienos metu.
    Platesnė kiekvienos dienos informacija bus skelbiama šios temos atsakymuose.

    Linkime nuotaikingo bei pelningo švenčių laukimo!
    „Greenside“ administracija, 2023
  7. Patinka
    Tankistas_Benas sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Medikų direktorė
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 48 dienas
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ateina laikas, kai tenka suaugti ir visą dėmesį skirti šeimos kūrimui- pačiam geriausiam laikotarpiui. Smagu buvo prisiminti senus laikus ir pasibūti su visomis kolegomis. Ypatingai dėkoju tiems, kurie šį laikotarpį padarė žymiai įdomesnį- @Demarcus_Norwood @Rajonski_Prakuror @Ekem_Slamstas @Bobikas_Armanis @Tomukas_Tomas @Rolandas_Huba @Tautvydas_Udravich @Lukaz_Workout @Tomas_Honor ir kitiems! Ačiū už galimybę prisiminti viską- @Migelis_Zhebtuvelis. Sėkmės, galbūt dar susitiksime!
  8. Patinka
    Tankistas_Benas sureagavo į Rokas tarp Laurynas_Leigon užblokavo Lucy_Suarez   
    Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  9. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąFinnley_Harrell tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  10. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąNerioske_Gamer tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  11. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąDomce_Sampa tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  12. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąLeeroy_Jenkins tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  13. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąPokemon_Hate tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  14. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąBobikas_Armanis tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  15. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąElas_Mindela tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  16. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąLaurynas_Leigon tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  17. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąClaudas_Baryga tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  18. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąHot_Anonymous tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  19. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąJack_Winslow tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  20. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąQuez_Junior tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  21. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąMantvis_Bmw tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  22. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąIzzy_Legit tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  23. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąDon_Borito tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  24. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąMarco_Guerra tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon
  25. Patinka
    Tankistas_Benas gavo reakcijąFyfi_Niukas tarp DeathMatch zone   
    Pensininko fragmuvis su manes vertais varzovais, silciausi linkejimai jack_nixon

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.